Второ за Емо-нямах представа, че иска да се отказва, явно нашият форум е "прокълнат" откъм модератори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Първо, честит рожден ден и от мен-и нали знаеш-полят изпит е взет изпит.
Второ за Емо-нямах представа, че иска да се отказва, явно нашият форум е "прокълнат" откъм модератори.Не можах да взема отношение вчера-прибрах се в Благоевград сутринта, ама нямаше как да си платя нета, днес сутринта имах изпит и чак сега влизам. Много съм изненадан от решението му, но той си знае най-добре.
SkArY_9 написа:Колеги, Честита Нова година, пожелавам Ви да сте Живи, Здрави, много Любов, късмет, всичко най, най![]()
Нямаше ме малко, но като гледам колко промерни са станали![]()
Морски, добавих го пак Павката.
Емил, изненадва ме, че се отказа точно в този момент, но аз бях сигурен, че няма да издържа, още преди няколко месеца забелязах, че издъхва малко, по-малко, но не съм й помислял, че ще се откаже, а ще превъзмогне тези така да се кажат "проблеми".Малко по особен тип е, защото съм забелязал, че ти му казвам "Не е правилно", но той си знае "Не, така трябва да е!".
Още като почна да вдига темите, в които не е писано от месеци, а да не кажи и години, хем му казах не е правилно, но той ми "Къде го пише в правилата, че не мога да дигам стари теми", в последствие ме разбра какво искам да му обесня, но вече явно беше късно.
Аз също съм ЗА, че Марто(Сеск) е човека, много печено момче, с което може да се разбереш винаги, според мен точно такива хора ни трябват, а не някаква неразбрани като Емо, нищо лошо към него разбира се, но както казах "особен е".
Последно, ще слагаме ли модератор на Локото, че хем четох работите, но не видях нищо окончателно, а може и аз да не съм видял работите, за което се извинявам.
Без малко да забравя Димо![]()
Честит Рожден Ден, работите ти ги пожелавах в Наздраве, не искам да се повтарям пак, дано тази година да се видим, ако имаш път към Русе свирквай само
slavia_forever написа:rhaegar написа:Първо, честит рожден ден и от мен-и нали знаеш-полят изпит е взет изпит.
Второ за Емо-нямах представа, че иска да се отказва, явно нашият форум е "прокълнат" откъм модератори.Не можах да взема отношение вчера-прибрах се в Благоевград сутринта, ама нямаше как да си платя нета, днес сутринта имах изпит и чак сега влизам. Много съм изненадан от решението му, но той си знае най-добре.
Все пак вземи отношение за Мартин (Cesk_Fabregas), тъй като евентуално ще работите заедно. Лично моето мнение за него, е изцяло положително.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
cska_90 написа:Мерси за пожеланията,но едва ли ще се празнува ,защото утре в 9.00 иммам изпит----моя късмет е уникален-но може и да е за добро!!
stenly написа:cska_90 написа:Мерси за пожеланията,но едва ли ще се празнува ,защото утре в 9.00 иммам изпит----моя късмет е уникален-но може и да е за добро!!
От голямата лудница забравих да те поздравя с празника! Да си жив и здрав, да си много обичан и проблемите, които срещаш, да са от малките, тези, които решаваме с лекота
Колкото до Сеск, засега ще попитам дали той е съгласен да стане мод. Очаквам скоро ден-два Блуто да се появи тук и да каже дали иска да остане или не, макар че почти 99 процента съм сигурна накъде вървят нещата. Колкото до форума на Локото, засега няма да предприемам нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта