Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 21:08

1982 написа:Няма такова нещо, специално Илчо (или поне сегашният му профил) ми стана ясен още когато написа това, че в кабинета на Алън Дълес имало портрет на Хитлер. Още тогава ми светна лампичката, че това е човек, който вярва във всяка глупост, която прочете, стига да е срещу тези, които неистово мрази. Абсолютен гьонсурат. Все пак пробвах няколко пъти, но, както и очаквах - няма смисъл.

Ти, между другото, си почти същият. ;) За вас е важно цял ден плювня по омразните САЩ и ЕС да има.

Където требва серем, особено първите си заслужават всяко напъване на на вътрешния и външния анални сфинктери. ;) И не, не е толкова важно. Заслужено е!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 21:17

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 21:22

Айде айде, не на нас тия невинни погледи към пясъко... Да не избича един гиф с Томи Лий...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2016 21:24

Темата добива много по приятен вид :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 21:41

Винаги съм искал да се взривя в двете кули на Памела Андерсън. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 21:49

1982 написа:Няма такова нещо, специално Илчо (или поне сегашният му профил) ми стана ясен още когато написа това, че в кабинета на Алън Дълес имало портрет на Хитлер. Още тогава ми светна лампичката, че това е човек, който вярва във всяка глупост, която прочете, стига да е срещу тези, които неистово мрази. Абсолютен гьонсурат. Все пак пробвах няколко пъти, но, както и очаквах - няма смисъл.

Ти, между другото, си почти същият. ;) За вас е важно цял ден плювня по омразните САЩ и ЕС да има.

82-ка, би ли ми пояснил моля, кого точно мразя? Ще ми е страшни интересно.

Понеже ме сложи в кюпа на русофилите още от началото. Искам да ти кажа, че не съм русофил. Не говоря езика, не гледам руски филми и не слушам руска музика. Напротив може да се каже, че харесвам американската култура/говоря английски. Гледам американски филми, харесвам музиката им.

Сега ще съм ти благодарен ако ми обясниш кого точно мразя и защо, понеже виждам знаеш по-добре от мен. Също си запознат с броя на профилите ми/самоличността ми. Интересно ми е що не се пробваш в някоя разузнавателна агенция. Добър профайлър си.

Иначе не държа да налагам никому мнението си. Просто съм човек и като такъв реагирам емоционално на някои глупости/цинизми/невежи включвания. Нищо лошо не виждам в това.

Ти не се аргументираш и затова не водил дискусия, ти просто се заяждаш/тролиш. Няма как да водил дискусия с такъв човек. Аз винаги се аргументирам. Греша често, но поне се аргументирам. За разлика от теб, който непрекъснато обиждаш, хулиш и нареждаш. Как да те вземем насериозно?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 фев 2016 22:26

boabbb написа:Аз не казвам, че е конспирация на 100%, просто някои неща изглеждат недостоверни :roll: Тоя сблъсък причинява много малка експлозия, а ударите в WTC - огромни :? ...Ако е конспирация и е организирано вътрешно, значи са знаели под 100 човека, със сигурност :| Говориме за хора без съвест, на които им пука за живота на обикновения човек, колкото за една муха ... Трудно ли е да се намерят такива, според тебе :?:

Много и не защото няма хора с подобен морал, а защото за завера от подобен мащаб ти трябват доста хора. А мога смело да заявя, че една тайна знае ли се от повече от 3-ма човека, вече не е тайна. Един римлянин, записал името си в историята с главни букви е казал следното:
Бих изгорил и дрехата си, ако знаеше плановете ми.

Мисля, че тези думи на Гай Юлий Цезар казват достатъчно по въпроса.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 фев 2016 23:00

Нео, операции като 11/9 са се случвали стотици пъти в човешката история. Запалването на райхстага например от Хитлер. Извършено от нацисти, за да обвинят после комунистите.

Операции фалшив флаг са се случвали и ще се случват, а тези които ги реализират, могат да запазят тайната/лъжата неопределено време. Всичко, което им трябва е контрол върху медиите и невежо население, което безропотно приема пропагандата.

Прочети Гьобелс и ще ти стане ясно как става. Чрез внушение и пропаганда и податливо не подлагащо на съмнение пропагандата се постигат чудеса.

9/11 е чудесен пример. Повечето хора не се замислят за лъжата. Важното е да е опакована и поднесена от масмедиите и повтаряна до безкрай. Стадото е готово да приеме всичко-война, унищожаване на свободата, за да не се случи пак немислимото.

Безсмислието на терористичния акт не ги интересува. Оцеляването на хартиен паспорт в пожар, изчезване на черни кутии, рухване на небостъргач след пожар и т.н. Стадото не мисли, то просто реагира. Това е целта.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 фев 2016 23:09

il4o_iliew написа:...

Илчо, аз в темата за атентатите няма да навлизам. Нито имам желание, нито пък толкова съм задълбавал някога. Достатъчно е да зная как оценявам подобен акт, независимо в коя точка на планетата ще се случи. Само един пример ще ти дам, за който се сещам на прима виста и повече няма да коментирам- като е толкова лесно, колкото го обясняваш, тогава Никсън нямаше да стигне до импийчмънт.

Не го обичам тоя термин, обаче ти наистина живееш в някакъв филм и се се омотал като пате в кълчища в него. Но щом ти харесва да живееш така, твоя си работа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 фев 2016 00:10

То цялата теория е смешна, ще си бутат САЩ такива емблематични сгради, за да нападнат Афганистан ..... все едно не могат да го сторят и без атентати ... как бомбардираха Сърбия малко по-рано, да не би да им трябваха атентати за оправдание ??! Как нахлуха в Ирак 2003-а, без да си бутат някой небостъргач ?! По-назад - Виетнам, Корея ... САЩ са доказали, че решат ли да действат някъде, правят го, не са им нужни някакви си атентати да си организират.

Върни се в “Свободна зона”