Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2016 12:44

il4o_iliew написа:
Бях чел, че в самолета който се удря там

Не знам какво си чел, но е редно да преосмислиш тезата си, че самолет се удря в Пентагона. Това е невъзможно. Оттам и тезата, че някой е умрял в такъв самолет. Едното изключва другото.

Позволи ми да имам различно мнение от твоето.
п.п И един въпрос.Защо винаги искаш да си прав и да си налагаш мнението?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2016 12:51

1982 написа:
ivan56 написа:Ако приемем, че организирано от тях, разбира се, че са знаели шепа хора.

Няма как такива мащабни фалшиви атентати да се организират от шепа хора. Това все пак е в сърцето на Ню Йорк - долен Манхатън, посред бял ден. Свидетели стават хиляди хора - от околните небостъргачи, от други сгради, на земята .... щом е нямало самолети, както ни се теърдеше в онова филмче, трябва да е платено на тези хора, за да лъжат и те. Същото важи и за Пентагона, защото хора свидетелстваха за самолета ..... има записи на телефоните на хора, чийто близки загинаха в самолетите и двете кули, как са говорили след удара (преди удара за тези в самолетите) явно и тук бая народ трябва да лъже.

Иначе, най-лесната конспирация е и да кажем, че Русия сама си взриви блоковете, за да има повод Путин да започне втората война срещу Чечня. Най-лесна е демагогията. ;)

Абсолютно, аз в тия дивотии не вярвам.Просто казах АКО.Ама всеки да си вярва в квото си иска.
Да ама ако им кажеш, че блоковете са бутнати от Путин, глей кво става :lol:
Макар, че там има доста свидетели които говорят как, защо и кой го е организирал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 12:52

Илчо, не си прави труда, повече с теб по никакви теми няма да дискутирам, тъй че спри да ме цитираш. ;)

Опитах се, като за последно, да проведа нормална дискусия с теб онази вечер, но ти никога не четеш какво ти се пише, държиш на всяка цена да си наложиш твоето, а накрая ми приписа и твърдения, които никъде не съм изразявал. Просто се отказах, няма смисъл.

Най-добре си направи нов профил, че и с този никой вече неще да "спори", гледам и някои други те отсвириха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 фев 2016 13:07

Кой е отсвирил другарят Илчо 8-) Той не може да бъде отсвирен :!: Само той има привилегията да отсвирва, всичко останало са празни приказки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 13:13

1982 написа:Илчо, не си прави труда, повече с теб по никакви теми няма да дискутирам, тъй че спри да ме цитираш. ;)

Опитах се, като за последно, да проведа нормална дискусия с теб онази вечер, но ти никога не четеш какво ти се пише, държиш на всяка цена да си наложиш твоето, а накрая ми приписа и твърдения, които никъде не съм изразявал. Просто се отказах, няма смисъл.

Най-добре си направи нов профил, че и с този никой вече неще да "спори", гледам и някои други те отсвириха.

Забелязал съм, че нещо все не можеш да водиш нормални дискусии... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 13:18

Напротив, провел съм немалко такива тук. И, съвсем случайно, всичките са с не русофили. 8-) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 фев 2016 13:34

1982 написа:Напротив, провел съм немалко такива тук. И, съвсем случайно, всичките са с не русофили. 8-) 8-)

Ето - пак слагаш хората в калъп. Пак ше кажеш, че дискутираш без предразсъдъци и накрая пак ше си стигнеш до обичайното "Опита да водя нормална дискусия...". как си опитал, като предварително за теб човека е еди-какъв си и съответно не е прав.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2016 13:55

Няма такова нещо, специално Илчо (или поне сегашният му профил) ми стана ясен още когато написа това, че в кабинета на Алън Дълес имало портрет на Хитлер. Още тогава ми светна лампичката, че това е човек, който вярва във всяка глупост, която прочете, стига да е срещу тези, които неистово мрази. Абсолютен гьонсурат. Все пак пробвах няколко пъти, но, както и очаквах - няма смисъл.

Ти, между другото, си почти същият. ;) За вас е важно цял ден плювня по омразните САЩ и ЕС да има.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2016 20:34

boabbb написа:Смит ...

Изображение

8-)

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2016 20:48

il4o_iliew написа:
Абе Жечко ти пак загряваш като афганистански реотан и трябва по много да ти се обяснява. Къде точно съм казал, че аз имам желание да цивилизовам някого? Аз достатъчно ясно казах, че за мен е важно да държим "дивите зверове"(както се изрази Биби) в клетка, далеч от нас. Това автоматично изключва предложението ти аз да ходя там и да се занимавам с тях. От тях се иска евтин петрол и нищо повече.
Надявам се, че няма да е нужно да ти повтарям същото още няколко пъти.
Можем да сме на коренно различни мнения, но поне е хубаво да изслушваш и да се опиташ да разбереш какво ти се казва, а не да си говориш ей така. Да съм ходил да се грижа за талибани пхахах

Споко бе знам, че не ти стиска, а си поредния форумен герой, изключително смел и наказващ зад кийборда. Ясно ми е, че не искаш/ не можеш да си мръднеш пръстта да свършиш нещо.

Просто ти дадох конструктивна идейка за ъпгрейдване на СиВи-то ти. Работата идеално комплементира на примитивните ти и абсурдни разсъждения. Иначе е ясно, че мекушави безродници като теб не искат/не могат да си мръднат пръстта, когато опре въпроса за действия. Това ми е ясно. ;)

пппп Аз изобщо не съм ви чел дискусията за атентатите на 11 сеп, само поглеждам пост и щом е затова го отминавам

И добре правиш, че го подминаваш. Тази материя не е за такива като теб. Поне малко от малко трябва да имаш критично мислене и здрав разум. Като/ако някога ги придобиеш ела пак. Дотогава ги подминавай/не коментирай. Много добре правиш. ;)

Мда, не ми стиска и да копая картофи. На теб понеже ти "стиска"... свободен си да го вършиш. Аз сиви нямам нужда да ъпгрейдвам. Не се притеснявай за моето материално състояние.

---
Какво критично мислене и здрав ум бре : 0 Жечко... ти кога спря да пасеш овцете, кога стана експерт по взривове и разрушаване на небостъргачи? Франк Лойт Райт ли стана или се консултира с експертите от ФСБ по вътрешен тероризъм и взривяване на сгради :lol: Интелигентния човек спори само за неща от който има някаква минимална представа, а не го играе на "всяка манджа". Дори Айнщайн няма как да разбира от строене на совалки, клетъчно развитие, философия, изобразително изкуство и етк.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”