Хрониките на БФС Епизод 6 - Завръщането на Батето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Хрониките на БФС Епизод 6 - Завръщането на Батето

Мнениеот Siegfried » 04 яну 2010 21:32

7ми януари - денят на победата !!! След като сградата на СИТиТЕ беше срутена от оригнята на Гацо , Бобиъс беше смазан и направен на палачинка от Митьо Пищова , който го причака на 5те кьошета и му скочи отгоре - няма спасение от тумбака на Пищова !!! Момиз беше раздробен на атоми след още една оригня на Гацо , но този път тя беше по-силна и с радио-ултра-сеизмични вълни . БГ футбола беше спасен !!! Босовете се върнаха , шампионатът започна и всичко тръгна по мед и масло . Гацо беше толкова щастлив , че си нагълта опашката от кеф !!!
Но никой не знаеше , че ТИТАНЪТ НА ВЪЗСТАНОВЕНОТО БФС Батето се завърна с гръм и трясък , за да седне отново на трона си ! Не - настина влезе с гръм и трясък , с хеликоптера си си влезе директно в офиса . Но там вече седяха Гацо и Вуцаран на коляното на Гацо . Батето ги погледна с ивановския си поглед и заяви - На вас кой вие е издал фактура да сядате тук ? Аз бях на плаж при Памела Андерсън за няколко години , а вие ми осмърдихте офиса с овчата си миризма . Аби , вие , не можете да ме гледате в очите бе ей . Мога да ви увеъ , че ако не се махнете веднага , ще ви размножа с помощта на левия батко и на десния Ванко .
Гацо - Виж ся , баце , аз ти даа тез мазила и прфюми та да се омиризмиш на прасе , че миришеш кат на леля ми Елза язовеца !
Батето - Намажи се ти , не ми харесват ! Махай се оттук !
Гацо - Шо ?
Батето - Шот аз така искам .
Вуцаран - Бате , разкарай се оттук , че ще те топя със закуинание . Мръвка , свиня , в името на Мболи , превърни таз свиня у пуяк !
Батето - Ти имаш деколте в акъла , приятелю , и сутиен в мозъка ! Вие сте 2 малки негърчета на острова на талибаните ! Ша ви изям с гарнитурата аз вас !
В миг влезе новият портиер Тити - Моля ви бе , хора !!! Ще плача - не се карайте !!!УАААААААААААА !!!
Батето - Така - последно предупреждение - махайте се или ще ви сритам тазобедренната става с крокодилските ми обувки . Аз ще ви уредя в Сибир , а там няма бате мате , а има сняг , дето ще съжалявате , че сти ме погледнали !
Гацо - Виж ся , мамата ти стара ! Да си напраим избори ! Начи - ти на мене на колено ни мойш ма седна и на усто ни мойш ма цуна ! Аз съм с ауторитет тук и койт ма види мед му капи на сърцето кат на козо вълна у шивача . Аз толкоз много съм удрял , удрял у Маалата , че ако не изплющя някого у кръчмата , все едно не съм жив уе ! Жик-так ! На изборо у Маалата аз се кандидатирах , ама имах малко кифтетеа , и не спечелихме ! Ама споко - аз после им удрял по едно уиски у главътъ , та да им влезе акъло у мозка . Та ти , Бате ли си , Чукундур ли си , аз та предизвиквам на изборо ! Ако ти биеш . маке , ке се освиня кат маймун у Плод и Зеленчук ! Ако аз бия - кете освиним тебе - с камшико на бай Киро ке те яздя до Нови пазар и обратно ! Запомни от мене - койт на заек се прави и се свини кат магаре , тръгва си кат попарен месар от гърло на петльо Узунов и пиян кат кучо на Сиело !
Кой ще спечели изборите - ще узнаете - в най-новата поредица - Последният сблъсък - Батето срещу Гацо !!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Хрониките на БФС Епизод 6 - Завръщането на Батето

Мнениеот fabregas_949 » 04 яну 2010 21:38

:lol: :lol: :lol: Браво, отново надмина предния "епизод" :P
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 04 яну 2010 21:38

Удрии :lol: :lol: :lol:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 04 яну 2010 21:41

:lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 яну 2010 21:46

Трябва да издадеш малък сборник разкази! Получава ти се! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 04 яну 2010 21:59

Йеее ще има нова поредица :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 22:07

Siegfried написа: Та ти , Бате ли си , Чукундур ли си , аз та предизвиквам на изборо

:lol:
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 04 яну 2010 23:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nqTv_ukP0sg&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 05 яну 2010 01:57

Siegfried написа:7ми януари - денят на победата !!! След като сградата на СИТиТЕ беше срутена от оригнята на Гацо , Бобиъс беше смазан и направен на палачинка от Митьо Пищова , който го причака на 5те кьошета и му скочи отгоре - няма спасение от тумбака на Пищова !!! Момиз беше раздробен на атоми след още една оригня на Гацо , но този път тя беше по-силна и с радио-ултра-сеизмични вълни . БГ футбола беше спасен !!! Босовете се върнаха , шампионатът започна и всичко тръгна по мед и масло . Гацо беше толкова щастлив , че си нагълта опашката от кеф !!!
Но никой не знаеше , че ТИТАНЪТ НА ВЪЗСТАНОВЕНОТО БФС Батето се завърна с гръм и трясък , за да седне отново на трона си ! Не - настина влезе с гръм и трясък , с хеликоптера си си влезе директно в офиса . Но там вече седяха Гацо и Вуцаран на коляното на Гацо . Батето ги погледна с ивановския си поглед и заяви - На вас кой вие е издал фактура да сядате тук ? Аз бях на плаж при Памела Андерсън за няколко години , а вие ми осмърдихте офиса с овчата си миризма . Аби , вие , не можете да ме гледате в очите бе ей . Мога да ви увеъ , че ако не се махнете веднага , ще ви размножа с помощта на левия батко и на десния Ванко .
Гацо - Виж ся , баце , аз ти даа тез мазила и прфюми та да се омиризмиш на прасе , че миришеш кат на леля ми Елза язовеца !
Батето - Намажи се ти , не ми харесват ! Махай се оттук !
Гацо - Шо ?
Батето - Шот аз така искам .
Вуцаран - Бате , разкарай се оттук , че ще те топя със закуинание . Мръвка , свиня , в името на Мболи , превърни таз свиня у пуяк !
Батето - Ти имаш деколте в акъла , приятелю , и сутиен в мозъка ! Вие сте 2 малки негърчета на острова на талибаните ! Ша ви изям с гарнитурата аз вас !
В миг влезе новият портиер Тити - Моля ви бе , хора !!! Ще плача - не се карайте !!!УАААААААААААА !!!
Батето - Така - последно предупреждение - махайте се или ще ви сритам тазобедренната става с крокодилските ми обувки . Аз ще ви уредя в Сибир , а там няма бате мате , а има сняг , дето ще съжалявате , че сти ме погледнали !
Гацо - Виж ся , мамата ти стара ! Да си напраим избори ! Начи - ти на мене на колено ни мойш ма седна и на усто ни мойш ма цуна ! Аз съм с ауторитет тук и койт ма види мед му капи на сърцето кат на козо вълна у шивача . Аз толкоз много съм удрял , удрял у Маалата , че ако не изплющя някого у кръчмата , все едно не съм жив уе ! Жик-так ! На изборо у Маалата аз се кандидатирах , ама имах малко кифтетеа , и не спечелихме ! Ама споко - аз после им удрял по едно уиски у главътъ , та да им влезе акъло у мозка . Та ти , Бате ли си , Чукундур ли си , аз та предизвиквам на изборо ! Ако ти биеш . маке , ке се освиня кат маймун у Плод и Зеленчук ! Ако аз бия - кете освиним тебе - с камшико на бай Киро ке те яздя до Нови пазар и обратно ! Запомни от мене - койт на заек се прави и се свини кат магаре , тръгва си кат попарен месар от гърло на петльо Узунов и пиян кат кучо на Сиело !
Кой ще спечели изборите - ще узнаете - в най-новата поредица - Последният сблъсък - Батето срещу Гацо !!

Като те гледам си талантлив.може да напишеш нещо и за Бай Ганьо Боратков,джуджето Гришо от НораАнаниеваМикреваМахала ,Титаните на боклуците,Боклуците на прехода и накрая за баскетболбейзболнопожарникарската история-Балъците Безразборно пречат на прехода у нас.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 яну 2010 10:23

:) Зиги,ти си велик. :lol: :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Игри и забавления”