MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:На Кимих май още му е рано за такива мачове...
Кимих не е централен защитник. Това момче е герой.
Иначе, мачът бе едно голямо г0вно. Меко казано съм бесен... Само Байерн умее да подарява![]()
Бих отличил Робен. Беше навсякъде, най- добре му се получи в защита. Пияндето, според журналистите, игра добре- браво.
Мача беше г0вно до 56-та минута ( откъм футболни достойнства ) ... После Алегри се сети , че все пак е треньор на отбор по футбол и наистина заприлича на двубой от ШЛ .
Видал наистина направи силен мач ... според мен като централен , а след влизането на Бенатия и като десен защитник . Макар да е много относително кой какво игра в дефенса на Байерн . Робен беше най-силния играч в червено ... всъщност като махнем фигуранта Алкантара , останалите направиха добър мач . Кой повече , кой по-малко .
Но няма как да не призная , че и Манджукич също много радваше окото .
Не отличавам Mанджата, защото е лош. Ама само той е игра, като голям от там. И Буфон, но той е constЗа Алкантара съм съгласен на 1900 % в този мач.
Мората също се включи добре ( хубаво че Алегри го държа толкова дълго на пейката ) . Според мен останалите просто бяха спънати от указанията на треньора . Между другото - Дибала въобще не ме впечатли .
Между другото - ако Алонсо или Роде бяха на терена вместо Алкантара , едва ли щеше да има обрат .