1982 написа:Няма такова нещо, специално Илчо (или поне сегашният му профил) ми стана ясен още когато написа това, че в кабинета на Алън Дълес имало портрет на Хитлер. Още тогава ми светна лампичката, че това е човек, който вярва във всяка глупост, която прочете, стига да е срещу тези, които неистово мрази. Абсолютен гьонсурат. Все пак пробвах няколко пъти, но, както и очаквах - няма смисъл.
Ти, между другото, си почти същият.

За вас е важно цял ден плювня по омразните САЩ и ЕС да има.
82-ка, би ли ми пояснил моля, кого точно мразя? Ще ми е страшни интересно.
Понеже ме сложи в кюпа на русофилите още от началото. Искам да ти кажа, че не съм русофил. Не говоря езика, не гледам руски филми и не слушам руска музика. Напротив може да се каже, че харесвам американската култура/говоря английски. Гледам американски филми, харесвам музиката им.
Сега ще съм ти благодарен ако ми обясниш кого точно мразя и защо, понеже виждам знаеш по-добре от мен. Също си запознат с броя на профилите ми/самоличността ми. Интересно ми е що не се пробваш в някоя разузнавателна агенция. Добър профайлър си.
Иначе не държа да налагам никому мнението си. Просто съм човек и като такъв реагирам емоционално на някои глупости/цинизми/невежи включвания. Нищо лошо не виждам в това.
Ти не се аргументираш и затова не водил дискусия, ти просто се заяждаш/тролиш. Няма как да водил дискусия с такъв човек. Аз винаги се аргументирам. Греша често, но поне се аргументирам. За разлика от теб, който непрекъснато обиждаш, хулиш и нареждаш. Как да те вземем насериозно?