BulgarianSS написа:haiobaio написа:Бях ви на последния мач със Струмска слава и потвърждавам, че В сектор ви е много зле. Оставям на страна това, че има само един вход. Целия бетон се е напукал и размерите на камъните са от малки, до такива, които могат да убият човек. Същото важи и за частта от Б сектор, която е до В. Наистина е зле, много зле. Оградите да ги коментирам ли?
Смятам, че сте достатъчно хора и можете да се организирате да си изчистите сектора от камъните, а и да стегнете оградата малко от малко. Не е необходимо да чакате всичко от г-н Ганчев, г-н Томов и други знайни и незнайни, за съжаление, недоказани престъпници. От друга страна, обаче, това не ви е точно работа. По-скоро би било добра инициатива, където никой няма да ви каже "евала".
Тъпото е, че всички стадиони в София са кочини и е смешно един да е затворен, дори и частично, за сметка на друг, който е в абсолютно същото състояние. Така, както преди беше затворен сектор В на ст. "Локомотив" заради въжета, които били опасни, но всъщност не били, когато се провеждат концерти с 25-30000 души. После ги ужким ги оправиха и пак беше забранено за фенове под козирката, но не и за гостуващи фенове, които бяха под същата тази козирка.
Така че, най-добре е да се замислите защо се наистина се прави това. - Защото по този начин ще могат да се продадат повече от по-скъпите билети за А сектор и поредния "благодетел" ще глътне повече пари, щото едно е пълен А сектор, друго е А и В да са по наполовина.
Мислете, не бъдете овце.
.
Сектор В беше затворен на мача Струмска слава - ЦСКА,ти къде беше на стадиона,че чак напуканият бетон видя?
Не си бил и в Б сектор,където нямаше нито един фен.
В Г сектор не те виждам да си отишъл.
Значи остава А.
Страшен орлов поглед имаш,да знаеш
Бях в Г до В, проблем ли е? Там може ли да съм бил? Или там е запазено място само за Цимбика? Мисля, че от там се вижда доста добре какво е положението на В сектор. Отделно ми се е случвало да бъда във В и преди. А относно Б сектор, съм ходил последно миналата година на мача ни с вас. И видях точно тази част, щото там са ви тоалетните, след таблото - посока В сектор. А щом тогава е бил така, то сега по-добре ли е?
Отделно съм ходил и на Герена и на Славия, а и на доста други стадиони, за които също съм си изградил впечатление и мога да ги коментирам, но в момента не става дума за това.
И след като ти отговорих на глупавите въпроси, искам да ми кажеш какво от това, което ти казах не е вярно, щото в тия 6 реда където си написал няма нищо съществено. Само поредното лаене.