CTAHKO написа:petko.h.markov написа:Nuke написа:1982 написа:Аз не се чувствам следен и шпиониран, ти, ако се чувстваш, твой проблем. А и да ми прослушат някой разговор или съобщение, голям праз, нищо нередно не върша. Да се страхуват тези, които имат какво да крият.
Защо някои хора не можете да разберете проста концепция. Не става дума дали имам какво да крия, а става дума, че правото ми на личен живот бива грубо погазено.
"че правото ми на личен живот бива грубо погазено."
Ако трябва да избираш между това си право и ЖИВОТА СИ,какво ще избереш?
УоуНа Меркел и цялата европейска бюрокрация в Брюксел, по какъв начин им бяха застрашени животите, та ги подслушваха
Като са толкова загрижени за нашата согурност и няма нищо лошо в това да те подслушват, що толкова упорито гонеха Сноудън и Асандж
Нямало лошо, ама когато те го правят, когато го правят на тях, било много лошо и федерално престъпление
Какво ме интересува мен Меркел.Крадците като ти влезнат в къщата,тези които ти изпразват банковата сметка или ти крадат фирмата,не ти ли влизат в личното
пространство.Новите технологии направиха света прозрачен.Ако искаме да живеем в тайна просто се отказваме от тях.