Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Един милион от държавата за "Тича"

Мнениеот Готвача » 07 фев 2016 11:11

Готвача написа:
zeleno-beliya написа:Сезона свърши. Сега ще видим ще се спази ли обещаното за нови чимове и пилони за осветление.

Посред зима не се правят такива неща. ;) Предлагам отлагане за лятото. :mrgreen: После понеже периода ще е къс,ще го отложим за...после.

Чак се плаша като гледам колко съм прав.Отново едно голямо НИЩО на Тича.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 фев 2016 13:05

Защо не се харчат парите дошли от държавата за ТИЧА?Замазват ни очите само с няколко седалки струващи не повече от 40-50к лева.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 фев 2016 11:16

Според мен чакат да видят кви лайна ще забъркат БФС с т.нар. Висша лига и след края на сезона ще почнат 2 етап от ремонта.Другия вариант е парите да са изтекли към ст.Варна!?...или си стоят в някоя банка за лихви.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 фев 2016 12:18

icko65 написа:Според мен чакат да видят кви лайна ще забъркат БФС с т.нар. Висша лига и след края на сезона ще почнат 2 етап от ремонта.Другия вариант е парите да са изтекли към ст.Варна!?...или си стоят в някоя банка за лихви.

Да бе,точно към стадион Варна,където строежа досега се плаща САМО и ЕДИНСТВЕНО с парите от продажбата на парцела,т.е. с общински пари.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 22 фев 2016 17:45

icko65 написа:Според мен чакат да видят кви лайна ще забъркат БФС с т.нар. Висша лига и след края на сезона ще почнат 2 етап от ремонта.Другия вариант е парите да са изтекли към ст.Варна!?...или си стоят в някоя банка за лихви.

Чакат, те все нещо чакат. Поредния кьорфишек

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 фев 2016 18:59

Мляко с ориз написа:

След края на сезона за 2 месеца кое по напред: осветление,терен,табло,козирка,тоалетни....
Ако,ще се прави въобще нещо сериозно трябва да почват сега, а Ч.море няма проблем да довърши сезона в Каварна.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 фев 2016 19:38

Sole написа:
Мляко с ориз написа:

След края на сезона за 2 месеца кое по напред: осветление,терен,табло,козирка,тоалетни....
Ако,ще се прави въобще нещо сериозно трябва да почват сега, а Ч.море няма проблем да довърши сезона в Каварна.

Осветлението е по-тегавата работа - разрешителни от Енергото, прокопавания за кабели, изливане на основите, издигане на пилоните, монтиране на крушките, регулирането им.. Но това може да се почва отсега, заедно с продължаване подмяната на седалки, поставянето на тоалетни, монтиране на таблото - защото няма как да пречи на мачовете. Подмяната на тревното покритие става сравнително бързо (за справка Литекс, предното лято) и може да се вмести в два месеца. При желание.. и с козирките може да се справят. И на мен ми е чудно, защо още нищо не е почнато, като се има предвид, че повече отлагане за решените подобрения по стадионите няма да има и няма да дават лицензи?! Дали ще е висша лига, дали ще остане същата - все тая, подобренията трябва да се направят и то до започването на новия сезон. Та според мен и по-рано, за да има време за лицензиране и решение - кой отговаря и кой не!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 21:34

Iceberg написа:
Sole написа:
Мляко с ориз написа:

Осветлението е по-тегавата работа - разрешителни от Енергото, прокопавания за кабели, изливане на основите, издигане на пилоните, монтиране на крушките, регулирането им.. Но това може да се почва отсега, заедно с продължаване подмяната на седалки, поставянето на тоалетни, монтиране на таблото - защото няма как да пречи на мачовете. Подмяната на тревното покритие става сравнително бързо (за справка Литекс, предното лято) и може да се вмести в два месеца. При желание.. и с козирките може да се справят. И на мен ми е чудно, защо още нищо не е почнато, като се има предвид, че повече отлагане за решените подобрения по стадионите няма да има и няма да дават лицензи?! Дали ще е висша лига, дали ще остане същата - все тая, подобренията трябва да се направят и то до започването на новия сезон. Та според мен и по-рано, за да има време за лицензиране и решение - кой отговаря и кой не!

Ами изброените от теб неща без терена,да бяха готови досега...само ако ги бяха почнали.Доколкото съм запознат,документите за лицензиране се подават до 31.03.Как ще подаваме документи и какво точно ще лицензираме,като са останали някакви жалки 38 дена включително и последният.Ние да не сме Левски сф,че да ни чакат да се оправим,докато се оправим?Догодина мачовете ще се играят в Каварна,ако се спазват правилата и ще се надяваме на 2019 година да играем там,където няма да играем според мен.Game over приятели.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 фев 2016 16:07

Ами нали държавата отпусна 1млн. за ремонт на Тича. Министър Кралев да дойде в събота да инспектира калната нива на Тича, вместо да губи енергия за рестарт на червения тумор в българския футбол./един син ни стига!/

absolutno

Мнениеот absolutno » 23 фев 2016 17:04

Sole написа:Ами нали държавата отпусна 1млн. за ремонт на Тича. Министър Кралев да дойде в събота да инспектира калната нива на Тича, вместо да губи енергия за рестарт на червения тумор в българския футбол./един син ни стига!/

Според това, което съм чул аз е, че ремонтът не е започнал, защото се чака този 1 милион от държавата. Да не забравяме, че ремонтът щеше да е се извърши за 2 милиона - 1 от държавата и един от собствениците на Черно море. Аз друго логично обяснение нямам, освен предизборна лъжа от гербаджиите.

Върни се в “Черно море”