Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Поредната тесла по ЦСКА: Без сектор „В“ срещу Берое!

Мнениеот haiobaio » 24 фев 2016 12:16

BulgarianSS написа:
haiobaio написа:Бях ви на последния мач със Струмска слава и потвърждавам, че В сектор ви е много зле. Оставям на страна това, че има само един вход. Целия бетон се е напукал и размерите на камъните са от малки, до такива, които могат да убият човек. Същото важи и за частта от Б сектор, която е до В. Наистина е зле, много зле. Оградите да ги коментирам ли?
Смятам, че сте достатъчно хора и можете да се организирате да си изчистите сектора от камъните, а и да стегнете оградата малко от малко. Не е необходимо да чакате всичко от г-н Ганчев, г-н Томов и други знайни и незнайни, за съжаление, недоказани престъпници. От друга страна, обаче, това не ви е точно работа. По-скоро би било добра инициатива, където никой няма да ви каже "евала".
Тъпото е, че всички стадиони в София са кочини и е смешно един да е затворен, дори и частично, за сметка на друг, който е в абсолютно същото състояние. Така, както преди беше затворен сектор В на ст. "Локомотив" заради въжета, които били опасни, но всъщност не били, когато се провеждат концерти с 25-30000 души. После ги ужким ги оправиха и пак беше забранено за фенове под козирката, но не и за гостуващи фенове, които бяха под същата тази козирка.
Така че, най-добре е да се замислите защо се наистина се прави това. - Защото по този начин ще могат да се продадат повече от по-скъпите билети за А сектор и поредния "благодетел" ще глътне повече пари, щото едно е пълен А сектор, друго е А и В да са по наполовина.
Мислете, не бъдете овце.
.

Сектор В беше затворен на мача Струмска слава - ЦСКА,ти къде беше на стадиона,че чак напуканият бетон видя?
Не си бил и в Б сектор,където нямаше нито един фен.
В Г сектор не те виждам да си отишъл.
Значи остава А.
Страшен орлов поглед имаш,да знаеш ;)

Бях в Г до В, проблем ли е? Там може ли да съм бил? Или там е запазено място само за Цимбика? Мисля, че от там се вижда доста добре какво е положението на В сектор. Отделно ми се е случвало да бъда във В и преди. А относно Б сектор, съм ходил последно миналата година на мача ни с вас. И видях точно тази част, щото там са ви тоалетните, след таблото - посока В сектор. А щом тогава е бил така, то сега по-добре ли е?
Отделно съм ходил и на Герена и на Славия, а и на доста други стадиони, за които също съм си изградил впечатление и мога да ги коментирам, но в момента не става дума за това.
И след като ти отговорих на глупавите въпроси, искам да ми кажеш какво от това, което ти казах не е вярно, щото в тия 6 реда където си написал няма нищо съществено. Само поредното лаене.
Последна промяна от haiobaio на 24 фев 2016 12:18, променено общо 2 пъти.

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 24 фев 2016 12:17

До мача с Беоре имате цялото време на света - 2 месеца са, направете си корекциите и си оправете стадиона, няма да е невъзможно
1916

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 фев 2016 12:23

gzagorov написа:Хм, със сектор "В" ЦСКА със сигурност вземаше полуфинала, но сега без него "Берое" са суперфаворитът. А ако затворят и пързалката "Слончето" в близост до стадиона, това вече ще бъде ясен знак, че БФС-то пак е синьо и действа срещу Харизмата. Направо не знам как ще оцелеете. :lol:

На кочината в Пловдив и на ТИЧА може да се играят "Профи" мачове, ама на Армията сектор В не става да приема зрители? ХАХА. Всички сини доносници и жалбари са се впрегнали в това да може да разбият обстановката още преди мача да се е състоял! Е ТОЯ ПЪТ НЯМА СТАНЕ!
@ Пак се опитвате с ДОНОСИ към общината да подливате вода на ЦСКА София... ще пукнете от яд, че ние сме фактор за купата, а вас ви няма даже на картата.
@ Това ни е орисията... нашия клуб е винаги е бил фактор във всички надпревари, ако ще и да сме квартален клуб цъкащи за удоволствие. Това е МАГИЯТА ЦСКА!

Няма да се съобразяваме с вас... разберете го вече. Минаха тия времена... настъпва ЧЕРВЕНА ФУТБОЛНА ХЕГЕМОНИЯ!
@ СЕКТОР В ще бъде отворен и ще го пръснем до краен предел. БЕРОЕ ги чака АД на АРМИЯТА! ВРЯЩОТО ЧЕРВЕНО МОРЕ ще прати ЦСКА СОФИЯ на ФИНАЛ!
А вие ще гледате по телевизията унили и пак ще си мечтаете да сте като НАС!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 24 фев 2016 12:29

maztiff написа:До мача с Беоре имате цялото време на света - 2 месеца са, направете си корекциите и си оправете стадиона, няма да е невъзможно

А нали се сещаш, че трябва разрешение от собственика на стадиона (Министерство на спорта), което ще го бавят, точно толкова, колкото трябва ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 24 фев 2016 12:31

Ех тая Каризма, бе, само заговори срещу нея! Да обясня на глупавичките форумци, които дават сравнения с Тича и Лаута. Тези предписания се дават от ОБЩИНСКАТА комисия в съответния град. Ако в Пловдив и Варна са преценили, че може да се играят мачове там, то това са го решили единствено и само МЕСТНИТЕ власти, а няма заговори от БФС, МФС, ФИФА, рептилите и илюминатите.
ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ НА СОФИЯ, драги ми олигофрени, Е РЕШИЛА, че вашият стадион и по-конкретно сектор В, е опасен! Което означава, че заговорът идва от тази видна левскарка Йорданка Фандъкова! Даскалицата по цела нощ не мо'е да спи, за да се чуди само как да закрие Чорбасъспор и ето, че успя! Затвори сектор В! Същият сектор, от който миналия ноември хвърчаха камъни с големината на едностаен апартамент в мача с Лудогорец и като по чудо нямаше убити на терена! Та за този ли сектор твърдите, че бил безопасен?
Ех, тва синьо БФС, тая синя ФИФА, тая синя УЕФА, тая левскарка Фандъкова, тия сини илюминати, тоя син световен заговор срещу Каризмата... Несправедливост, брате! Световна несправедливост! Заговор!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 фев 2016 12:34

Всичко е целенасочено от сините чорбаджии.
Не могат да приемат факта, че ''аматьорския клуб'' посяга към Купата, а те отново ще са с запазените им калъфки.
Правят всичко възможно да изолират 12-тия играч на отбора, а именно червената публика. С доноси и жалки до общината!
Същия този сектор ДЕТО преди няколко месеца имаше 3-4 хиляди души.
За 2 месеца и половина вече е негоден? ХАХАХАХАХАХАХАХА
Мечтайте се, че с тоя донос ще успеете. АРМИЯТА ще е пълна!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 24 фев 2016 12:37

Аз не виждам чак такава голяма драма..Сектор А и Г на армията събират около 12 000 зрители общо(без гостуващата публика). Ако е по-голям интереса какво пречи мача да се играе на стадион Васил Левски. Двата стадиона са на 400 метра един от друг а и за зрителите ще е много по-удобно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 фев 2016 12:38

Turo написа:Аз не виждам чак такава голяма драма..Сектор А и Г на армията събират около 12 000 зрители общо(без гостуващата публика). Ако е по-голям интереса какво пречи мача да се играе на стадион Васил Левски. Двата стадиона са на 400 метра един от друг а и за зрителите ще е много по-удобно.

Ще си играеме на собствения стадион... всички знаят, че БЕРОЕ имат 1% шанс пред ПЪЛНА АРМИЯ!
@ За това са се активизирали сините доносници и пускат жалби в общината :idea:
Последна промяна от Teo на 24 фев 2016 12:39, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2016 12:39

Спешен ремонт ще бъде направен на Сектов "В" на стадион "Българска армия", научи Livesport.bg. Това се налага след решението на Общинската комисия за безопасност на спорт­ните обекти затвори сек­тор „В" на съоръжението.

Феновете на "червените" могат да бъдат спокойни, че секторът ще бъде отворен за полуфинала реванш от турнира за Купата на България срещу Берое.

Вчера експерти на комисията са били на стадиона и са преценили, че сектор "В" е опасен за зрители. От ръководството на "армейците" са реагирали веднага и още утре строителна фирма ще започне ремонтни дейности, за да може съорежението да отговаря на всички изисквания.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2016 12:39

Първо дезинфекцирайте целия стадион и района около него, че има опасност от зарази с това безразборно ходене по нужда, пък тогава имайте претенции :!: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”