fcb_bg написа:DANS написа:Thsmith написа:В DW четох, че в Украйна искали да прекръстят улицата пред Руското посолство на Борис Немцов

Добра идея, всеки ден и час ще им се налага да изписват името му в официалната си кореспонденция!
В Рашка пък, Путкин кръщава улици на Кадиров-баща навсякъде, във всеки голям град има такава. Дори в кремълската върхушка има големи брожения по въпроса, Рогозин например, ходи редовно на демонстрации против имена на улици с "патрон" Кадиров старши!
Кадиров баща има голям принос за спиране на войната. Кат махнеш плочата в памет на бомбенето на София от Козяк 16, тогава давай акъл на руснаците какво да правят! Ясно ли е , подлого!?

Тва е от Грозни.
Ти си наред да даваш примери от улици, кръстени на българи в съюзнически нам държави.
Ей, ще викаш "ПОДЛОГО" на майка си, имай уважение във форума, дори и към опонента си!
Спри да спекулираш с Козяк -мозяк и т.н., тая ОПОРНА ТОЧКА се изтърка!
Първо, на тази улица подобна "паметна плоча" няма, ако имаше отдавна лично аз щях да съм я "вандализирал"!
Ето, стрийт вю, ако не си слепец ще видиш:
https://www.google.bg/maps/@42.6672176, ... 312!8i6656Второ, АЗ моето отношение към това което направи Пардю отдавна съм го изразил, вкл. и в този форум!
Спри със спекулациите и интригите, това, че ТИ си НЕбългарин, отродник и предател, това не ти дава право да определяш други да са като теб!
В този форум едва ли има по-голям БЪЛГАРОФИЛ от мен, това путиноидните много ви дразни, съжалявам, че пак се налага да се самоцитирам:DANS написа:написано от DANS на 20 Апр 2012
Тоя индивид като го видя или чуя за него започва да ми се гади, това мекотело направи паметник на американските летци-агресори загинали по нашите земи, паметника е на територията на посолството на САЩ, защо ли го е скрил там от народната любов!?
По време на войната над България са били свалени точно 115 съюзнически самолета, убитите летци-агресори са 204, пленените летци са 329, англо-американците са загубили въздушната война над България и затова още ги боли, аз се гордея с подвига на българските летци-герои от изтребителната авиация, които храбро са защитили родината, също така се гордея и от подвизите на парашутната бригада при Страцин и Стражин, всички те са воювали за България!
Паметника на българските летци и този на парашутната бригада се намират на 20-30 метра отдясно на Народното Събрание, малки и скромни, питам се дали Уорлик ще благоволи да поднесе цветя на тези герои, нали противника трябва да се уважава?!
gong/viewtopic.php?f=53&t=104393&p=3301805&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BD#p3301805Чети и замълчи завинаги, с разни посолства и други опорни точки, брой си копейките и не ми придавай наклон на Х..