ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2016 19:46

delqnski47 написа:
Мистри написа:Виж, разбирам ви в едно.Вас, феновете.Искате отборът ви да играе при професионалистите.
Не ви разбирам в много други неща.Как все искате да минете "метър", как клубът ви може да фалира други клубове...да не се връщаме назад.
всяко вкарване на " точка", която не е законова, а някакво подзаконово творение е атакуемо.Няма да се впускам в подробности.Просто мислете.
И не го пиша , защото сте вие.Безразлични сте ми от години.Впрегнали сте се за "другите начини", на които се смеехте.А всъщност, кой ви е собственик?

Искам отборът ми да си изчисти малко от малко задълженията,защото те го спират в момента да съществува.Боли ме фара за професионалистите.Дали ще гледам мачове със Струмска слава или 90% от отборите от А група качеството ще е едно и също.Но няма как ЦСКА да покрива задължения при положение че се намира на място,където получава абсолютно никакви приходи,а футболистите му струват на тройно по малка цена от обичайната,защото играе във В група.А тва кво е законово и кво не ще го каже европейската централа.

Вие бяхте в А група и генерирахте приходи, но нищо от тях не отиваше за покриване на задълженията, като същото ще стане и като ви върнат служебно. А относно футболистите ви-за вас те не струват абсолютно нищо, защото нямат договори с клуба и могат да си тръгнат по всяко време. Всеки друг отбор може да привлече ваш футболист напълно безплатно, като леко изключение са само юношите на клуба, за които би трябвало да получите компенсация за обучение, но не и трансферна сума.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 19:50

delqnski47 написа:
Мистри написа:Виж, разбирам ви в едно.Вас, феновете.Искате отборът ви да играе при професионалистите.
Не ви разбирам в много други неща.Как все искате да минете "метър", как клубът ви може да фалира други клубове...да не се връщаме назад.
всяко вкарване на " точка", която не е законова, а някакво подзаконово творение е атакуемо.Няма да се впускам в подробности.Просто мислете.
И не го пиша , защото сте вие.Безразлични сте ми от години.Впрегнали сте се за "другите начини", на които се смеехте.А всъщност, кой ви е собственик?

Искам отборът ми да си изчисти малко от малко задълженията,защото те го спират в момента да съществува.Боли ме фара за професионалистите.Дали ще гледам мачове със Струмска слава или 90% от отборите от А група качеството ще е едно и също.Но няма как ЦСКА да покрива задължения при положение че се намира на място,където получава абсолютно никакви приходи,а футболистите му струват на тройно по малка цена от обичайната,защото играе във В група.А тва кво е законово и кво не ще го каже европейската централа.[/quote

"]тва кво е законово и кво не" , ще го каже български съд.
Не ми отговори за собствеността?
Бъди здрав.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 19:51

sin4ec написа:Делянски е прав, че на ЦСКА трябва да се даде шанс за повече приходи, за да могат да обслужват дълговете си. За жалост на този етап ситуацията в клуба е пълен шаш. Никой не знае какво и как ще се справи. Няма план за действие, няма план за изплащане на дълговете. Няма и опит поне нещо да се погаси.
Така няма как да стане. Всеки опит новото ЦСКА да бъде пробутано в тази лига ще срещне безмилостен отпор-а когато УЕФА разбере за подобен опит, ще настане пълно мазало.
На този етап подобен ход нищо не променя, ако в ЦСКА не си оправят нещата...

Това че в отбора е пълна мъгла означава че имаме липса на информация,а не че е пълен шаш.Чисто като психологическа нагласа е нормално да си мислим,че е пълен шаш.Но аз ще изчакам процедурата която се води в отбора,както и крайния резултат.
А УЕФА няма как да гадаем какво ще каже.Мисля си че трябва да изчакаме какво тя ще каже,а не ние да казваме какво тя ще каже на базата на наши предположения.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 фев 2016 19:52

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Клуба "Х" тегли 20 милиона заем, прави си някакво ново и измислено дружество, влиза в тази измислена лига и вече не дължи на никой нищо, всичко точно... нали така?

Не знам защо повечето говорите като папагали за ''опрощаване на дългове''.Такъв филм няма.Изобщо не знам защо това се свързва с тъй наречената Висша Лига.
Това е прекрасен шанс за ЦСКА да си вдигне нивото от финансова гледна точка,за да може да спечели повече приходи от трансфери,ТВ права и т.н. и тези пари да отидат за покриване на заължения.Доста по добре е от това да крета във В група без абсолютно никакви приходи и най много да направи някой мизерен трансфер за нищожна сума поради простата причина че играе във В група.

Приходите в "А" не могат да покрият само разходите за един сезон, какво остава дългове да погасяват, това е същата работа, като стадиона на Левски, ще изплащали сектора с приходи от същия... с нетърпение чакам това.

Защо аз трябва да бъда изряден, а ти не и същото време да се състезаваме на една писта?

В момента загрижени за ЦСКА са едни от най-големите олигарси и паралии в тая държава, да платят задълженията и ще си върнат парите по схемата, което си описал, защо не искат?

Именно, какво са 20 милиона?Лудогорец ги изкара за един сезон от ЕКТ.При добър мениджмънт тия пари се връщат за няколко сезона.Лошото за ЦСКА е, че не могат да играят за ЕКТ.Та за какво им е да влизат в тая Висша лига?Пари от нея няма да изкарат.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 19:54

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Искам отборът ми да си изчисти малко от малко задълженията,защото те го спират в момента да съществува.Боли ме фара за професионалистите.Дали ще гледам мачове със Струмска слава или 90% от отборите от А група качеството ще е едно и също.Но няма как ЦСКА да покрива задължения при положение че се намира на място,където получава абсолютно никакви приходи,а футболистите му струват на тройно по малка цена от обичайната,защото играе във В група.А тва кво е законово и кво не ще го каже европейската централа.

Вие бяхте в А група и генерирахте приходи, но нищо от тях не отиваше за покриване на задълженията, като същото ще стане и като ви върнат служебно. А относно футболистите ви-за вас те не струват абсолютно нищо, защото нямат договори с клуба и могат да си тръгнат по всяко време. Всеки друг отбор може да привлече ваш футболист напълно безплатно, като леко изключение са само юношите на клуба, за които би трябвало да получите компенсация за обучение, но не и трансферна сума.

Ще го привлече напълно безплатно,ако същия не подпише професионален договор с ЦСКА.Мисля че е ясно това.Тва в червеното си е твое мнение.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 19:55

Мистри написа:
Бъди здрав.

Добре.Може и така да го кажем.
Не отговорих,защото въпросът ти няма общо с темата.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2016 19:58

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Един дебилен въпрос.
Клуба "Х" тегли 20 милиона заем, прави си някакво ново и измислено дружество, влиза в тази измислена лига и вече не дължи на никой нищо, всичко точно... нали така?

Не знам защо повечето говорите като папагали за ''опрощаване на дългове''.Такъв филм няма.Изобщо не знам защо това се свързва с тъй наречената Висша Лига.
Това е прекрасен шанс за ЦСКА да си вдигне нивото от финансова гледна точка,за да може да спечели повече приходи от трансфери,ТВ права и т.н. и тези пари да отидат за покриване на заължения.Доста по добре е от това да крета във В група без абсолютно никакви приходи и най много да направи някой мизерен трансфер за нищожна сума поради простата причина че играе във В група.

Приходите в "А" не могат да покрият само разходите за един сезон, какво остава дългове да погасяват, това е същата работа, като стадиона на Левски, ще изплащали сектора с приходи от същия... с нетърпение чакам това.

Защо аз трябва да бъда изряден, а ти не и същото време да се състезаваме на една писта?

В момента загрижени за ЦСКА са едни от най-големите олигарси и паралии в тая държава, да платят задълженията и ще си върнат парите по схемата, което си описал, защо не искат?

Питай Ганчев дали не може.С разни събрани от дърветата и плажовете той ги продаваше при вас извън граница за доста прилична сума пари.Всичко е възможно с правилна политика.
Аз няма да бъда изряден,но ще трябва да покривам разни точки,които ще ме задължават,за да се състезавам с тебе.А ти няма да покриваш нищо.
Последна промяна от delqnski47 на 22 фев 2016 20:02, променено общо 1 път.
Sofia.

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 22 фев 2016 19:59

Eminem написа:ЦСКА поне един път в историята си, ще се класира ли заслужено в А група вместо властта да ги вкарва служебно ?

Е как така заслужено? Нали ако това с Висшата лига се случи, точно власта и точно служебно ще ги вкара в нея!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 22 фев 2016 20:01

1.Това с уайлд картите ще е еднократен акт, ако не ме лъже паметта, така че не, няма как да мине номера с 20-те милиона борчове
2.Доколкото разбрах, освен финансови и инфраструктурни, ще има и спортно-технически критерий, или нещо от сорта какъв е приносът на даден клуб към БГ футбола.Така че и тук отговорът е"не" - Партизан/Червен бряг/ няма да влезе във ВЛ, дори да има пари и стадион
3.Колкото до ЦСКА, към днешна дата няма официални данни нито за борчовете нито за бъдещият юридически статут на клуба.Само искам да допълня, че всекидневно в България се прехвърлят търговски дружества на цигани и клошари с милиони задължения и нулев шанс да бъдат платени, както и практически без никакви наказателноправни или гражданскоправни последствия.Както се казва, не е морално, но е законно , или айде почти законно :lol:
Последна промяна от openminded на 22 фев 2016 20:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 фев 2016 20:02

delqnski47 написа:
Мистри написа:
Бъди здрав.

Добре.Може и така да го кажем.
Не отговорих,защото въпросът ти няма общо с темата.

С риск да стана досаден-има много общо с темата.Защото:
В условието на задачата е "финансови гаранции"
Те се дават от СОБСТВЕНИК.
Благодаря за вниманието.
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - България”