Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2016 20:05

il4o_iliew написа:
petko.h.markov написа:Просто гърмят,кулите падат и атентата го приписват на терористите.

Как ще припишат атентата на терористи, които са слагали в продължение на месеци/години експлозиви в трите небостъргача? Коя е фирмата, която отговаря за охраната на сградата? Знаеш ли колко време отнеме да се планира и реализира контролирано събаряне на три небостъргача в Манхатън? Кои са тея арабски терористи, направлявани от мъж в пещера в Афганистан на хемодиализа, които са го направили?

Сериозно ли ме питаш това? Сам не можа ли да се сетиш? :o

Сериозно те питам само две неща:
Кулите паднали ли са или е зрителна измама?
Ако не са самолетите причината,то каква е тя,другата?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 фев 2016 21:05

il4o_iliew написа:
1982 написа:ИлчУ всичко е разучил, нЕма шест-пет. Изображение Тия - ЦРУ, са ебати баушите, един атентат не могат да организират като хората, оставили са си ръцете. :lol: :lol: :lol:

Същата работа беше и със Шарли Ебдо, няколко часа след "атентата", в този форум вече имаше тема, разкриваща пошлия театър на ЦРУ и френските служби. :mrgreen: :mrgreen: За русофилите-копрофили няма тайниЙ в този свят. 8-) 8-)

Разкажи ни моля, титане на мисълта пак за пожара и събарянето/падането на трите небостъргача. За якостта на стоманата и стопяването й от керосина. :lol:

Стоманата не може да се стопи от керосинов огън- лично съм го пробвал с нафтова печка. :mrgreen: Загрява почти до бяло, но не се разтапя... И то става въпрос за тънка тенекия, а не за неква дебела стомана. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 21:41

petko.h.markov написа:Сериозно те питам само две неща:
Кулите паднали ли са или е зрителна измама?
Ако не са самолетите причината,то каква е тя,другата?

Сериозно ти отговарям две неща. Кулите са паднали. Другата причина е експлозиви. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 21:43

1982 написа:
il4o_iliew написа:Кои близки? Платените актьори, които като циркува трупа обикалят Америка да разказват за загиналите си близки?

Класик Изображение

Колко им плащат на тия акьори, имаш ли инфо, да взема и аз да се запиша, имам няколко роднини в Америка, мога да "прежаля" един-двама. Изображение Изображение

Ще ти кажа, като ми обясниш за керосин стопил стомана и три небостъргача, паднали фри фол, вследствие на пожар. Даже като ми изведеш физиката, ще те предложа за нобелова награда. Само че спец за теб ще измислят нова-кретен на хилядолетието. :lol:
П.С. Един актьор няма близки, които да оплаква. Това са т.нар. crisis actors и сродните им. Ако искаш пробвай се. И без това за друго май не ставаш. :lol:
Последна промяна от il4o_iliew на 22 фев 2016 22:00, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 21:57

Той никога не обяснява, само изисква разяснения.
Вмъкването на 5 емотикона от други сайтове са му по-голяма грижа и аргументация. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 22:38

Изображение Аз грижи нямам, моето момче, грижи имате вие, че няма кой да ви се върже на глупостите, цял ден се напъвате да ви обърна внимание, ама `уец. Изображение

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 22:45

1982 написа:Изображение Аз грижи нямам, моето момче, грижи имате вие, че няма кой да ви се върже на глупостите, цял ден се напъвате да ви обърна внимание, ама `уец. Изображение

Изображение

Ти па... кой па ти търси вниманието, не се ли гледаш къв си на сран. Хората ти изсраха 2 тона лайна отгоре, викат да дадеш смислено обяснение на 10 неща, ти се хилиш кат дрогиран с тия смайлита. Ебаси неадекватника.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 фев 2016 22:51

Индонезия май са се отказали от Ф-16 и ще купуват СУ-35. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 22:53

fcb_bg написа:Ти па... кой па ти търси вниманието, не се ли гледаш къв си на сран. Хората ти изсраха 2 тона лайна отгоре, викат да дадеш смислено обяснение на 10 неща, ти се хилиш кат дрогиран с тия смайлита. Ебаси неадекватника.

Ей, руски боклук, сметка ли ми държиш, какъв си ти бе, вярвайте си в каквото искате, аз бях до снощи, написах го ясно тогава, който разбрал, разбрал, айде - духай го.

Боли ме патката за жалките ви конспирации. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 22:55

fcb_bg написа:
1982 написа:Изображение Аз грижи нямам, моето момче, грижи имате вие, че няма кой да ви се върже на глупостите, цял ден се напъвате да ви обърна внимание, ама `уец. Изображение

Изображение

Ти па... кой па ти търси вниманието, не се ли гледаш къв си на сран. Хората ти изсраха 2 тона лайна отгоре, викат да дадеш смислено обяснение на 10 неща, ти се хилиш кат дрогиран с тия смайлита. Ебаси неадекватника.

Няма смисъл да му обръщаме внимание. Изказванията му са като емотиконите. Забележи как не коментира това, дето не му изнася. Иначе се пише много компетентен/обективен...

Типичен трол.

Върни се в “Свободна зона”