delqnski47 написа:Мистри написа:Виж, разбирам ви в едно.Вас, феновете.Искате отборът ви да играе при професионалистите.
Не ви разбирам в много други неща.Как все искате да минете "метър", как клубът ви може да фалира други клубове...да не се връщаме назад.
всяко вкарване на " точка", която не е законова, а някакво подзаконово творение е атакуемо.Няма да се впускам в подробности.Просто мислете.
И не го пиша , защото сте вие.Безразлични сте ми от години.Впрегнали сте се за "другите начини", на които се смеехте.А всъщност, кой ви е собственик?
Искам отборът ми да си изчисти малко от малко задълженията,защото те го спират в момента да съществува.Боли ме фара за професионалистите.Дали ще гледам мачове със Струмска слава или 90% от отборите от А група качеството ще е едно и също.Но няма как ЦСКА да покрива задължения при положение че се намира на място,където получава абсолютно никакви приходи,а футболистите му струват на тройно по малка цена от обичайната,защото играе във В група.А тва кво е законово и кво не ще го каже европейската централа.
Вие бяхте в А група и генерирахте приходи, но нищо от тях не отиваше за покриване на задълженията, като същото ще стане и като ви върнат служебно. А относно футболистите ви-за вас те не струват абсолютно нищо, защото нямат договори с клуба и могат да си тръгнат по всяко време. Всеки друг отбор може да привлече ваш футболист напълно безплатно, като леко изключение са само юношите на клуба, за които би трябвало да получите компенсация за обучение, но не и трансферна сума.