СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Sole » 27 фев 2016 22:43

Vladislav написа:Стига глупости вече. Все едно чета за Меси или Роналдо. А то Минев. И не мисля че Левски имат вина, има си дисциплинарна комисия дето ги решава тези неща. Щом от там позволяват е най- нормално да си играе човека и да няма никакви последствия.

При пропуск от ДК мачът трябва да се преиграе.Факт е,че против Правилника В.Минев игра срещу Ч.море с 5 жълти картона :!: Като 5-ят му бе показан в предходния мач с Лудогорец, а 4-ят е при прекратения с Литекс.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 фев 2016 21:26

Нека не падаме на нивото на подуенци и панчаревци. Това с апелите към комисии и желание за преиграване на ЗАГУБЕНИ мачове е техен прерогатив. Биха ни, надиграха ни, да са живи и здрави, толкоз. Слаби сме и е ще е отвратително жалко да търсим причините извън нас, в някаква си комисия от боклуци и да пишем жалби до доказани отрепки като тези в БФС.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 мар 2016 22:57

Sole написа:
Vladislav написа:Стига глупости вече. Все едно чета за Меси или Роналдо. А то Минев. И не мисля че Левски имат вина, има си дисциплинарна комисия дето ги решава тези неща. Щом от там позволяват е най- нормално да си играе човека и да няма никакви последствия.

При пропуск от ДК мачът трябва да се преиграе.Факт е,че против Правилника В.Минев игра срещу Ч.море с 5 жълти картона :!: Като 5-ят му бе показан в предходния мач с Лудогорец, а 4-ят е при прекратения с Литекс.

Мачовете на Литекс се анулираха всичките ако не помниш?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 04 апр 2016 22:32

- И от мен да запомниш - поучава баба внучката си, - всяка жена трябва да има поне една голяма любов в живота си!
- Бабо, а коя беше твоята голяма любов?
- Моряците, чедо - отговаря бабата.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 25 апр 2016 13:22

Гласувайте за някой от двата чудесни гола на Бакари http://gong.bg/gol-na-kruga/a-grupa/result-73
за мен и двата заслужават да станат гол на кръга.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 апр 2016 15:38

guglata написа:Гласувайте за някой от двата чудесни гола на Бакари http://gong.bg/gol-na-kruga/a-grupa/result-73
за мен и двата заслужават да станат гол на кръга.

Двата са красиви наистина.Но лично аз ще гласувам за втория,а беше и победен.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 01 май 2016 22:44

Христос Воскресе,моряци!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 май 2016 19:19

Нека всеки МОРЯК погледне класирането и отбележи позицията на Локомотив Пд воден от Илиан Илиев!!! Когато Илиан пое Локомотив не знам колко точки бяха зад нас, след това смачкаха Лудогорец, Левски в Подуене, взеха си и дербито и са на 3 точки от ЕКТ. Станно а? А едни идиоти, дето НЕ си смениха бездарния треньор са вече на 5 точки зад тях. Станно нещо е живота, но една е истината - използваната тоалетна хартия трябва да се пуска в тоалетната НАВРЕМЕ, както и да се пусне водата, за да не се задръства тоалетната и да не смарди! Точно такава хартия е г-н Спасов и точно така смарди сега...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 11 май 2016 22:02

Май тук е мястото да кажа,че Капацитета или пишещия от този и другите акаунти беше абсолютно прав.Не помня как се казваше.Не те познавам,но беше прав за почти всичко изписано!Признавам си,че не ми харесваше начина ти на противопоставяне,но времето показа,че си бил прав.
Съвсем резонно е да се признае.От тук нататък следва огромна мъка със създаването на съвсем нов отбор и обиграване( с този или нов треньор).Не го виждам как ще стане бързо и ще се влезе в 2016/2017.Явно си има и обяснение,защо Кольо не може да привлича читави български играчи.
Надявам се на чудо!Нека този безумен сезон завърши,ако може на секундата!
Време е да спре треньора да обиграва играчи отиващи в други отбори,а и е време да се знае дали ще остане пак той за да знаят част от тях,дали да преподпишат.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 май 2016 00:06

piconero написа:Май тук е мястото да кажа,че Капацитета или пишещия от този и другите акаунти беше абсолютно прав.Не помня как се казваше.Не те познавам,но беше прав за почти всичко изписано!Признавам си,че не ми харесваше начина ти на противопоставяне,но времето показа,че си бил прав.
Съвсем резонно е да се признае.От тук нататък следва огромна мъка със създаването на съвсем нов отбор и обиграване( с този или нов треньор).Не го виждам как ще стане бързо и ще се влезе в 2016/2017.Явно си има и обяснение,защо Кольо не може да привлича читави български играчи.
Надявам се на чудо!Нека този безумен сезон завърши,ако може на секундата!
Време е да спре треньора да обиграва играчи отиващи в други отбори,а и е време да се знае дали ще остане пак той за да знаят част от тях,дали да преподпишат.

Ако Спасов остане ще бъде престъпление срещу Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”