Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот kingofpop » 24 фев 2016 15:32

boabbb написа:"Правиш квадратна топката" го гледат в пъти повече хора от Ла Лига, това също не е лично мнение, прости факти ;) 2.65 милиарда евро за 4 сезона, срещу 5.1 милиарда паунда за 3 сезона :?: Класа сте ... Като ще се храниме, да ви питам - за какво ви е отбор с играчи за над 500 млн. по transfermarkt, а откупните клаузи отивате на милиард и нещо, при наличието на 6 истински мача в първенството на година :?: 2 с Реал, 2 с Атлетико и гостуванията на Валенсия и Севиля ... И 6-7 максимум в ШЛ Хората не им се гледат мегадербитата на Камп-а с Екстрамадура - трябва да си много извратен, за да го гледаш това, а ти явно си :shock: Хора всякакви ... Една идейка - да сложат цени на Барса като на Арсенал - дали ще съберете 10 хиляди, че да няма ехо на стадиона :lol: Колегата от Реал, който ме е налазил - какво да му кажа ? Той си е привърженик на държавен отбор ...

Кво общо има 1 то с другото :shock:

ВЛ може да е по-гледана, щото е по равностойна, всички отбори са слаби и е интересно кой е най-слаб така да се каже....тая година тоя отбор на Арсенал и Лестър са претендентите :mrgreen: :mrgreen:

миналата щом Челси стана шампион с 20 т разлика смятай.....

а това, че в Испания има 6 мача няма да ти се изсмея, само защото знам, че не си хейтър като другите, а просто си заблуден ;)

Севиля, Валенсия, Виляреал, Селта, Атлетик Билбао, Сосиедад това са все отбори, които скачат на кръв.....просто Барса и Реал са по-добри, ако Челси и Юнайтед са на мястото на Барса и Реал да не мислиш, че ще ги водят с по 15-20 точки :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2016 15:34

Добре, предавам се, Еспаньол - Селта е уникално зрелище ... Ще го гледам с удоволствие, та чак би ми дошло да се ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2016 15:37

0007 написа:......Често чувам и че този състав на Барселона е продукт основно на Ла Масия - школата може наистина им е най-продуктивната в света,но в момента купените мегазвезди дърпат конците.

Прав си .... Пике, Бускетс, Иниеста и Меси само пълнят дупки покрай ..."купените мегазвезди" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 фев 2016 15:39

boabbb написа:Добре, предавам се, Еспаньол - Селта е уникално зрелище ... Ще го гледам с удоволствие, та чак би ми дошло да се ...

Изображение

това е форум и всеки има мнение, аз даже обичам като има спорове, иначе е скучно...аз просто изказвам моето мнение, не става въпрос за Еспаньол-Селта, ама се тая.....а иначе че Арснеал играха добре първото е ясно, но в очите на играчите на Барса виждах същото настроение/пренебрежение като в много от гостуванията в Ла Лига, където е ясно, че често се играе с подценяване....това разбира се е непростимо, понеже само индивидуалната класса не достина на Арснеал да поведат, а тогава ставаше леко опасно :mrgreen: :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2016 15:41

Е, щом ги познаваш по очите ... :lol: Аз само Йозил познавам по очите :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 фев 2016 15:52

Red_Neck написа:
0007 написа:......Често чувам и че този състав на Барселона е продукт основно на Ла Масия - школата може наистина им е най-продуктивната в света,но в момента купените мегазвезди дърпат конците.

Прав си .... Пике, Бускетс, Иниеста и Меси само пълнят дупки покрай ..."купените мегазвезди" :)

Много обичам избирателното четене.От атомното трио един е продукт на школата ви,а другите 2-ма? Неймар и Суарез ако играеха в Сити около Агуеро,дали нямаше да се разсипват от голове и дали нямаше това да е най-атомното трио в света?Анри и Ето'о ваши юноши ли бяха 2008-2009?Какъв принос имаха за онзи сезон,помниш ли?Или пък Яя-то или Масчерано сега? A Дани-то Алвеш? През 2010-11 мога да се съглася,че в огромен процент Ла Масия беше в основатана успеха,но сега категорично не.
Никъде не отричам приноса и,но школата се изкарва едва ли не извънземна и на нея се приписва цялата заслуга,което е нелепо.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 24 фев 2016 16:18

Неведнъж съм срещал фенове на английското да считат Стоук, па даже и изпадащите за по-силни от испанските отбори, включително Реал, Барселона, Атлетико, Валенсия и т.н

Е това, е малко съмнително някой да го е казал. Никой не отрича, че Реал и Барса са над английските отбори - а Атлетико например са на едно ниво с Топ отборите(не че могат да се нарекат Топ отбори, някои от тях в момента.Но онзи приятел фен на Барселона, който почна да разказва - как Барселона играли на 10% от възможносите си - как си вървели по терена, иначе разбираш ли щели да бият Арсенал 10/20 : 0. Е кой му промива мозъка на него? Явно не е Боби Борисов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 фев 2016 17:39

На мен ми се видя, че от началото на второто полувреме до първия гол Барселона игра на пълни обороти. Личеше си по движението на триото отпред и по нервите, които хвърляха доста от гостуващите футболисти на терена. Като си на 10 процента не показваш нерви. Иначе, по-долу си има тема за мерене на процентите, казва се "ПД vs ВЛ".

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 фев 2016 17:50

Довечера очаквам интересен мач в Айндховен .
Голмайсторът Люк Де Йонг пропуска мача и си мисля , че ще липсва доста на ПСВ .

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 фев 2016 18:04

Юве направи хубав обрат, но не мисля, че ще им стигне за продължаване напред. Да вкарат (и бият) 2 гола в Германия няма да е лесно (2 гола, щото не виждам как Байерн няма да вкарат поне 1 :roll: ).

Елвис стига се излага майна, понякога пишеш много неадекватни мнения. Арсенал 1то играха добре, прибрани отзад и без да оставят пространства. Направиха 2 контри и Барселона реши да не взима излишни рискове като си владее топката и чака да се отвори мача както стана 2то (странно, че Арсенал се измориха по-рано след като срещу Хъл играха с резервите, а Барселона с титулярите в Лигата). Трудно Арсенал може да направи нещо в реванша.

Целта им трябва да е да си спечелят групата и на добър жребий след това.

Фламини :shock: 45 сек на терена и без да докосне топката реши мача :mrgreen:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Архив”