Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
HoUs4oOL написа:1982 написа:Чудесно, значи ние да го духаме, заради проблемите на тези гръцки лайна. Нямаме вина, ама трябва да страдаме и ние заради техните проблеми.
Като искат вниманието на ЕС, нека блокират немските и британски самолети, пълни с туристи, дошли да пълнят гръцките гуши .... ама май не им оттърва на тези боклуци, дай България да го отнесе.
Ако гледаш от позицията на българин вероятно е така, погледни от позицията на европеец, не го отнася България, а членка на ЕС, който трябва да се сезира и да притисне гръцкото правителство да реши проблема, друг въпрос е, че на ония не им пука, защото България е безгласна буква.
Пак те питам:
Като искат вниманието на ЕС, нека блокират немските и британски самолети, пълни с туристи, дошли да пълнят гръцките гуши .... ама май не им оттърва на тези боклуци, дай България да го отнесе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Thsmith написа:http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/mnenia/2016/02/12/2703807_kak_se_promeniha_cenite_i_zaplatite_za_20_godini/
И аз искам да вземам 2000 лв за написан "анализ".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:Чудесно, значи ние да го духаме, заради проблемите на тези гръцки лайна. Нямаме вина, ама трябва да страдаме и ние заради техните проблеми.
Ако гледаш от позицията на българин вероятно е така, погледни от позицията на европеец, не го отнася България, а членка на ЕС, който трябва да се сезира и да притисне гръцкото правителство да реши проблема, друг въпрос е, че на ония не им пука, защото България е безгласна буква.
Пак те питам:
Мисленето ти пораженческо, точно както на правителството. "Ми ние напраихме каквото можем ,повече нема кво"... Ми подавай оставка бе, да ти еба майката кат не можеш... БДЖ ли реформира, кво напраи, че 1 месец не можа да помогнеш на хората да не серат по храстите, те еба и оцъкления гербераст...
Ебаси, та тия даже не се озъбиха на гърците, ей!
fcb_bg написа:1982 написа:Ние, като имаме проблем с Виденов или Пеевски, ходим пред парламента ни, а не блокираме граници, и не пречим на съседите си да си изкарват хляба.![]()
Ами да ти кажа явно трябва да блокнем некоя граница, че да се реформира съдебната система с външен натиск. Пред парламата кат дуднем файда йоку, брат.
Гърция, Сърбия, Румъния и другите не са виновни с нищо, ако имаме проблем, отиваме пред парламента и търсим сметка от тези, които самите ние сме избрали, никой не ни е крив за нищо.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:Thsmith написа:http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/mnenia/2016/02/12/2703807_kak_se_promeniha_cenite_i_zaplatite_za_20_godini/
И аз искам да вземам 2000 лв за написан "анализ".
Ми вземай бре, живеем в свободна държава. Някой да те спира?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:Ние, като имаме проблем с Виденов или Пеевски, ходим пред парламента ни, а не блокираме граници, и не пречим на съседите си да си изкарват хляба.![]()
Ами да ти кажа явно трябва да блокнем некоя граница, че да се реформира съдебната система с външен натиск. Пред парламата кат дуднем файда йоку, брат.
Гърция, Сърбия, Румъния и другите не са виновни с нищо, ако имаме проблем, отиваме пред парламента и търсим сметка от тези, които самите ние сме избрали, никой не ни е крив за нищо.
То се никой не ни е виновн, дай да сме добрички със сичките тука наоколо, та чак до папу Нова Гвинея, та и те да не ни се сърдят... абе тъй политика не се прай само с добрини, ебаси самаряните в тая държава... на премиера маляките му блокнаха транспорта, тоя излиза и вика зарад меркелица, че требва дс ме добри с гърците. Ебаси, в момента в който може да извлече дивидент от проблема, той клекна. Гега и половина...
А, не, а кой ни е виновен, кой избира Борисов, Станишев, Доган и сие, не сме ние, нали, ЕС, САЩ и Румъния ни ги избират.
1982 написа:А, не, а кой ни е виновен, кой избира Борисов, Станишев, Доган и сие, не сме ние, нали, ЕС, САЩ и Румъния ни ги избират.
Аз не съм. Моята съвест е чиста и мога да го псувам колкото си искам. Тука имаше тема за изборите за президент когат Плевнелиев го избра Борисов. да знаеш кви горини постове има, ма не мога да я открия. Да видиш колко гербераст имаше тогаз, ам ада видиш и аз кво съм писал.
fcb_bg написа:То се никой не ни е виновн, дай да сме добрички със сичките тука наоколо, та чак до папу Нова Гвинея, та и те да не ни се сърдят... абе тъй политика не се прай само с добрини, ебаси самаряните в тая държава...
Ти пък много войнствен го раздаваш. Да имаш спомен нявгаш, когато румънците са имали вътрешен проблем, да си ни затваряли границите, че да се разправят с техните политици? Не са. Само византийците ги могат тия номера и само на тях им е позволено. Виж сега, като нямат проблем с България трактористите / както ме убеждава Хаусчол /, да не ни забиват нож в гърба. А това дето ще правя пък аз сечено на гръцките банки и на гръцкия бизнес в България, за да може ония кухи лейки да си дръпнат мотокултиваторите, е абсолютно порочна идея, която не води до нищо полезно по принцип.
И сега, явно имаш претенции да знаеш как се прави политика и то на професионално явно. Тъй и тъй на хоризонта няма алтернатива, а пък искаш оставката на правителството, що не се кандидатираш? Така нагледно ще видим как се прави политика и същевременно ще имаме ползи от управлението на страната.