batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
Личи ти че нищо не разбираш от футбол.Факт

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
LSFC 1914 написа:batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
Слез на земята. Каква титла те гони тебе ?![]()
![]()
sandi74 написа:batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
Личи ти че нищо не разбираш от футбол.Факт![]()
На 8 точки сте от първото място а те ще растът в полза на Лудогорец на всичко отгоре сте и с равни мачове
![]()
Мечтите и сънищата са хубаво нещо
![]()
batmanlevski написа:LSFC 1914 написа:batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
![]()
на А група, а не на В ,където са ви закотвили![]()
![]()
TristaNNN написа:...
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
batmanlevski написа:sandi74 написа:batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
Личи ти че нищо не разбираш от футбол.Факт![]()
На 8 точки сте от първото място а те ще растът в полза на Лудогорец на всичко отгоре сте и с равни мачове
![]()
Мечтите и сънищата са хубаво нещо
![]()
вие може и да сте на 18 точки , ама ние сме на 3 ! това си е ваш проблем !
LSFC 1914 написа:batmanlevski написа:LSFC 1914 написа:batmanlevski написа:сега сме само на 3 точки от лудогорец , а и имаме мач в София срещу тях , а и те ще почиват два мача заради Литекс, докато ние един , така че шансовете за нова титла са си големи !
![]()
на А група, а не на В ,където са ви закотвили![]()
![]()
Батманчо бъркаш ме с някой друг ми се струва...![]()
sandi74 написа:За вас ще е успех и супер постижение ако завършите на по-малко от 15 точки от Лудогорец.Факт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта