Ivanov_95 написа:Май по-добре Орачев да почне вместо Краев на крилото.Поне успява да мине съперник едно на едно и горе долу да центрира.
За мача очаквам труден мач,но дано бием - 1:2
Първия мач с ЧерноМоре там Орачев добре се включи...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivanov_95 написа:Май по-добре Орачев да почне вместо Краев на крилото.Поне успява да мине съперник едно на едно и горе долу да центрира.
За мача очаквам труден мач,но дано бием - 1:2
comorad написа:metodito написа:Един твърд X прогнозирам аз. Да вземе да пусне пак Прохазка на бека. Предлагам Венци да е на вратата, а Йорга на крилото. Бахти! Жалко за Менголо. Влезе с голяма стръв в мача с Лудогорец. Във Варна прогнозирам първи гол за Нар или Венци. Нар е попадение. Рано му е още, но ще къса мрежи. Венци... рано е да се каже.
Ами какво да кажем за Венци, момчето за цял мач не получи един пас. Поне се връща и помага в защита. Менголо си личи, че е добър но това че не е играл от 7-8 месеца е кофти. Тези мускулни контузий може и да станат хронични. Дано Перота го стегне. За Нар не знам, него го видим с Морето.
Някой писа Краев да седне, добре ама кой от тези до 21 да влезе, Ради се представи много зле, Орачев до знаем, Боби явно не е готов.
metodito написа:Ъъъъ... и никой ли не забеляза, че Стоев сложи Краев на другото крило? И Ройс да го сложат от другата страна и той нищо няма да направи.За толкова време един път не го пробва като нападател или зад нападателя... Типично по български търсим позиция за човека, а не човек за позицията.
Като го виждаш, че не става за там или го местиш или не го пускаш. Ради Цонев съвсем спокойно може да започва, а след това да го сменя Бурбаия... "примерно".
Ако искат да дават шанс на млади български футболисти,да вдигнат бройката до 3-ма!
Подкрепям с две ръце.
metodito написа:comorad написа:metodito написа:Един твърд X прогнозирам аз. Да вземе да пусне пак Прохазка на бека. Предлагам Венци да е на вратата, а Йорга на крилото. Бахти! Жалко за Менголо. Влезе с голяма стръв в мача с Лудогорец. Във Варна прогнозирам първи гол за Нар или Венци. Нар е попадение. Рано му е още, но ще къса мрежи. Венци... рано е да се каже.
Ами какво да кажем за Венци, момчето за цял мач не получи един пас. Поне се връща и помага в защита. Менголо си личи, че е добър но това че не е играл от 7-8 месеца е кофти. Тези мускулни контузий може и да станат хронични. Дано Перота го стегне. За Нар не знам, него го видим с Морето.
Някой писа Краев да седне, добре ама кой от тези до 21 да влезе, Ради се представи много зле, Орачев до знаем, Боби явно не е готов.
Работата е там, че Стоев и Гонзо не харесват юношите. Стоев си мисли, че като разчита на евтини наемници ще е по-добре, отколкото неопитни деца. Видяхме го с наемниците докъде стигна. Гонзо не знам защо не харесва юношите. Боримиров отделно какво прави не мога да разбера. Не трябва ли да помага за интеграцията на нови момчета. Мъри пуска немалко юноши, но пробва в игра (а не в мачове, като тоя с Юргорден) много момчета. Едни ставаха, но много други - не. Пуска го един-два мача, после пак, ама не за две минути. Тука държат Орачев. Еми момчето не се справя. Да пробват ново момче - Кабов, Станислав Иванов, знам ли...
Пък за качествата на Краев питайте Стоичков. Или той не разбира? Това, че не знаят как да го ползват не е проблем на Краев...
Гледахме в истинските мачове как бяха налагани нарочно китимбаловци, махмудовци и умаровци. Един Илия Димитров, който имаше в пъти по-малко игрално време има три гола за "Левски" (заедно с гола му срещу Юргорден). В предишен етап гледахме лопеси,ивоивановци, слорита и каква ли не гмеч. Малките по-зле от Китимбала и Слори-Млори няма да са. Въпросът е защо биват налагани некадърни наемници и дали е случайно...Нали ги видяхме в контролите?
metodito написа:Ъъъъ... и никой ли не забеляза, че Стоев сложи Краев на другото крило? И Ройс да го сложат от другата страна и той нищо няма да направи.За толкова време един път не го пробва като нападател или зад нападателя... Типично по български търсим позиция за човека, а не човек за позицията.
Като го виждаш, че не става за там или го местиш или не го пускаш. Ради Цонев съвсем спокойно може да започва, а след това да го сменя Бурбаия... "примерно".
mikichan написа:Мляко с ориз написа:TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело.
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на моретоМача е измъчено 0:0 или 1:1
Точно така мислещ за почивка, та като дойда лятото да ми слугувате и да ме гледате като Бог, та да изкарате нещо да има с какво да живеете през останалата част от годината
Eminem написа:Колкото по-малко играчите на Левски се спъват в картофите, толкова по-голям ни е шанса за победа. Лошото е, че играчите на ЧМ знаят къде се намират и по-лесно ще ги избягват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта