ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд | 5:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд
Истината е в младите! За пореден път се доказва това! А не само Моуриньо, няма изобщо друг треньор, който да излезе с такъв състав в такъв момент, освен Луис Ван Гаал! Лично за мен ще е груба грешка, ако замените холандеца с Моуриньо! Не защото трябва да остане на поста, а защото Моуриньо ще тръгне да гради нещата наново.. Трябва ви треньор като Почетино, който да стъпи на основата на Ван Гаал (нали в крайна сметка затова беше назначен - да постави основите на нoвия Юнайтед) и да продължи да залага на младостта! С португалеца това е невъзможно! Вярно, че Моу може да постигне бързи резултати, но по-устойчивия и печеливш вариант е с постепенната градация, при която след още 1-2 години имате отбор на световно ниво 

MapTo_D написа:diplomat-чо, аз ти казах нещо,ти мълчиш обаче. Ела и си кажи каквото имаш на 4 очи, ама си мишле и не смееш,дори не си заслужаваш тия редове,ама пък защо да не ти кажа да си ебеш путката майчина!?Аре. И с чорапките заедно бърже припкайте, че напъна е голям. Мише...
Марти, непристойните ти предложения няма да ги коментирам, че тотално ще се разбере обратната ти същност. Не бъди нагъл с тези 4 очи - радвай се, че имаш поне 2, защото ако ти се сбъднат желанията, може и толкова да нямаш.
Ей, откога го чакам този момент
За първи път вкарваме 5 гола при Ван Гаал, за първи път от доста време насам имаше съспенс и емоции, мечтан дебют за Ръшфорд.
Радвам се, че и предварителните ми очаквания се сбъднаха, което означава, че ако продължим в този дух, то пътят е само и единствено напред и нагоре.
Влизаме с настроение и мотивация в дербито с Арсенал, с 8 гола в последните 2 мача, вярно, срещу доста по-скромни противници, но важното е, че има поток от атаки и голове(поне за мен).
p.s.Жалко за контузията на Марсиал.
Марсиал помните ли, че също вкара в дебюта си...срещу Скаузърите?
Ей това е - новите Йорк и Коул.
9 и 19, 9 и 39
p.s.Чакам само аз сега Янузайката да бъде на линия за Арсенал, дано, дано!
За първи път вкарваме 5 гола при Ван Гаал, за първи път от доста време насам имаше съспенс и емоции, мечтан дебют за Ръшфорд.
Радвам се, че и предварителните ми очаквания се сбъднаха, което означава, че ако продължим в този дух, то пътят е само и единствено напред и нагоре.
Влизаме с настроение и мотивация в дербито с Арсенал, с 8 гола в последните 2 мача, вярно, срещу доста по-скромни противници, но важното е, че има поток от атаки и голове(поне за мен).
p.s.Жалко за контузията на Марсиал.
от smoothc на 25 Фев 2016 08:54
Върешното ми чувство е, че ще има copy-paste на мачовете срещу Брюж.
Подозирам, че Депай и Марсиал ще "избухнат" довечера.
от smoothc на 23 Ное 2015 23:42
Аз лично съм страшно любопитен да видя Ръшфорд в игра.
Мисля, че в някои отношения - спортно-технически, движение и изобщо маниер на игра, приликите с Антони Марсиал са повече от поразяващи.
В Dailymotion има клип - гледайте го и сами ще се убедите.
p.s.Има и някои нотки на Пол Погба
Марсиал помните ли, че също вкара в дебюта си...срещу Скаузърите?
Ей това е - новите Йорк и Коул.
9 и 19, 9 и 39
p.s.Чакам само аз сега Янузайката да бъде на линия за Арсенал, дано, дано!
Последна промяна от smoothc на 26 фев 2016 00:27, променено общо 1 път.
Утре с Лузърите се падате 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- MapTo_D
- Контакти:
Да, но покрай тия младите трябва да има и някой с опит,класа и рутина. Ако ще се прави, още 2-3години ще се лутаме, но след това евентуално може да имаме отбор за десетилетие напред. С Моу ще е трудно да стане това, той разчита на вече доказали се футболисти.Но е ясно, че с ЛВГ също нямаме бъдеще, ръководството ще има да взима доста отговорно решение, ще трябва да решат дали искат мигновенни резултати или такива за в бъдеще...ако вече не е решено де.
Вие не сте наред бе. Тва е парадокс!! Когато бием се карате... WTF
Радвайте се на добрата игра днес и на победата, кви 4 очи, кви пет леа...

Радвайте се на добрата игра днес и на победата, кви 4 очи, кви пет леа...
-
THE G.A.M.E
kingofpop написа:Утре с Лузърите се падате
Или с "Шпорите".
Ако се разминат английските тимове, като нищо ще стигнат заедно до полуфиналите, напук на твърдението, че не вземат този Турнир на сериозно.
Тази вечер се видя, че ще се напъват колкото е възможно, въпреки натоварената програма.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 26 фев 2016 00:45, променено общо 1 път.
Тази вечер се видя, че ще се напъват колкото е възможно, въпреки натоварената програма.
Ние оттук, вие оттатък
CSKA69 написа:Истината е в младите! За пореден път се доказва това! А не само Моуриньо, няма изобщо друг треньор, който да излезе с такъв състав в такъв момент, освен Луис Ван Гаал! Лично за мен ще е груба грешка, ако замените холандеца с Моуриньо! Не защото трябва да остане на поста, а защото Моуриньо ще тръгне да гради нещата наново.. Трябва ви треньор като Почетино, който да стъпи на основата на Ван Гаал (нали в крайна сметка затова беше назначен - да постави основите на нoвия Юнайтед) и да продължи да залага на младостта! С португалеца това е невъзможно! Вярно, че Моу може да постигне бързи резултати, но по-устойчивия и печеливш вариант е с постепенната градация, при която след още 1-2 години имате отбор на световно ниво
То така ако ставаше... Венгер 5 пъти да е спечелил требъли, но си остава с граденето и основата, а купите ги взима поргугалеца
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Thsmith написа:CSKA69 написа:Истината е в младите! За пореден път се доказва това! А не само Моуриньо, няма изобщо друг треньор, който да излезе с такъв състав в такъв момент, освен Луис Ван Гаал! Лично за мен ще е груба грешка, ако замените холандеца с Моуриньо! Не защото трябва да остане на поста, а защото Моуриньо ще тръгне да гради нещата наново.. Трябва ви треньор като Почетино, който да стъпи на основата на Ван Гаал (нали в крайна сметка затова беше назначен - да постави основите на нoвия Юнайтед) и да продължи да залага на младостта! С португалеца това е невъзможно! Вярно, че Моу може да постигне бързи резултати, но по-устойчивия и печеливш вариант е с постепенната градация, при която след още 1-2 години имате отбор на световно ниво
То така ако ставаше... Венгер 5 пъти да е спечелил требъли, но си остава с граденето и основата, а купите ги взима поргугалеца
За да има дългосрочни ползи, трябва да има и баланс в тези две основни направления. Не може напълно да се пренебрегват младите футболисти, особено в клуб като Манчестър Юнайтед, но не трябва и това да се използва като извинение за провалите.