ПП Без да омаловажавам добрата игра на нашите днес, ама една Барса тея ги помиташе с 8,9-0.
ФА къп | 5-ти кръг | Шросбъри Таун - Манчестър Юнайтед | 0:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА къп | 5-ти кръг | Шросбъри Таун - Манчестър Юнайтед
Тези са нереално слаби.
ПП Без да омаловажавам добрата игра на нашите днес, ама една Барса тея ги помиташе с 8,9-0.
Честита победа! Тия бяха уникално слаби, глуха защита целия мач... Опит за младоците.
Лингард, Бортуик и Кийн с контузии......еби му меча
Всичко това някакви разтежения, заради претоварване и неправилно загряване......аматьорщина!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ФА къп | 5-ти кръг | Шросбъри Таун - Манчестър Юнайтед 0
Не я броя тая победа ! Тия бяха на нивото на Скала Ботевград
Само уникалният късмет на Ван МанГаал ни прати на четвъртфиналите. Там боя от УХ е гарантиран
Само уникалният късмет на Ван МанГаал ни прати на четвъртфиналите. Там боя от УХ е гарантиран
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Важното е, че не загубихме
На фона на откровено слабата игра/мотивация на Шроусбъри, нещо което не очавах, мисля че резултатът 3-0 НЕ говори добре за нас и ефективността на база статистиката на ударите(0:20).
Да се прави някакъв анализ е безсмислено, но само искам да вметна, че Депай нямаше право на подобни лежерни и откровено глуповати изпълнения.
Имаше около 5-6 страхотни възможности, а ги изигра като пълен аматьор.
Жалко, но какво да направим?
Арсенал ни заразиха
Варела-Пади-Смолинг-Блинд
Така го виждам и мисля, че ще е най-правилното решение.
А бе каквото и да е, както винаги съм казвал - в каквато и формация да е защитата, аз лично изобщо не се тревожа, даже ми е интересно да им видя играта, мотивацията и пр. при нож опрял до кокал.
Халфовата линия и нападението - там за мен е най-важно да има креативност, скорост, динамика и ефективност(голове).
Какво става при това положение?
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKIhHnad9.png[/wrapimg]
Резерви:Райли, Перейра, Хендерсън, Пуул + Уеър, Фосу-Менса, Рашфорд.
p.s.Помните ли това?
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/EFp1vxL.jpg[/wrapimg][/offtopic]
На фона на откровено слабата игра/мотивация на Шроусбъри, нещо което не очавах, мисля че резултатът 3-0 НЕ говори добре за нас и ефективността на база статистиката на ударите(0:20).
Да се прави някакъв анализ е безсмислено, но само искам да вметна, че Депай нямаше право на подобни лежерни и откровено глуповати изпълнения.
Лингард, Бортуик и Кийн с контузии.
Жалко, но какво да направим?
Арсенал ни заразиха
Варела-Пади-Смолинг-Блинд
Така го виждам и мисля, че ще е най-правилното решение.
А бе каквото и да е, както винаги съм казвал - в каквато и формация да е защитата, аз лично изобщо не се тревожа, даже ми е интересно да им видя играта, мотивацията и пр. при нож опрял до кокал.
Халфовата линия и нападението - там за мен е най-важно да има креативност, скорост, динамика и ефективност(голове).
Какво става при това положение?
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKIhHnad9.png[/wrapimg]
Резерви:Райли, Перейра, Хендерсън, Пуул + Уеър, Фосу-Менса, Рашфорд.
p.s.Помните ли това?
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/EFp1vxL.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
smoothc написа: но само искам да вметна, че Депай нямаше право на подобни лежерни и откровено глуповати изпълнения.
Депай наистина върви в много неправилна посока ! Отношението му е адски несериозно, на моменти се опитва да бъде Роналдо ! Тук му е голямата грешка ! Иска да бъде индивидуалист, а просто няма необходимият опит и класа за тази роля !
Или влиза в правия път с Моу ИЛИ скоропостижно се връща в Ередивизи !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Хаааа ! Помня го ! Сър Алекс без средна линия надиграваше съперниците си
Чертаете схеми..
Докато мангала е начело на отбора ни, каквото и да чертаете е излишно.. само чешете езици.
[/center]Re: ФА къп | 5-ти кръг | Шросбъри Таун - Манчестър Юнайтед 0
Като не може сам да се вкара в правия път, е редно, мениджърът(виждайки това) да се опита да му помогне, да анализират грешките, да му вдъхне мотивация и изготви алтернативни указания, които да му позволят по-голям комфорт и извличане на потенциала.
Марсиал + Депай + Ерера + Мата = Доста любопитна платформа от креативност, потенциал и допълващи се качества, които при правилна система и внедряване(указания) може да донесе страхотни дивиденти за Манчестър Юнайтед.
По-назад като добавим и стабилизиращата роля в комбинация Карик-Шнайдерлин, мисля че ситуацията при всички положения придобива мажорна нотка, въпреки серията от контузии.
p.s.По Ван Гаал и тендецията - след 3-те поредни издънки(след победата снощи), започва серията от победи
Марсиал + Депай + Ерера + Мата = Доста любопитна платформа от креативност, потенциал и допълващи се качества, които при правилна система и внедряване(указания) може да донесе страхотни дивиденти за Манчестър Юнайтед.
По-назад като добавим и стабилизиращата роля в комбинация Карик-Шнайдерлин, мисля че ситуацията при всички положения придобива мажорна нотка, въпреки серията от контузии.
p.s.По Ван Гаал и тендецията - след 3-те поредни издънки(след победата снощи), започва серията от победи
Последна промяна от smoothc на 23 фев 2016 10:03, променено общо 2 пъти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
smoothc написа:Като не може сам да се вкара в правия път, е редно, мениджърът(виждайки това) да се опита да му помогне, да анализират грешките, да му вдъхне мотивация и изготви алтернативни указания, които да му позволят по-голям комфорт и извличане на потенциала.
Ван Гаал дойде с репутацията на треньор, който умее почти до съвършенство да развива млади играчи ?????
Аз не виждам нищо от него в този важен аспект от арсенала с възможности на един водещ треньор !
Ван Гаал е пълен провал, от която и да е гледна точка !