ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 20:06

Мистри написа:
delqnski47 написа:
Мистри написа:
"]тва кво е законово и кво не" , ще го каже български съд.
Не ми отговори за собствеността?
Бъди здрав.

Добре.Може и така да го кажем.
Не отговорих,защото въпросът ти няма общо с темата.

С риск да стана досаден-има много общо с темата.Защото:
В условието на задачата е "финансови гаранции"
Те се дават от СОБСТВЕНИК.
Благодаря за вниманието.

Шо па тряя са от ''собственик''.Аз не мога ли да си дам пари на ЦСКА? Принципно тва което ме питаш тепърва ще се уточнява : условия за тая ''Висша Лига'',собствеността на отбора и т.н.
Ако се интересуваш можеш да се свържеш със Сашето Тодоров или с Ганчев.Някой от тях.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2016 20:10

delqnski47 написа:Това че в отбора е пълна мъгла означава че имаме липса на информация,а не че е пълен шаш.Чисто като психологическа нагласа е нормално да си мислим,че е пълен шаш.Но аз ще изчакам процедурата която се води в отбора,както и крайния резултат.
А УЕФА няма как да гадаем какво ще каже.Мисля си че трябва да изчакаме какво тя ще каже,а не ние да казваме какво тя ще каже на базата на наши предположения.

Бах тая липса на информация с години...ма пък някои ваши фенове гледам страшна информация имат за Герена, парични потоци, спонсори, кой ни е собственик и прочее! Нещо не ми се връзва.
Инак сериозно-парите НАП ще си ги вземе, или нямате шансове. И УЕФА ще си ги вземе. Инак оставате на село до безкрай. Това и преди съм го казвал неведнъж. Но с новия клуб, който даже не е регистриран в БФС, не е играл в А окръжна , както се полага на нов клуб-директно да влезете в тази ВЛ няма как да стане. Това означава финт и на държавата, и на УЕФА. А хем ГГ ( или който там ви е собственик) да ги финтира с дължимото, хем да чака от тях одобрение и уайлд карта-малко нефелна теория ми се струва. Има и още нещо-как точно ще вземете лиценз...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 20:10

delqnski47 написа:
Мистри написа:
delqnski47 написа:
Мистри написа:
"]тва кво е законово и кво не" , ще го каже български съд.
Не ми отговори за собствеността?
Бъди здрав.

Добре.Може и така да го кажем.
Не отговорих,защото въпросът ти няма общо с темата.

С риск да стана досаден-има много общо с темата.Защото:
В условието на задачата е "финансови гаранции"
Те се дават от СОБСТВЕНИК.
Благодаря за вниманието.

Шо па тряя са от ''собственик''.Аз не мога ли да си дам пари на ЦСКА? :roll: Принципно тва което ме питаш тепърва ще се уточнява : условия за тая ''Висша Лига'',собствеността на отбора и т.н.
Ако се интересуваш можеш да се свържеш със Сашето Тодоров или с Ганчев.Някой от тях.

Ясно. :lol:
Ще им звънна.Да кажа ли ,че ти си ги препоръчал? :mrgreen:
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2016 20:12

Историята с тази Висша лига ще трае ден до пладне.Димка,която цели само вегетирането да продължи още.
Те не могат календар на 9 отбора да направят,ще прокарат тава идея някъде.Това да не като да си спретнат банкет.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 фев 2016 20:14

Някои хора пишат без да четат! Особено левскарите- за тях тази Висша лига се прави само и единствено за ЦСКА! :shock: :lol:
Скоро ще има разговори и ще се реши на кое дружество, ще бъде дадена уайлд картата! Но почти съм сигурен (над 90%), че ФК ЦСКА ще влезе във Висшата лига, а ПФК-то ще обяви несъстоятелност! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2016 20:15

HekakaB написа:Именно, какво са 20 милиона?Лудогорец ги изкара за един сезон от ЕКТ.При добър мениджмънт тия пари се връщат за няколко сезона.Лошото за ЦСКА е, че не могат да играят за ЕКТ.Та за какво им е да влизат в тая Висша лига?Пари от нея няма да изкарат.

Преди да ги изкарат предвидил ли си, че дадоха повече от 20 милиона за да станат отбор?
А това издание на ЕКТ, какви приходи имат, ще дадеш ли разчета?
Ти на нероден Петко можеш ли да разчиташ?
Ти в тоя отбор виждаш ли един читав футболист за "А" група, че същия да е конвертируем и да се продаде за добра сума?

А с всеки изминал ден разходите си вървят, приходи няма, че и стари борчове има за връщане.

Нещо не извърви ли пътят си по естествен начин, то бъдеще пред себе си няма.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 20:16

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Това че в отбора е пълна мъгла означава че имаме липса на информация,а не че е пълен шаш.Чисто като психологическа нагласа е нормално да си мислим,че е пълен шаш.Но аз ще изчакам процедурата която се води в отбора,както и крайния резултат.
А УЕФА няма как да гадаем какво ще каже.Мисля си че трябва да изчакаме какво тя ще каже,а не ние да казваме какво тя ще каже на базата на наши предположения.

Бах тая липса на информация с години...ма пък някои ваши фенове гледам страшна информация имат за Герена, парични потоци, спонсори, кой ни е собственик и прочее! Нещо не ми се връзва.
Инак сериозно-парите НАП ще си ги вземе, или нямате шансове. И УЕФА ще си ги вземе. Инак оставате на село до безкрай. Това и преди съм го казвал неведнъж. Но с новия клуб, който даже не е регистриран в БФС, не е играл в А окръжна , както се полага на нов клуб-директно да влезете в тази ВЛ няма как да стане. Това означава финт и на държавата, и на УЕФА. А хем ГГ ( или който там ви е собственик) да ги финтира с дължимото, хем да чака от тях одобрение и уайлд карта-малко нефелна теория ми се струва. Има и още нещо-как точно ще вземете лиценз...

Нещо не разбирам за къв ''нов клуб'' се говори тук.Може нещо да не съм прочел,не е изключено.Разбрах,че има вероятност сегашния ЦСКА да бъде поканен.Не знам какъв е тоя нов клуб,за който говориш.А и не знам ква герена намеси тук,честно казано.Говорехме,че в момента в ЦСКА е пълна мъгла,нямаме достатъчно инфо,но за това са виновни хората,които ни предоставят информация.Просто и ясно.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 20:18

CSKA 78 написа:Някои хора пишат без да четат! Особено левскарите- за тях тази Висша лига се прави само и единствено за ЦСКА! :shock: :lol:
Скоро ще има разговори и ще се реши на кое дружество, ще бъде дадена уайлд картата! Но почти съм сигурен (над 90%), че ФК ЦСКА ще влезе във Висшата лига, а ПФК-то ще обяви несъстоятелност! ;)

Четем, но други не мислите. :lol:
Влезте и в ШЛ с уайлд карт , ако искате.
После псувайте винетките.:mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 фев 2016 20:19

Един въпрос имам - на кого точно му е притрябвала така наречената "висша лига"?! - не случайно поставям в кавички. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 20:19

Мистри написа:
Ясно. :lol:
Ще им звънна.Да кажа ли ,че ти си ги препоръчал? :mrgreen:

Ма квото щеш им казвай,тва си е твоя работа. :lol:
Sofia.

Върни се в “Футбол - България”