Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.

Мнениеот Eminem » 22 фев 2016 12:24

korteneca написа:
Готвача написа:
КироВарна написа:От суеверие не искам да давам прогнози!!!Мачът е троен и всичко може да се случи!!!Особено е важен съдията!!!Както обикновено ще е избран внимателно,с кастинг и ще отговаря на всички критерии за най-долна мазмантия!!!Като се има пред вид,че циганската сватба ни свири със Славия и намери начин да помогне на служебните,най вероятен ми се вижда Н.Йорданов!!!Или някой друг мазник и послушник,като Гошето Йорданов!!!Това,което зная със сигурност е,че аз ще съм на ТИЧА и ще подкрепям МОРЯЦИТЕ !!!

Сватбата вече помогна на служебните с измисленият ЧК на Стенио.А другият идиот в Разград не изгони престъпника Минев по същите причини.И с един подкован педал в черно ,мача си заминава.Освен и нашите да изкарат отбора и да пишат до УЕФА с подуенски маниер.Ако и втори отбор изгори заради геренци,от УЕФА ще вземат мерки със сигурност.

Ама много си "умен". :lol: Точно заради Левски изгонили Стенио, защото със Стенио не могат да ви бият. :mrgreen: Предполагам, че Моци го изгониха за да помогнат на Монтана??? :oops: Колко вересии има да събира онзи горе, не е истина... :|

Левски е виновен за всичко, дори и в мачове, в които не участва.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 22 фев 2016 12:37

Единствено ме притеснява,че нямаме добър треньор.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 фев 2016 13:12

Готвача написа:
КироВарна написа:От суеверие не искам да давам прогнози!!!Мачът е троен и всичко може да се случи!!!Особено е важен съдията!!!Както обикновено ще е избран внимателно,с кастинг и ще отговаря на всички критерии за най-долна мазмантия!!!Като се има пред вид,че циганската сватба ни свири със Славия и намери начин да помогне на служебните,най вероятен ми се вижда Н.Йорданов!!!Или някой друг мазник и послушник,като Гошето Йорданов!!!Това,което зная със сигурност е,че аз ще съм на ТИЧА и ще подкрепям МОРЯЦИТЕ !!!

Сватбата вече помогна на служебните с измисленият ЧК на Стенио.А другият идиот в Разград не изгони престъпника Минев по същите причини.И с един подкован педал в черно ,мача си заминава.Освен и нашите да изкарат отбора и да пишат до УЕФА с подуенски маниер.Ако и втори отбор изгори заради геренци,от УЕФА ще вземат мерки със сигурност.

Вие сте болни ...(ако не сте всъщност един и същ...) Е*ати хейтърите, пълни смешници, колкото и да си измисляте, никой не ви се връзва :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 фев 2016 13:18

Ние сме със сигурност по-добрият отбор. Ако си изиграем мача с най-доброто в защита е много вероятно да не допуснем гол. Аз очаквам победа, но все пак всичко е възможно, още повече ако терена е тежък :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2016 13:47

glarus_ds написа:Ние сме със сигурност по-добрият отбор. Ако си изиграем мача с най-доброто в защита е много вероятно да не допуснем гол. Аз очаквам победа, но все пак всичко е възможно, още повече ако терена е тежък :)

Не вие,ние сме със сигурност по добрият отбор.Ако всичките ни играчи са налице нямате много шансове.Не казвам никакви,заради разните му там чернодрешковци,подпиращи ви безогледно във всеки мач помежду ни.Един единствен път съдия сбърка в наша полза и вие сменихте съдийската комисия.Помните ли го?А помните ли че това се оказа най голямата ви грешка?Защото с тази комисия за шпоследен път станахте шампиони.А после?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 фев 2016 13:53

Готвача написа:
glarus_ds написа:Ние сме със сигурност по-добрият отбор. Ако си изиграем мача с най-доброто в защита е много вероятно да не допуснем гол. Аз очаквам победа, но все пак всичко е възможно, още повече ако терена е тежък :)

Не вие,ние сме със сигурност по добрият отбор.Ако всичките ни играчи са налице нямате много шансове.Не казвам никакви,заради разните му там чернодрешковци,подпиращи ви безогледно във всеки мач помежду ни.Един единствен път съдия сбърка в наша полза и вие сменихте съдийската комисия.Помните ли го?А помните ли че това се оказа най голямата ви грешка?Защото с тази комисия за шпоследен път станахте шампиони.А после?

С болни хора не искам да коментирам. Ай обратно в кухнята...
CHELSEA

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 фев 2016 13:59

Дали е възможно мачът да се изиграе без съдия, за да нямат варненци притеснения

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 фев 2016 14:01

drvasko98 написа:Дали е възможно мачът да се изиграе без съдия, за да нямат варненци притеснения

Аз предлагам да сложим Готвача за съдия на мача. Сигурен съм, че след края на срещата ще има претенции дори към себе си. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2016 15:15

Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2016 15:31

TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело. :)
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.

Точно като вас в Неделя вечер :)
Цяла седмица се канихте как ще отнесете Лц (прегледай прогнозите преди мача), а после съдията и "малшанса" да излезете с необигран отбор се оказаха виновни :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”