Sole написа:Мляко с ориз написа:icko65 написа:Според мен чакат да видят кви лайна ще забъркат БФС с т.нар. Висша лига и след края на сезона ще почнат 2 етап от ремонта.Другия вариант е парите да са изтекли към ст.Варна!?...или си стоят в някоя банка за лихви.
Чакат, те все нещо чакат. Поредния кьорфишек
След края на сезона за 2 месеца кое по напред: осветление,терен,табло,козирка,тоалетни....
Ако,ще се прави въобще нещо сериозно трябва да почват сега, а Ч.море няма проблем да довърши сезона в Каварна.
Осветлението е по-тегавата работа - разрешителни от Енергото, прокопавания за кабели, изливане на основите, издигане на пилоните, монтиране на крушките, регулирането им.. Но това може да се почва отсега, заедно с продължаване подмяната на седалки, поставянето на тоалетни, монтиране на таблото - защото няма как да пречи на мачовете. Подмяната на тревното покритие става сравнително бързо (за справка Литекс, предното лято) и може да се вмести в два месеца. При желание.. и с козирките може да се справят. И на мен ми е чудно, защо още нищо не е почнато, като се има предвид, че повече отлагане за решените подобрения по стадионите няма да има и няма да дават лицензи?! Дали ще е висша лига, дали ще остане същата - все тая, подобренията трябва да се направят и то до започването на новия сезон. Та според мен и по-рано, за да има време за лицензиране и решение - кой отговаря и кой не!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------