Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот PFC Litex » 27 фев 2016 01:32

blue avalanche написа:
love_hurtz написа:Защо пък Вуцан да не се пробва, може и нещата да станат по-добре. Също защо Гаджев не е върнат в отбора, мисля че ще е добро попълнение !

Ако В.Овч. беше толкоз кадърен нямаше да стои толкова време безработен.

Вероятно скоро ще е на работа
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 фев 2016 08:41

Идва един момент в които се налага да закърпиш нещо в системата докато оправиш нещата. Кръпките са временно спасение. После се отстраняват. Георги Иванов и Стойчо Стоев бяха кръпките в най- тежкия момент. Смятам, че свършиха работата си. Системата се оправя, необходима е нова визия. Можещи, доказали се директор и треньор, на които не липсва смелост, интелект, непримиримост, арогантност дори. Хора с качества и харизма на водачи. Спомям си Радимов какво каза за Дик Адвокаат: "Като влезе в съблекалнята и я изпълни с авторитет. От него лъхаше превъзходство и величие. От този момент само мълчахме, гледахме и слушахме и въобще не си и помисляхме за водка и дискотеки." Подобни ръководители са нужни от тук нататък за да върне Левски старата си слава. Хора, постигнали успехи на световната и европейската сцена. Едно е да си силен характер, но гъвкав, умен, ИГРАЧ. Друго е праволинеен, инат и ТЪПАНАР. Едно е да си играл с успех в голям отбор на Запад, друго е да си изгонен от слаб отбор, пък било и от Западна Европа.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 фев 2016 09:45

Най-голяма заслуга за това да сме с равни точки до зимата имаше Живко Миланов! Той беше стълб в отбраната ни, захождаше по крилото, помагаше на Роман, нямаше минаване през него- ако трябва с фал, но знаеше кога да спре опасна атака. Абе класен защитник, но си тръгна. Та заради солидното ни представяне в задни позиции бяхме добре. Напред и сега и преди сме си гола вода :oops: Чакаме днес Венци Христов да блесне.... и Тигъра след един месец.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 фев 2016 10:16

wilge написа:Идва един момент в които се налага да закърпиш нещо в системата докато оправиш нещата. Кръпките са временно спасение. После се отстраняват. Георги Иванов и Стойчо Стоев бяха кръпките в най- тежкия момент. Смятам, че свършиха работата си. Системата се оправя, необходима е нова визия. Можещи, доказали се директор и треньор, на които не липсва смелост, интелект, непримиримост, арогантност дори. Хора с качества и харизма на водачи

Съгласен съм. Но, влизайки малко в тона на онези, (и едни други), ще попитам: #кой? Или по-точно #кои?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 фев 2016 10:40

metodito написа:Имаш 100-процентово доказателство, че последните два трансферни прозореца не Стоев е избирал играчите? Докажи го. Хубаво го казваш, ама аз пък ти казвам, че не е така. И не забравяй, че ако Стоев не разполагаше с Аниете, Бедоя и Прохазка е гола вода. Посочи ми кои футболисти е селектирал в Лудогорец.

Добре, година и четири месеца. Не е година и половина.

Гонзо, ако имаше думата, Алвеша щеше да е титуляр. Гонзо, ако имаше думата, Прохазка нямаше да е на бека, а Владо Гаджев щеше да е още капитан на отбора. Той намери на Ясен Гара, докара Иван Цветков, Симо Райков и Шьорд Арш. Не ли е малко странно, че сме толкова скопени в атака при положение, че Гонзо дърпа юздите? Просто Гонзо го няма в уравнението. Благодарение на Тонев най-вероятно. Да си го видял на скамейката, както беше преди. Гонзо Тонев му показа къде му е мястото. Гонзо щеше да излезе ва банк срещу Литекс и Разград. Факт. Гонзо има повече точки от Стоев срещу Разград и Литекс, отколкото Стоев ще има някога. С малоумната тактика на Иванов "Грабвайте телата", а не с мънкането "Ам, ко да направя, това са ни възможностите". Забележи "ни".

Не, нямам 100% доказателство за твърденията си, но и ти нямаш такова за твоите. Но ако Стоев прави селекцията, цялата селекция, т.е. проучвал е и е предлагал футболисти за 1-ви, 2-ри, 3-ти избор на отделните постове, то: 1-во защо още го търпят да върши друга работа, а не да се съсредоточи изцяло върху тренирането на играчите, и 2-ро за чий *** им е на "Левски" да държат на хранилка някой като Гонзо? Значи, не Гонзо отговаря за финансирането на клуба, не Гонзо отговаря за счетоводството, не отговаря за строежа на сектор "А", нито за маркетинга или ДЮШ, а сега искаш да кажеш, че не отговаря и за селекцията. Та, какво прави Гонзо в "Левски", освен да "поема отговорност", че не се сещам?

wilge написа:Идва един момент в които се налага да закърпиш нещо в системата докато оправиш нещата. Кръпките са временно спасение. После се отстраняват. Георги Иванов и Стойчо Стоев бяха кръпките в най- тежкия момент. Смятам, че свършиха работата си. Системата се оправя, необходима е нова визия.

Точно в този момент в средата на сезона и само заради една единствен загуба с нов отбор, срещу директен и най-класен в надпреварата противник, на чужд терен и след рикошет няма кой знае каква причина да се прави смяна на Стоев. Може, ако ще се "крои шапка", но това значи просто, че нищо не се е променило - чаканата от теб и от всички промяна далеч не е настъпила и системата изобщо не се оправя.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2016 11:17

Да знам, да ти кажа какво прави. Мога да ти кажа какво мисля, че свърши. Обърка тотално сезона - миналия ни още в началото. Имаше хаос - не се знаеше де ще сме - всичко се оправи. Назначи Стоев и го остави и след финала за Купата. Стоев е в "Левски" все още благодарение на Гонзо. Прохазка и Бедоя са до голяма степен благодарение на него в "Левски". Прохазка го искаха Спартак. Ние не го дадохме. Това, според мен е дело и на Гонзо (разбира се, че Тонев има заслуга, защото все пак не Гонзо му плаща заплатата). Това са положителните неща, в които има пръст при втория си престой. Според мен Тонев и борда му резнаха много правомощия, които имаше при Батков. Сега не съм сигурен, че може и да освободи Стоев. Поне не и на своя глава. При Батков имаше много повече власт.

Точно в този момент в средата на сезона и само заради една единствен загуба с нов отбор, срещу директен и най-класен в надпреварата противник, на чужд терен и след рикошет няма кой знае каква причина да се прави смяна на Стоев.

Мисля, че просто искаш да оправдаеш Стоев. Не му е за пръв път в решаващ мач да излизаме при Стоев с мисъл да паднем с по-малко, когато победата е задължителна! Е, паднахме по-малко. Значи ти хареса титулярния състав и постройка и нагласа? Хареса ти играта до първия ни гол? Така ли? Този мач беше от изключително значение. Вече няма никакъв смисъл кой ще е треньор. А с Литекс как ще коментираш мачовете? Иначе много прилича това на реториката на привържениците на Тиквата: "Сега не е моментът. Вижте какво става по света. Да, некадърни са, ама това е положението. Дайте сега да видим как ще тръгнат нещата. Не това е важното - проблемите с престъпността, в образованието, културата...". Така и си караме с години. Така и "Левски" си кара колко време... И чак пък класен Лудогорец... айде няма нужда. Не са лоши футболисти, но не са Барселона. Селекцията на "Левски" е вероятно най-скъпата в А група след тази на Лудогорец. Прохазка, Краев, Костандинов, Лукин, Александров, Бедоя - това са футболисти, които не отстъпват на техните.

Относно задълженията на Гонзо: той трябваше вече да е сезирал УЕФА, че бавят на Адениджи жълтата карта.

заради една единствена загуба

:shock:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2016 11:52

metodito написа:Мисля, че просто искаш да оправдаеш Стоев. Не му е за пръв път в решаващ мач да излизаме при Стоев с мисъл да паднем с по-малко, когато победата е задължителна! Е, паднахме по-малко. Значи ти хареса титулярния състав и постройка и нагласа? Хареса ти играта до първия ни гол? Така ли? Този мач беше от изключително значение.

Този мач, с какъвто и състав, схема и нагласа да го бяхме играли, щяхме да го загубим.
За съжаление, реалностите в момента са такива, че Лудогорец имат много по-добри играчи, и отбор, като цяло.
Понякога "мускулите" просто не достигат, срещу класата.

Отдай заслуженото на домакините, недей да си мислиш, че изходът от двубоя е зависел само от това, дали Прохазка ще е на бека.
Човек, те ни скапаха с интензивната си и висока преса.
А ние бяхме без най-техничния си хлаф, който обикновенно изнася топката - Джими Де Нойер.

Паднахме, защото в момента сме по-слаби, не защото Стойчо е объркал нещо.
Това е истината и ми се струва, че я знаеш, но просто ти се иска друг да води Левски.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2016 12:04

THE G.A.M.E написа:Този мач, с какъвто и състав, схема и нагласа да го бяхме играли, щяхме да го загубим.
За съжаление, реалностите в момента са такива, че Лудогорец имат много по-добри играчи, и отбор, като цяло.
Понякога "мускулите" просто не достигат, срещу класата.

Отдай заслуженото на домакините, недей да си мислиш, че изходът от двубоя е зависел само от това, дали Прохазка ще е на бека.
Човек, те ни скапаха с интензивната си и висока преса.
А ние бяхме без най-техничния си хлаф, който обикновенно изнася топката - Джими Де Нойер.

Паднахме, защото в момента сме по-слаби, не защото Стойчо е объркал нещо.
Това е истината и ми се струва, че я знаеш, но просто ти се иска друг да води Левски.

Не съм съгласен. Този мач ми беше deja-vu с мача за оставане в шестицата. Когато сложи Аниете на крилото. Прохазка е най-важният ни футболист в отбора ни. Няма как да не го вземам предвид. :roll: Самият Стоев си видя грешката и се поправи с пускането на Сашко. Отборът не излезе да печели мача. Това ми е виждането. Тактиката беше да ги изненадаме, но не сработи. Грешката беше именно на Прохазка. Чието място не е там. Няма да се уморя да го повтарям. Защото, ако бяхме затворили първото полувреме с нулево равенство, а второто при 0-0 взезе Менголо и усилим атаката, можеше да проработи тактиката. Друг е въпросът излизаш ли да се надиграваш с отбор, който има по-добра средна линия от твоята. Ще ти кажа как щеше да го проведе Гонзо мача. Щеше да е с тактика "Грабвайте телата" и опит за бърз гол. С такава тактика, както може да паднем 5-0, така и да спечелим. Направихме го последния път на Герена при 3-2. Тогава тактиката беше именно тази - "Грабвайте телата".Между другото не помня при Стоев да сме мачкали. Стоев избра другата тактика - с изчакване и не спечели нищо. И въобще не става дума за този мач само! Стига вече. Когато не можеш да биеш на Герена отбор с 10 души. Когато те бият Литекс като маче у дирек и ти не си отправил удар във вратата, какво има да говорим. Как се представя срещу Берое?

http://topsport.ibox.bg/news/id_1235630534

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 фев 2016 12:43

Не вървяло "да ни учат да броим до седем"... Ако всеки трансферен прозорец оттук нататък продължават да идват по 7 нови за титуляри, значи няма значение дали треньор ще бъде Стоев или Гуардиола, както няма значение дали Прохазка ще е бек или халф и няма значение дали тактиката е "грабвайте телата" или "за 0:0 пък каквото стане". Защото резултатите и класирането няма да са много по-различни от сегашните. Поне докато има най-малко един отбор в България, който съхранява основните си единици, купени за милиони евра, а не дошли като свободни агенти или за минимална сума, дотогава с политика като настоящата си "Левски" ще е най-много в подножието на върха, но никога на самия връх.
Това е истината, независимо дали я осъзнаваш, или не. Другото е дребнаво заяждане и/или изстрели в тъмното, които могат да доведат до някакъв моментен проблясък, тип 3:2 срещу "Лудогорец" на "Герена", но никога няма да донесат така чаканата светлина в тунела, устойчив растеж и дълготрайни успехи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 фев 2016 14:22

СВОБОДЕН написа:Сега сме трети. Лошо, защото по традиция Левски винаги играе за първо място. Но преди година бяхме седми.

Това е, не защото Левски е мръднал напред с нещо в развитието си, а защото 3 от тези, които миналата година бяха преди вас в класирането, ги няма вече в А група.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”