Дучето откакто му спряха хранилката стопи 150 килограма.
Дълги години беше практика участниците в реденето на хореография за дербито да влизат безплатно на мача, което е доста глупаво.
"А" Футболна група - Сезон 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Платената любов
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Професионални фенове, братче
Някаква част от тия пари наистина отиват за охрана и хореографии, ама...

Някаква част от тия пари наистина отиват за охрана и хореографии, ама...
Че на Дучето му плащаха-плащаха. Че боклуците плащаха-плащаха. Плащаха на определена група за "охрана", но плащаха. След идването на Томов, и благодарение на Офанзива, нещата се промениха в това и доста отношения -пеене , държане по време на мач и други такива свързани с фен културата.
Да кажат сега и другите как седят нещата.
Много по-тревожна е платената любов на футболисти и ръководители ..... и зависимостите в които изпадат (партийни функционери, букита, собственици на трети отбори, футболни функционери и т.н.)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Маги Стралска
уф.... аз пък си помислих че темата е за друго.... 

Маги Стралска написа:уф.... аз пък си помислих че темата е за друго....
Че сглоби една тема за другото щом ти влече мисълта натам

- dreben23
- Контакти:
Ам зилени кога?
[offtopic]Тролче.
[/offtopic] Забравил, зелени нямали фенове. Всичко омърлушено левскари било зеленио цвят. Платени!
Колкото до това чии са по-платени, ами отворете статия на ЦСКА или Левски и ще видите отдолу зилени емблеми!
Иначе е срамно агитка за да иде на мач, да иска 15 хиляди, от който и отбор да е-срамно, ами ето що има фалити бе- агитка също обича да цоца от клуб!
[offtopic]Тролче ми.[/offtopic]

Колкото до това чии са по-платени, ами отворете статия на ЦСКА или Левски и ще видите отдолу зилени емблеми!

[offtopic]Тролче ми.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
С нашето копиране на чужди агитки плюс чисто български взаимоотношения по трибуните със синтаксиса на неудачни мераклии за крайната фаза на любовта - само срещу сериозно заплащане нормален човек би рискувал да отиде на стадиона!
А и какво ще види там - нашите са еднакво недоизкусурени, треньорите, сменяни през ден, нямат никакво ефективно влияние върху тренировката и представянето на отбора, самите играчи са тактически бедни, защото нямат нужната техника и атлетика да реализират и малкото идеи, които имат в главата си. Едно блъскане на хора и топка и много малко запомнящи се неща, станали почти случайно!
И затова да отидеш на стадион, който прилича на сирийските бойни полета?! Хайде бе...
А и какво ще види там - нашите са еднакво недоизкусурени, треньорите, сменяни през ден, нямат никакво ефективно влияние върху тренировката и представянето на отбора, самите играчи са тактически бедни, защото нямат нужната техника и атлетика да реализират и малкото идеи, които имат в главата си. Едно блъскане на хора и топка и много малко запомнящи се неща, станали почти случайно!
И затова да отидеш на стадион, който прилича на сирийските бойни полета?! Хайде бе...
Маги Стралска написа:уф.... аз пък си помислих че темата е за друго....
И аз така - ама греда... Как е по немачку Маги?
ceBep написа:Че на Дучето му плащаха-плащаха. Че боклуците плащаха-плащаха. Плащаха на определена група за "охрана", но плащаха. След идването на Томов, и благодарение на Офанзива, нещата се промениха в това и доста отношения -пеене , държане по време на мач и други такива свързани с фен културата.
При Томов дойдоха хората на Росен Животното и Цимбика! Не се знае какви пари е снасял той на тях за да сложат юздата на хубавците от сектор "Г", но е извесгтно че ГГ даваше впоследсгтвие повече!
Иначе Д. Ангелов-Дучето прибираше от Божков месечно петцифрени суми за така наречената хореография, като близо 3/4 оставаха в джоба му. И така докато Божков се усети и спря кранчето...
Отделно Дучето обиколи цяла България за да основава фенклубове, членовете на който следваше да получат специални червени фенски клубни карти. Децата на мои приятели от Русе и Силистра ми казаха, че на място е прибирал за тази цел по 20 лева на глава...
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД