Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.

Мнениеот КироВарна » 27 фев 2016 16:11

Винаги преди да седна на компа и да си напиша мнението за мача,първо го гледам и на запис,за да имам ясно мнение за спорните ситуации!!!Днес сядам веднага след влизането в скромният си дом,защото искам да задам един въпрос.....който ме гложди,още докато гледах трагичната ни загуба!!!Никога не съм плюл нашите,няма да го направя и сега.....но искам да запитам НИКОЛА СПАСОВ,какво правеха днес на ТИЧА,той и БЕКИР РАСИМ!!!Как целия стадион,пълен с редови зрители,ентусиасти,но лаици във футбола.....видя,че БЕКИ е чуждо тяло в този мач!!!Още от петата минута!!!Защо трябваше да се мота насам-натам докато противника си оплете кошницата с два гола през центъра???Съгласен съм,че тъпата циганска сватба,ни оголи с точно премерени и измислени картони на КЛОК и СТЕНИО,още в София срещу Славия!!!Съгласен съм,че нямахме късмет в атака и направихме Йоргачевич,герой и играч на мача!!!Съгласен съм,че ПАЛАНКОВ,нямаше ден!!!Съгласен съм,че имаме доста нови и нестиковани още с отбора футболисти!!!Но с това,че тръгнахме да променяме нещо,след като срещата приключи,не мога да се съглася!!!Нищо не значещото ми скромно мнение е,че БАКАРИ още при 0:0,трябваше да влезе на мястото на БЕКИР!!!КУРЬОР да си заеме мястото на фланга,ДАНИ ГЕОРГИЕВ да си отиде на мястото и да позапуши дупката в центъра,а ПЕДРО ЕУЖЕНИО да застане на десния бек!!!От там вече можеше да се мисли за смяна на РОМАНОВ с РАЙКОВ и т.н.!!!Заедно с всички странични фактори,ние оказахме пълно съдействие на Левски да си вземе трите точки,с по добра,бърза и комбинативна игра!!!Относно картоните,мисля че някои като този на РОМАНОВ бяха глупаво изпросени!!!Картона на ГЕОРГИ ИЛИЕВ беше измислен,защото той просто си спря топката,която беше във въздуха,а играчът на Левски му се надъни!!!Другите си бяха реални и заслужени!!!В 2-3 ситуации шуменската мазмантия пожали сините и спести поне още два техни жълти картона!!!Поздравявам отбора на Левски с победата!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 27 фев 2016 16:15

Ами пет поне на петнадесет ще ни вдигнете на рогите и сто години няма да спечелим купа, даже десет хиляди. Честита ви победа, днес я заслужихте, ние нищо не играхме. Радвайте се, но не политайте в облаците, защото много боли после, това много добре го знаете.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 фев 2016 16:17

Съдията си свири този път перфектно мача и не може да имаме каквито и да е претенции към него! Както и всичките ни картони си бяха заслужени! Да не казвам, че на няколко пъти дори, някои можеха да бъдат изгонени, но правилно според мен съдията предпочете да не нагнетява напрежение и да разваля мача! Много слаб мач за нас, много груби наши действия! Не мога да си обясня по каква причина тръгнахме да ритаме, а не да градим?! И докато друг път играем твърдо, мъжки и за топката, този път повечето влизания или бяха опасно груби, или пък закъснели, което си е наказуемо отвсякъде с картон! Пак казвам, никакъв градеж на играта, дълги топки напред, изсипвания, мелета.. Терена не беше кален, но беше труден, определено. Не мога да отлича нито един наш играч. Много слаб мач за отбора ни! Левски без да блестят си взеха съвсем заслужено своето, за което трябва да бъдат поздравени. Тъжно и тежко, но това е положението. На този етап, това е действителността и никой друг не ни е виновен! Дано по-скоро влезем в час, че такава игра не ни подхожда, а и не знам дали някой моряк иска повече да гледа нещо такова?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 фев 2016 16:31

Мачът беше такъв, какъвто го знаем от много години. Както казваше един бивш треньор на моряците с дълга коса-да не бием всяка година Левски и да играем в Европа та да правим драми от една загуба.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 27 фев 2016 16:35

stoyankd написа:Мачът беше такъв, какъвто го знаем от много години. Както казваше един бивш треньор на моряците с дълга коса-да не бием всяка година Левски и да играем в Европа та да правим драми от една загуба.

A трябва всяка година,не прилича на отбор като Черно море да съживява мъртъвци.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 27 фев 2016 16:58

"ЛИевски не са нищо по - особнЮ от ниас". "Ако съдията не дадие на Лиевски ниещо, нямат шанс на нивата" ( само спести 3 втори жълти картона на няколко от отборчето домакин). Дойдохме, бихме и фиксирахме 3 от 3 над вазе, без да вкарате гол... а, още нещо - Бурабия за нищо не става, да знаете :mrgreen:
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 фев 2016 16:59

Докато нямаме нормален стадион/и/ и по-скъпа и качествена селекция+време за постигане на резултати-това е положението.Но аз пак те обичам ЧЕРНО МОРЕ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 фев 2016 17:07

Не съм гледал и секунда от мача! Имам обаче усещането, че мога да предположа. Играли сме анти-футбол? Ритали сме нагоре като коне дълги топки към Курьор? Дани Г е бил "перфектен" на десния бек, както и Еуженио по крилото? Не знам колко мача сме без гол.....И КЪДЕ Е ЙОСКОВ??? Дето вкара най-много голове в контролите? КЪДЕ Е ЙОСКОВ БЕ? Миналата зима един бездарник - Бижев вкара 4-5 гола в контролите и Кольо го държа 1 година да ни къса нервите....И нека НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЗАГОВОРИМ ЗА ОСТАВКА НА ТРЕНЬОРА!!! Тази тема, която я коментирахме много след БЕЗОБРАЗНАТА ЕСЕН и когато някой МАЛОУМНИ индивиди призоваваха да останел.....ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА! Едно поредно разочарование, една ПОРЕДНА НУЛА. В една А група без ЦСКА, без Локо Сф, без Литекс.....ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! И виновен е Кольо Спасов! Защото ПРОДЪЛЖАВА С ИДИОТИИТЕ СИ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН!!! Черно Море не може да бъде повече заложник на ИНАТИ, на МАЛОУМНО ПОВЕДЕНИЕ, на 4-5 човека играещи на непривични постове, на ПОЗОРНО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ към талант към Йосков....Защо? Защото мноооооого голям треньор бил....бил, ама на Финала, прословутия Финал всички знаем, че играчите го направиха, не той, колкото и да му се приписват заслугите. Без Ернандес нямаме 1 подаден свестен пас, дори една смислена атака. Факти....и на фона на всичко това, Кольо продължава да се прави на интересен. Е, СТИГА ВЕЧЕ!!! Крайно време е да бъде изгонен. Нито стадиона е виновен, нито не знам си кво, виновен е той. Ние и на други стадиони пак играем антифутбол
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 27 фев 2016 17:21

Iceberg написа:Съдията си свири този път перфектно мача и не може да имаме каквито и да е претенции към него! Както и всичките ни картони си бяха заслужени! Да не казвам, че на няколко пъти дори, някои можеха да бъдат изгонени, но правилно според мен съдията предпочете да не нагнетява напрежение и да разваля мача! Много слаб мач за нас, много груби наши действия! Не мога да си обясня по каква причина тръгнахме да ритаме, а не да градим?! И докато друг път играем твърдо, мъжки и за топката, този път повечето влизания или бяха опасно груби, или пък закъснели, което си е наказуемо отвсякъде с картон! Пак казвам, никакъв градеж на играта, дълги топки напред, изсипвания, мелета.. Терена не беше кален, но беше труден, определено. Не мога да отлича нито един наш играч. Много слаб мач за отбора ни! Левски без да блестят си взеха съвсем заслужено своето, за което трябва да бъдат поздравени. Тъжно и тежко, но това е положението. На този етап, това е действителността и никой друг не ни е виновен! Дано по-скоро влезем в час, че такава игра не ни подхожда, а и не знам дали някой моряк иска повече да гледа нещо такова?!

Адекватен и точен коментар, има и такива фенове на ЧМ.. жив и здрав!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 фев 2016 19:12

Готвача написа:Съдията подготви половината отбор с жълти картони и при закучване на мача щепе да последва червен картон за наш играч.За подобни отигравания играчите на Левски само бяха "съветвани" от шуменският съдия.Но е факт че второто полувреме ни надиграха и с четири контри ни вкараха два гола и по чудо не влезе и трети.Но да се върнем на съдията.Ето така прави умният и подкован съдия.Постла си навреме и после гледа мача отблизо.Гаранция че Паланков щеше да бъде изгонен,както и Дани Г.Сега като се върна назад и виждам колко точно беше накован нашият отбор.Точно където ни изкараха основните фигури,точно там се пропуквахме цял мач.При един Клок в игра,нямаше да се стига до подобни оголени зони пред защитата.Гледайте повторенията и вижте как всички проблеми дойдоха от зоната на опорния ни халф/Клок или Стенио/,които не играха в този мач.Поздравявам Левски за победата и им желая успех в борбата за третото място.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”