Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 12:25

fcb_bg написа:Добрютро, пиянице. Има ли ъпдейт на версията за 11.09, 01?

:lol: Не, няма, русначе, темата я приключих още снощи, както съм написал, нямам повече какво да дискутирам с разни русофили, които си мислят, че алуминиев самолет не може да среже сграда "като нож масло" . :lol: :lol: Дори им дадох снимка как един 747 е разрязал масивен блок в Амстердам, ама то, тъпото си е тъпо, щом е рекло, че "алуминиев самолет не може да среже сграда като нож масло", нека е така. С имбецили не ми се спори повече. 8-) 8-)

Иначе, с удоволствие бих дискутирал 11.09.2001, но с обективни хора, а не такива, целящи единствено евтини дрязги и нон-стоп плюене по САЩ. На вас това ви е единствената цел. А на конспираторите, на които толкова им вярвате, отдавна им е отговорено. От специалисти, не от мен. :mrgreen: :mrgreen: Но вас това не ви вълнува, вие си знаете едно, и си го баете нон-стоп. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 12:30

1982 написа:А на конспираторите, на които толкова им вярвате, отдавна им е отговорено.

Ама и на отговарящите им е отговорено отдавна. Що го пропускаш? Ти май "отебаваш" всичко, което не ти изнася?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IYUYya6bPGw[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X-V1CiuGMJo[/youtube]

За WTC7 също се правиш на разсеян. Какви дискусии, какви 5 лева...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 12:35

Тоя блок в Амстердам, 10-те панела от край до край са пометени само от масата на самолета бе. Ма бас ловя, че холандците не са намерили личните документи на пилотите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 22 фев 2016 12:42

:lol: Не, няма, русначе, темата я приключих още снощи, както съм написал, нямам повече какво да дискутирам с разни русофили, които си мислят, че алуминиев самолет не може да среже сграда "като нож масло" .

Moля, не ни изоставяй. :lol: Кажи за интактния нос-алуминия на 11-и септември беше толкова силен, че разряза стоманата, а проби цялата сграда, а носът му излезе жив и здрав от другата страна. Само не разбрахме как Боинг 767 развива 880 км/ч на морско ниво.
:lol: :lol: Дори им дадох снимка как един 747 е разрязал масивен блок в Амстердам, ама то, тъпото си е тъпо, щом е рекло, че "алуминиев самолет не може да среже сграда като нож масло", нека е така. С имбецили не ми се спори повече.

:lol: Дал бил снимка как самолет разрязал сграда... Ти си УНИКАЛЕН! Моля, не спирай да пишеш, всеки твоя буква е ЗЛАТНА! :lol:

Иначе, с удоволствие бих дискутирал 11.09.2001, но с обективни хора, а не такива, целящи единствено евтини дрязги и нон-стоп плюене по САЩ. На вас това ви е единствената цел.

Никой не плюе САЩ, о ГЕНИЙ на физиката, строителството и науката за металите. :lol: Разобличаването на едно престъпление не е плюене по САЩ.
А на конспираторите, на които толкова им вярвате, отдавна им е отговорено. От специалисти, не от мен. :mrgreen: :mrgreen: Но вас това не ви вълнува, вие си знаете едно, и си го баете нон-стоп. ;)

Да знаеш, че специалист трябва на човек, който си мисли, че алуминий реже стомана и че три небостъргача рухват с фри фол скорост заради пожар. И то не психиатър, трябва му на такъв човек специално училище за индивиди с нарушено нервно-психическо развитие и неприлично нисък IQ.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 13:06

Илчо, днес май няма кой да ти се върже да се драпате цял ден, и затова така отчаяно се стремиш да привлечеш вниманието ми и да ти се вържа ?! :lol: :lol: :lol:

Сори, моето момче, ама залудо се напъваш, виж там Томи или Дъ Гейм, ако са в настроение, може да ти обърнат внимание, пробвай. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 13:13

Споко бе, в САЩ започват да строят небостъргачите от лични карти. Те били ъндистръктибъл, развийш ли. :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2016 13:19

fcb_bg написа:Споко бе, в САЩ започват да строят небостъргачите от лични карти. Те били ъндистръктибъл, развийш ли. :lol:

Някои от вас случайно да е стр.инж.,да е учил строителна статика,метални конструкции или да познава проекта на двете кули?
По всички теми ли сте толкова компетентни,както по тази?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 13:21

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:Споко бе, в САЩ започват да строят небостъргачите от лични карти. Те били ъндистръктибъл, развийш ли. :lol:

Някои от вас случайно да е стр.инж.,да е учил строителна статика,метални конструкции или да познава проекта на двете кули?

Аз не съм, ама горе съм пуснал клип с такива. Какво против тях имаш? Или ти искаш да са избрани от правителството инженери и архитекти, за да повярваш? Какъв ви е проблемът с ХИЛЯДИТЕ НЕЗАВИСИМИ архитекти и инженери?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 13:24

petko.h.markov написа:

Не съм. Затова е редно някой да обясни феномена на падането на 3-та сграда. Аз рекох че е от солидарност паднала. Ти какво мислиш?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 фев 2016 13:26

petko.h.markov написа:

Нужно ли е да си строителен инженер, за да знаеш, че няма логика в това, пластмасов документ за самоличност да е непокътнат, докат в същите условия металът се топи ;) И то само документите на терорягите са огнеустойчиви, документите на другите не са 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”