Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Пак се почна със заяждането.Като дойде мача,ще се проличи кой какъв е.

- Black&White1926
- Контакти:
Като ни изпляскат с два гола там и ще видите

Офтопик:
Офтопик:
KOPScousers написа:diplomat написа:KOPScousers написа:Е*ати оптимиста тоя. Чак ме кефи, само да не стане да се удавите на докерското стадионче, абонатче?
Шестата и седма поредна победа наближават - щом почне да мирише на насрани скаусъри, значи Ван Гаал яко ви го е набивал до момента.
Интересно ми е коя е петата? Два сезона подред ни правите дубъл, 2+2 прави четири, но явно нямате знания по математика от детската градина? Айде полека с думичките, не знам какво толкова се гордеете с тоя Ман Гаал, накрая да не го псувате както обикновено?
http://www.manutd.com/en/Fixtures-And-R ... eport.aspx
Приятелска среща, ама пак си е 5/5.

- KOPScousers
- Контакти:
diplomat написа:KOPScousers написа:diplomat написа:KOPScousers написа:Е*ати оптимиста тоя. Чак ме кефи, само да не стане да се удавите на докерското стадионче, абонатче?
Шестата и седма поредна победа наближават - щом почне да мирише на насрани скаусъри, значи Ван Гаал яко ви го е набивал до момента.
Интересно ми е коя е петата? Два сезона подред ни правите дубъл, 2+2 прави четири, но явно нямате знания по математика от детската градина? Айде полека с думичките, не знам какво толкова се гордеете с тоя Ман Гаал, накрая да не го псувате както обикновено?
http://www.manutd.com/en/Fixtures-And-R ... eport.aspx
Приятелска среща, ама пак си е 5/5.
Не точно. Миналата година бихме Дортмунд 4-0 в контрола. Ех, колко жалко, че ги изтървахме на жребия... със сигурност щяхме да ги отстраним. Приятелските срещи нямат нищо общо с истината.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
KOPScousers написа:Не точно. Миналата година бихме Дортмунд 4-0 в контрола. Ех, колко жалко, че ги изтървахме на жребия... със сигурност щяхме да ги отстраним. Приятелските срещи нямат нищо общо с истината.
Идеята е друга, но пак не можете да зацепите

Тошко да пуска нова тема, че като гледам...с Джак все падаме

- MASTER_COOL
- Контакти:
Ван Гаал: Историята с Моуриньо е абсолютен скандал
Когато припари под краченцата се изпада в шизофренично състояние !!
Алооо изрод, Юнайтед не ти е майка, нито баща, че е длъжен и трябва да ти дава обяснение !
Не си легенда на клуба, единствено резултатите имат значение. Няма ги - Изхвърчаш, отиваш си незапомнен с добро !!!
Ще си останеш в историята като най - слабият мениджър водил Юнайтед и само това ще се помни !
НАГЛЕЦ ДОЛЕН !!!!!!
Когато припари под краченцата се изпада в шизофренично състояние !!
Алооо изрод, Юнайтед не ти е майка, нито баща, че е длъжен и трябва да ти дава обяснение !
Не си легенда на клуба, единствено резултатите имат значение. Няма ги - Изхвърчаш, отиваш си незапомнен с добро !!!
Ще си останеш в историята като най - слабият мениджър водил Юнайтед и само това ще се помни !
НАГЛЕЦ ДОЛЕН !!!!!!
Последна промяна от MASTER_COOL на 27 фев 2016 13:00, променено общо 2 пъти.
Важното е да излезеш с чест !
Психовойна с феновете и играчите
Държи ни HORNY!!!

- stanislava_
- Контакти:
Нито клуба, нито Моуриньо я отрекоха тая история.