А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT
Абе не се възприемайте, като много силни и няма да ви боли толкова 

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
И аз съм склонен да мисля, че с този треньор е почти немислимо да станете шампиони. Не казвам, че няма качества. Но това в момента му е таванът - максимум класиране за евротурнир. Вие си преценяйте има ли смисъл от голи амбиции на този етап. Ако няма, оставете човека да работи и да обиграва отбора.
Дори и да се класираме за ЕКТ ,което би било напълно резонно ,със Стоев това ще бъде всичко-няма да вземем и квалификациите за ЛЕ! Убеден съм! До момента изгуби всички ключови срещи с Левски и се вижда ,че промяна в поведението му няма.Явно това са възможностите му.Ако искаме нещо повече - смяна на треньора е задължителна!Новите футболисти имат качества.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Проблема не е Стоев според мен ! Гледайте по-високо 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Стойчо е в момента е правилнич човек за Левски. В отбора има повече потенциал от показаното вчера.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
W84me написа:Мача си беше Х отвсякъде. Лудогорец имаха 1 точен удар, ние имахме 2.
За кой мач става въпрос? И как вкараха два гола с един удар?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Някой каза, че нямало никакъв фаул, ходи се прегледай.

И Прохи НЕ Е чех, а словак!

И Прохи НЕ Е чех, а словак!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
wilge написа:W84me написа:Мача си беше Х отвсякъде. Лудогорец имаха 1 точен удар, ние имахме 2.
За кой мач става въпрос? И как вкараха два гола с един удар?
В един стар виц при определени обстпятелства Зайко Байко брои: "Едно, три... едно, три ...".
По повод реално събитие при други обстоятелства:
1. Броим голове, отбелязани от един отбор в даден мач: един, два.
2. Броим точни удари на същия отбор в същия мач: един, един, един, ...
Математиката, в частност аритметиката, е точна наука. Много точна. Но използващите я невинаги са точни.
P.S. Има и други походящи вицове. Стари. Но и актуални.
Вече е важно и задължително да се взимат мачовете с Черно море, Пирин, Монтана, Локо Пд, Ботев и Славия... С Берое и Лудогорец каквото стане.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Ако ми позволите и аз да коментирам мача в Разград,и двата отбора бяха нахъсани докрай,но вместо това да доведе до добър футбол,по скоро се превърна във война на нерви,твърди влизания и слаб футбол,плюса на Лудогорец беше Марселиньо,ако Левски имаха такъв играч имаха шанс да вземат нещо.Това правило да играе български футболист до 21 година е вредно за футбола,всеки футболист трябва да си заслужи мястото с труд,а не по право,не е нормално треньорите да не могат да пускат най-добрите си играчи,защото някой чиновници в БФС решили да се правят че много милеят за младите български футболисти.За съдията Никола Попов винаги съм имал едно мнение,слаб и страхлив,той вдига картони след като го награбят футболистите,за Моци беше най-близо до ситуацията а вдигна само жълт картон ,после трябваше да провежда допълнителни разговори за да се реши да вдигне червен,за Минев от Левски не можа да събере кураж.Този същия съдия в началото на първенството не видя от 1м гола на Асприля на ст.Г.Аспарухов,сега очаквате да вижда правилно ситуациите в такъв решителен мач.Реално Никола Попов не повлия на резултата на срещата,но ако това е най-добрия български съдия в момента,според шефа на съдиите,жалко за съдийството ни.Не знам дали и няма конфликт на интереси при шефа в БФС Антон Попов и това че синът му е съдия.Говорил съм с бивш много известен международен съдия по футбол и той ми е казвал че след като сина му е станал съдия,той си е подал оставката от зоналния съвет по футбол в родния си град,защото е имало конфликт на интереси.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...