А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Мнениеот Red thunderstorm » 21 фев 2016 18:28

Blue1914 написа:Да го **** късмета, да ги **** и обстоятелствата. :x В най-важния ни мач ония ни хванаха нов отбор в първи кръг и като гости. И тоя рикошет смешен... :x И пак към края им се наложи да лежат 15 минути като най-долното и смешно отборче

Лежали...Ами с 10 човека останаха 20мин.преди края, що да не лежат?
За пореден път оставате с човек повече и пак мрънкате, че видите ли онези лежали. :oops:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2016 18:32

Едно нещо ми се наби на очи: в контролите Левски не игра срещу отбори, които пресират. Може би само румънците.
Днес никой от Лудогорец не остави Бурабия, Жоро и Бедоя да си цъкат лежерно и с много свободно време и пространство.
Лично на мен ми хареса играта на Левски. Мача го взе отбора, който е по-обигран, това е.

Менголо сигурно е най-бързия футболист в А група. Наистина навря Лудогорец в наказателното им. Просто не можеха да си позволят да играят с по-висока защитна линия. Камерунеца само на старта ги издухваше.

napvd
Контакти:

Мнениеот napvd » 21 фев 2016 18:34

SANSIRO7 написа:
Страшна скръб... е тоя Бурабия

А като си помисля, че го и платиха...
Баси тарикатите са тези тимаджии
Аз като ви казах вие за мезе ме взехте :oops:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2016 18:35

Според вас какво каза Тонев на Домусчиеви? Аз си мисля, че беснееше за Моци, предвид, че седяха и мълчаха, даже не го гледаха в очите.
Сигурно е солил, че идолизират един играч, който всъщност е ботушар.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 фев 2016 18:37

Serafim написа:Според вас какво каза Тонев на Домусчиеви? Аз си мисля, че беснееше за Моци, предвид, че седяха и мълвата, даже не го гледаха в очите.
Сигурно е солил, че идолизират един играч, който всъщност е ботушар.

Вашия Минев е същия, само дето няма трибуна на негово име!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2016 18:39

Краев може ли така да се излага, Минев на 35 години и го надбягва, когато му скимне.
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 21 фев 2016 18:40

Red thunderstorm написа:
Blue1914 написа:Да го **** късмета, да ги **** и обстоятелствата. :x В най-важния ни мач ония ни хванаха нов отбор в първи кръг и като гости. И тоя рикошет смешен... :x И пак към края им се наложи да лежат 15 минути като най-долното и смешно отборче

За пореден път оставате с човек повече и пак мрънкате, че видите ли онези лежали. :oops:

Розовите сте тотално изперкали. :oops: "Що да не лежат" :lol: ДОста са ви паднали стандартите по тия села и паланки :lol:

Никой не казва, че сме заслужавали да бием. ОБАЧЕ с шестима нови полеви в първи официален мач можехме да вземем нещо от обиграния отбор в Разград. Дето се бие в гърдите колко е по-напред от останалите. Накрая цялата им съблекалня е миришела на ако. :lol: Ама това за вас явно е нормално :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 фев 2016 18:43

Red thunderstorm написа:

Що да не лежат? Нали отнеха 5 точки на Левски, за какво им е да се напрягат?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 21 фев 2016 18:44

И преди писах, че с толкова посредствен и страхлив треньор - това ще гледаме!Вече ми е направо тялото да го гледам и особено да му слушам мрънканиците!Изцяло грешен подход за мача, при положение, че е ясен залога на срещата! С едн
а дума - страх! Лудогорие с него и 20 години нямаше да влязат
в ШЛ! Поредния изгубен важен мач от това мрънкало!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2016 18:47

Със сигурно има едно нещо, което се е подобрило и това е физическата подготовка. Ако не друго поне надтичахме Лудогорец.
Относно мача, положенията и ма двата отбора не бяха много, но Лудогорец със случаен гол от рикушет победиха. Като цяло нача беше равностоен с опит на Левски малко повече да владее топката, но колко успешно и ефективно това е друг въпрос.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”