Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

angel93
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.

Мнениеот angel93 » 24 фев 2016 14:20

Ivanov_95 написа:Май по-добре Орачев да почне вместо Краев на крилото.Поне успява да мине съперник едно на едно и горе долу да центрира.

За мача очаквам труден мач,но дано бием - 1:2

Първия мач с ЧерноМоре там Орачев добре се включи...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2016 14:30

comorad написа:
metodito написа:Един твърд X прогнозирам аз. Да вземе да пусне пак Прохазка на бека. Предлагам Венци да е на вратата, а Йорга на крилото. Бахти! Жалко за Менголо. Влезе с голяма стръв в мача с Лудогорец. Във Варна прогнозирам първи гол за Нар или Венци. Нар е попадение. Рано му е още, но ще къса мрежи. Венци... рано е да се каже.

Ами какво да кажем за Венци, момчето за цял мач не получи един пас. Поне се връща и помага в защита. Менголо си личи, че е добър но това че не е играл от 7-8 месеца е кофти. Тези мускулни контузий може и да станат хронични. Дано Перота го стегне. За Нар не знам, него го видим с Морето.
Някой писа Краев да седне, добре ама кой от тези до 21 да влезе, Ради се представи много зле, Орачев до знаем, Боби явно не е готов.

Работата е там, че Стоев и Гонзо не харесват юношите. Стоев си мисли, че като разчита на евтини наемници ще е по-добре, отколкото неопитни деца. Видяхме го с наемниците докъде стигна. Гонзо не знам защо не харесва юношите. Боримиров отделно какво прави не мога да разбера. Не трябва ли да помага за интеграцията на нови момчета. Мъри пуска немалко юноши, но пробва в игра (а не в мачове, като тоя с Юргорден) много момчета. Едни ставаха, но много други - не. Пуска го един-два мача, после пак, ама не за две минути. Тука държат Орачев. Еми момчето не се справя. Да пробват ново момче - Кабов, Станислав Иванов, знам ли...

Пък за качествата на Краев питайте Стоичков. Или той не разбира? Това, че не знаят как да го ползват не е проблем на Краев...
Последна промяна от metodito на 24 фев 2016 14:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 фев 2016 14:32

metodito написа:Ъъъъ... и никой ли не забеляза, че Стоев сложи Краев на другото крило? И Ройс да го сложат от другата страна и той нищо няма да направи. :evil: За толкова време един път не го пробва като нападател или зад нападателя... Типично по български търсим позиция за човека, а не човек за позицията. :evil: Като го виждаш, че не става за там или го местиш или не го пускаш. Ради Цонев съвсем спокойно може да започва, а след това да го сменя Бурбаия... "примерно".

Ако искат да дават шанс на млади български футболисти,да вдигнат бройката до 3-ма!

Подкрепям с две ръце.

Той и Ариен Робен играе на "другото крило",защото е левичар,ама нито мрънка,нито се спъва в топката... А какъв гол наниза вчера на БуШон!!!
Краев и отдясно го видяхме в контролите...Същата заспала курабия!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 24 фев 2016 14:38

Аре сега, трима :lol: Ние първо за един да спрем да мрънкаме. :lol:

Факт е обаче, че да започваме с Краев като ляво крило не е добра идея.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 фев 2016 14:38

metodito написа:
comorad написа:
metodito написа:Един твърд X прогнозирам аз. Да вземе да пусне пак Прохазка на бека. Предлагам Венци да е на вратата, а Йорга на крилото. Бахти! Жалко за Менголо. Влезе с голяма стръв в мача с Лудогорец. Във Варна прогнозирам първи гол за Нар или Венци. Нар е попадение. Рано му е още, но ще къса мрежи. Венци... рано е да се каже.

Ами какво да кажем за Венци, момчето за цял мач не получи един пас. Поне се връща и помага в защита. Менголо си личи, че е добър но това че не е играл от 7-8 месеца е кофти. Тези мускулни контузий може и да станат хронични. Дано Перота го стегне. За Нар не знам, него го видим с Морето.
Някой писа Краев да седне, добре ама кой от тези до 21 да влезе, Ради се представи много зле, Орачев до знаем, Боби явно не е готов.

Работата е там, че Стоев и Гонзо не харесват юношите. Стоев си мисли, че като разчита на евтини наемници ще е по-добре, отколкото неопитни деца. Видяхме го с наемниците докъде стигна. Гонзо не знам защо не харесва юношите. Боримиров отделно какво прави не мога да разбера. Не трябва ли да помага за интеграцията на нови момчета. Мъри пуска немалко юноши, но пробва в игра (а не в мачове, като тоя с Юргорден) много момчета. Едни ставаха, но много други - не. Пуска го един-два мача, после пак, ама не за две минути. Тука държат Орачев. Еми момчето не се справя. Да пробват ново момче - Кабов, Станислав Иванов, знам ли...

Пък за качествата на Краев питайте Стоичков. Или той не разбира? Това, че не знаят как да го ползват не е проблем на Краев...

Какво да им харесват на юношите??? Нали ги видяхме в контролите? Хилки на по 30 кила с мокри гащи!!! От вятъра падат! Ти,ако си един треньор,ще ги пуснеш ли при мъжете? И не ми казвай,че с мачове ще станат бичмета!
ПП. Ако Деян не се беше контузил,сигурно нямаше да вземем Ал Ал или Лукин. Но такъв ни бил късмета... Същото се отнася и за Б.Цонев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 фев 2016 14:43

[quote="blue avalanche"
Той и Ариен Робен играе на "другото крило",защото е левичар,ама нито мрънка,нито се спъва в топката... А какъв гол наниза вчера на БуШон!!!
Краев и отдясно го видяхме в контролите...Същата заспала курабия![/quote]

E, Робен е друга бира. Той е младеж. Не може да се оказва такъв натиск на малките. За Гонзо и Стоев ми е ясно. Но ние, обикновените привърженици е нужно да му гласуваме по-голямо доверие. Изпуснахме играч като Антонио Вутов, сега остава и Краев. Загубихме Дидо Иванов заради болестта му - дано се оправи момчето, ама... Боби Цонев контузен. Този клуб трябва да произвежда, не само да консумира играчи.

Нали ги видяхме в контролите?
Гледахме в истинските мачове как бяха налагани нарочно китимбаловци, махмудовци и умаровци. Един Илия Димитров, който имаше в пъти по-малко игрално време има три гола за "Левски" (заедно с гола му срещу Юргорден). В предишен етап гледахме лопеси,ивоивановци, слорита и каква ли не гмеч. Малките по-зле от Китимбала и Слори-Млори няма да са. Въпросът е защо биват налагани некадърни наемници и дали е случайно...

Иначе по темата. Интересно да видим състава. Не започне ли с новото Демебеле още отначало ясна работата...

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 24 фев 2016 15:28

Отново тежък мач.За разлика от предходни години,тази наистина виждам материал , с който може да се работи.Точно на тези играчи трябва да дадем време.С правилото за младите трудно ще имаме балансирана 11-торка.Краев момчето се старае,обаче това не е достатъчно.Мисля,че му липсва скорост за което и да е от двете крила.И тъй като нямаме друг избор нека почва от дясно,а Нар отляво.Видя се,че това е силната му страна.Стоев е задължен да ги пусне така,а не както започна мача в Разград.Не мисля,че ще си тръгнем с трите точки,но мисля че един Х е реален.Нека наистина им дадем време.Очаквам с нетърпение да видя Тигъра и Менголо в игра.Менголо наистина е доста бърз.Дано няма проблеми с мускулите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2016 15:30

metodito написа:Ъъъъ... и никой ли не забеляза, че Стоев сложи Краев на другото крило? И Ройс да го сложат от другата страна и той нищо няма да направи. :evil: За толкова време един път не го пробва като нападател или зад нападателя... Типично по български търсим позиция за човека, а не човек за позицията. :evil: Като го виждаш, че не става за там или го местиш или не го пускаш. Ради Цонев съвсем спокойно може да започва, а след това да го сменя Бурбаия... "примерно".

В съвременният футбол фланговите играчи трябва да цъкат и на двете крила.
На това младите в белите-футболно страни, ги учат още на 10 годишна възраст.
Проблемът с Краев е, че не е крило.
Проблем също така е, че едвали и самият Краев е наясно, къде по-точно ще е най-полезен.

То хубаво трябва да се пробва като нападател, но тогава някои ще ревнат, че си имаме Христов ( а вече и Адениджи ) а се правят експерименти. :|
Краев трябва да покаже повече упорство, желание и разбиране, на каквато и позиция да бъде пуснат.
Бъдещето е пред него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 фев 2016 00:37

mikichan написа:
Мляко с ориз написа:
TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.

Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на морето :mrgreen: Мача е измъчено 0:0 или 1:1

Точно така мислещ за почивка, та като дойда лятото да ми слугувате и да ме гледате като Бог, та да изкарате нещо да има с какво да живеете през останалата част от годината ;)

Селяндур сифийски некъпан, точно вашите жълти стотинки можете да си ги заврете нейде. Няма по- прости и бедни туристи от вас, смешник. Вероятно имам 100 пъти повече пари от теб, живеещи в панелка в Дружба селяндурино
Последна промяна от Мляко с ориз на 25 фев 2016 00:49, променено общо 1 път.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 фев 2016 00:40

Eminem написа:Колкото по-малко играчите на Левски се спъват в картофите, толкова по-голям ни е шанса за победа. Лошото е, че играчите на ЧМ знаят къде се намират и по-лесно ще ги избягват.

А ние се спъвахме във вашите говеда на паша на вашия Герен :mrgreen:

Върни се в “Левски”