Компексирано момченце може да викаш на Тристанчо или на себе си. Нито съм момченце, ниъо пък може да имам какъвто и да е комплекс, хеле пък точно от вас, дето извън тоя мачмми е все тая къде сте и кои са ви футболистите. Пак мокри болни сини комплекси- сами срещу всички. За стадиона си прав, но лично аз нищо не мога да направя, той даже не е на ТИМ. Уж обещаха ще видим. Сега се прави нещо по Гагарин, не се бой за нас, гледайте си вашия сектор АAN71 написа:Мляко с ориз написа:TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело.
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на моретоМача е измъчено 0:0 или 1:1
Не искам да споря с комплексирани момченца ама това което си написал говори още по лошо за вас щом не сте провинциален отбор а морска столица и да имате терен един кенеф с извинение, скапан стадион това е жалко. За това по добре замълчи от колкото да се излагаш.За мача това не ми е прогнозата а желанието 1:2 за ЛЕВСКИ
Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Мляко с ориз
- Контакти:
Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.
Пускате Шейтанката на вратата и си решавате проблема с правилото за 21 годишния.

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:
Проблемът с Краев е, че не е крило.
Проблем също така е, че едвали и самият Краев е наясно, къде по-точно ще е най-полезен.
То хубаво трябва да се пробва като нападател, но тогава някои ще ревнат, че си имаме Христов ( а вече и Адениджи ) а се правят експерименти.![]()
Краев трябва да покаже повече упорство, желание и разбиране, на каквато и позиция да бъде пуснат.
Бъдещето е пред него.
Съгласен съм с теб.
В съвременният футбол фланговите играчи трябва да цъкат и на двете крила.
На това младите в белите-футболно страни, ги учат още на 10 годишна възраст.
Бе то трябва, ама... Той ако можеше да играе еднакво добре на двата фланга щяха да са го купили от Сити...
Именно във второто ти изречение се крие кучето. 'Учат'. Иначе да си с двата крака еднакво силен не е често срещано. И в ШЛ сме ги гледали как си търси да си нагласи топката на удобния крак. И какво, като не може отляво, да го хвърляме. Това дали наистина не е крило ми е интересно. Ама едва ли ще го видим.... между другото и Прохито може да не се справи отляво.
Лошото е, че с тоя експеримент формата му спадна. Той просто не е така експлозивен, не е даже полезен там.
Пускате Шейтанката на вратата и си решавате проблема с правилото за 21 годишния.
И аз това си го мислих, ама няма кой да го направи. Иначе гледах Наполи-Милан и това, дето го правят там, тук няма начин да се случи - поне в ''Левски' - не. А и гледах Милан-Интер, и там се усещаше, че понапълни гащите малкия и на един-два пъти направи грешки, дето Абиати нямаше да направи.
Мляко с ориз написа:Компексирано момченце може да викаш на Тристанчо или на себе си. Нито съм момченце, ниъо пък може да имам какъвто и да е комплекс, хеле пък точно от вас, дето извън тоя мачмми е все тая къде сте и кои са ви футболистите. Пак мокри болни сини комплекси- сами срещу всички. За стадиона си прав, но лично аз нищо не мога да направя, той даже не е на ТИМ. Уж обещаха ще видим. Сега се прави нещо по Гагарин, не се бой за нас, гледайте си вашия сектор АAN71 написа:Мляко с ориз написа:TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело.
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на моретоМача е измъчено 0:0 или 1:1
Не искам да споря с комплексирани момченца ама това което си написал говори още по лошо за вас щом не сте провинциален отбор а морска столица и да имате терен един кенеф с извинение, скапан стадион това е жалко. За това по добре замълчи от колкото да се излагаш.За мача това не ми е прогнозата а желанието 1:2 за ЛЕВСКИ
Хей, момци- ти с името на отхвърлен като проект съветски разузанавателен самолет чиято разработката никога не преминава фазата на прототип и ти сутляш или акашъ, както му казвате там- запомнете едно: в България всичко извън София е провинция. Оставете на мира чичко Гугъл, тук носим тениски с надпис Fuck Google, ask my. Сигурен съм, че преди да дойдете в София си обличате новите дрехи, като преминете околовръстното пулса ви се учестява, в града прескачате трамвайните линии за да не ви удари ток и се чудите как сте попаднали точно в деня на панаира. Сега сериозно. Колегата има предвид манталитета, не това кой от къде е.
ПП. Да, мислим вече за мечтаната почивка на морето, но не далече на изток. Писна ни от изтъркани ориенталски номера, завишени цени, презастроени курорти, мръсни плажове, некултурно обслужване. Сами гоните клиентите си. За това масово ние, софиянци и столичани, отиваме на юг. Ей го къде е. Има- няма 300 км. По- близо, по- чисто, по- евтино...Да не правя реклама на гръцките курорти. Вие се замислете сериозно за спада на туристите при вас. Още не е късно. А колкото до българския футбол? Горещо препоръчвам да гледате европейски.
metodito написа:Пускате Шейтанката на вратата и си решавате проблема с правилото за 21 годишния.
И аз това си го мислих, ама няма кой да го направи. Иначе гледах Наполи-Милан и това, дето го правят там, тук няма начин да се случи - поне в ''Левски' - не. А и гледах Милан-Интер, и там се усещаше, че понапълни гащите малкия и на един-два пъти направи грешки, дето Абиати нямаше да направи.
Защо не го правят? При това вратарският пост е специфичен. Вратарят е само вратар. Докато полевите играчи могат да влизат на различни позиции. Особено когато това се прави за минути, за самочувствие...
Резервните вратари в "Левски" не влизат в игра дори за няколко минути, дори при решен мач или срещу отстъпващи по класа съперници (все още има такива). И когато по стечение на обстоятелствата това се наложи започва вайкане. Ама той е почти дебютант, уплаши се ...
Малко история. Нека си припомним началото на кариерите на Борислав Михайлов и Димитър Иванков. И от последните години. Един мач на Любенов в Ловеч. Момчето понесе толкова сериозни обвинения. И един друг мач в Ловеч. Наложи се да пази "Шейтанката". Другият. Почти дебютантът не се уплаши и излезе като герой на мача.
- metodito
- Контакти:
Ох, спомням си Иванков и малоумните му излизания в началото. После обаче се поправи и ех... Днес, ако един вратар направи само два пъти такава грешка и Гонзо ще го запрати в Монтана. Имах големи надежди към Топузаков, но е явно, че му е рано да застане на треньорския пост в "Левски". Иначе в последните 10-ина години само Топчо пуска най-много младежи. Проблемът е, че за да пускаш млади ще се наложи да ги поошлайфаш, да ги понаучиш. Трябва и педагог да си, щото са малки и още можеш да ги водиш за носа. Наемникът влиза и играе. Толкова е по-лесно. Но един млад човек е като глина - може да си го оформиш, търпи развитие и най-важното - младият човек мечтае за разлика от старото куче. Старото куче на нови номера не можеш го научи.
Не съм много оптимист, че ще видим нещо ново в мача с "Морето". Дали ще ги бием? Най-вероятно. Аз залагам на хикс единствено, заради картофената нива. Просто няма начин да се провежда футбол на такъв стадион. Мотобол, пехливански борби, ок.
Не съм много оптимист, че ще видим нещо ново в мача с "Морето". Дали ще ги бием? Най-вероятно. Аз залагам на хикс единствено, заради картофената нива. Просто няма начин да се провежда футбол на такъв стадион. Мотобол, пехливански борби, ок.
- Neron
- Контакти:
Съдия ще бъде Станислав Тодоров.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ако не направят някоя глупост в началото и да допуснат гол от съблекалнята, който да ги обърка и притесни, няма да им проблем в този мач. А пък и не може всеки мач да получаваш случайни голове от рикошет.
Пичове,чета тука дискусията,че Краев трябвало да почва заради играча до 21г.Ами Нар е на 21.Ето ни го играча,с който изпълняваме регламента.Не,че имам нещо против Божката,но е време да седне малко на пейката и да се стегне.Не е проблема дали ще е ляво или дясно крило.Проблема е,че и на 2-те позиции е показал,че може по-добре.Вместо възход,той бележи спад.А малцина са тези на които се дава шанс да заиграят на 17г и то титуляри в Левски.Иначе е талант и дано успее.
- blue avalanche
- Контакти:
Djack_84 написа:Пичове,чета тука дискусията,че Краев трябвало да почва заради играча до 21г.Ами Нар е на 21.Ето ни го играча,с който изпълняваме регламента.Не,че имам нещо против Божката,но е време да седне малко на пейката и да се стегне.Не е проблема дали ще е ляво или дясно крило.Проблема е,че и на 2-те позиции е показал,че може по-добре.Вместо възход,той бележи спад.А малцина са тези на които се дава шанс да заиграят на 17г и то титуляри в Левски.Иначе е талант и дано успее.
Нар не е българче.