Не че го защитавам Плевнелиев, както и който и да е било български политик и държавник, защото всички според мен са виновни за това състояние на България, както и тези, които ги избират, но кой президент беше по-достоен от него и какво направи за Страната ни?
Може ли някой да даде поне един пример за наш президент, който с нещо е допринесъл за издигане авторитета на държавата? Желю Желев със стройния си ръст и мижитурската си физиономия, дето падна по стълбичката на самолета в Токио и на приема жена му му сипа виното от нейната чаша в неговата за да не остане зян ли? Или Петър Стоянов, който каза, че единственото хубаво нещо, което е направил, като президент е, че е спасил Ботев от Изпадане, или Георги Първанов?
19 февруари - президента пак чете от листче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: 19 февруари - президента пак чете от листче
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Не че го защитавам Плевнелиев, както и който и да е било български политик и държавник, защото всички според мен са виновни за това състояние на България, както и тези, които ги избират, но кой президент беше по-достоен от него и какво направи за Страната ни?
Може ли някой да даде поне един пример за наш президент, който с нещо е допринесъл за издигане авторитета на държавата? Желю Желев със стройния си ръст и мижитурската си физиономия, дето падна по стълбичката на самолета в Токио и на приема жена му му сипа виното от нейната чаша в неговата за да не остане зян ли? Или Петър Стоянов, който каза, че единственото хубаво нещо, което е направил, като президент е, че е спасил Ботев от Изпадане, или Георги Първанов?
Това, което даде за пример са излагации. Буш младши има повече излагации и изречени глупости от Желев и Стоянов накуп. Аз директно обвинявам Плевнелиев като проводник на турската политика в България. Не ме интересува чак толкова какви тъпотии е говорил и как се е излагал от обща култура. Интересува ме какво прави за България.
Отделно, не че е по темата точно, но Плевнелиев можеше да се намеси с корекция за комисията, която ще разследва намесата на Турция и Русия във вътрешната политика на България и да допълни списъка с други държави.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
milen.hristov написа:BEROE_StZ написа:В репортаж на БНТ и ТВ Европа за събитието отбелязващо гибелта на Васил Левски пред едноименния паметник президента Плевнелиев пак срича от листче. Срамно, срамно и пак срмно за пореден път...
Чуха се и скандирания (някакви) и освирквания....Или не съм чул добре? Моля да споделят и други какво са видяли и чули...
Това е най-големият проблем на държавата. Писна ми от националисти.
Брато,недей така! Вас ромите никой не ви засяга сега,затова си трай!
ОООоо спрете ни занимавате с тоя клоун... ебати палячото е тоя Чехъл.. срам ме от такъв държавен глава 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xLX3-WRxU44[/youtube]
Поклон пред кмета на Панагюрище - Никола Белишки... такъв човек трябва на майка България!
@ Да взимат пример всички боклуци в тая държава от него.. дано се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ!
@ Познавам човека по очите когато говори от сърце и душа! От такова слово настръхвам и изпитвам ГОРДОСТ!
А не като тоя палячо с меките китки дето ни е държавен глава...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xLX3-WRxU44[/youtube]
Поклон пред кмета на Панагюрище - Никола Белишки... такъв човек трябва на майка България!
@ Да взимат пример всички боклуци в тая държава от него.. дано се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ!
@ Познавам човека по очите когато говори от сърце и душа! От такова слово настръхвам и изпитвам ГОРДОСТ!
А не като тоя палячо с меките китки дето ни е държавен глава...
-
ShooterMan
- Контакти:
Този Пинко е ПОЗОР и ПЕТНО за президентския пост в България. Никога на тази висока позиция не е седял подобен ОЛИГОФРЕН! Излагациите му нямат край на тоя....скара ни с КЛЮЧОВИ партньори, нагъзи ни пред такива като Турция...И цялата му реч беше ОЛИГОФРЕНСКА!!! Каква обединена Европа е искал Левски бе?! Ботев например нарича Европа ПРОСТИТУКА! Това са хора искащи СВОБОДА от ТУРСКО РОБСТВО и нищо повече! Как може да използват имената им да прокарват ПЕДАЛСКИТЕ си идеи?!
- Имаше ли РЕФЕРНДУМ за отиването в НАТО?! - НЕ
- Имаше ли РЕФЕРЕНДУМ за ЕС ?! - НЕ
Да ми се махат от главата тогава всички тези олигофрени говорещи за демокрация и толерантност! Като направят референдумите - тогава да говорят! Зорлем ни натикаха там където НЕ ИСКАМЕ, говоря за НАТО, скара ни с половината свят, обяснява ми тоя ОЛИГОФРЕН, че имам врагове?! Абе ДЕБИЛ, аз врагове нямам, нито България (освен твоето гадже Ердухан), като си враг с Путин грабвай пушката и марш на фронта, ДЕБИЛ, марш в Сирия там в "умерената опозиция" кво тръгнал да ми срича, да говори от името на всички?
- Имаше ли РЕФЕРНДУМ за отиването в НАТО?! - НЕ
- Имаше ли РЕФЕРЕНДУМ за ЕС ?! - НЕ
Да ми се махат от главата тогава всички тези олигофрени говорещи за демокрация и толерантност! Като направят референдумите - тогава да говорят! Зорлем ни натикаха там където НЕ ИСКАМЕ, говоря за НАТО, скара ни с половината свят, обяснява ми тоя ОЛИГОФРЕН, че имам врагове?! Абе ДЕБИЛ, аз врагове нямам, нито България (освен твоето гадже Ердухан), като си враг с Путин грабвай пушката и марш на фронта, ДЕБИЛ, марш в Сирия там в "умерената опозиция" кво тръгнал да ми срича, да говори от името на всички?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Никога на тази висока позиция не е седял подобен ОЛИГОФРЕН!
Аз се сещам за един уникално прост селяндур, плешив и от Правец .... кух като гъдулка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ShooterMan написа:Никога на тази висока позиция не е седял подобен ОЛИГОФРЕН!
Аз се сещам за един уникално прост селяндур, плешив и от Правец .... кух като гъдулка.
Той е минало, говори за настоящето.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Думата "никога" за настоящето ли говори ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- damyanov1963
1982 написа:ShooterMan написа:Никога на тази висока позиция не е седял подобен ОЛИГОФРЕН!
Да не мислиш, че оня Бай Ганьо преди него, който е сменил калпака с каскет - Вълко Червенков го е превъзхождал с нещо?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
1982 написа:W84me написа:Правилно си чул, освиркваха го жестоко.
Брутална простотия и олигофрения. От уважение поне към Левски можеха да замълчат, това ли е мястото и времето ??!
Когато лумпенажа на АтАКА те освирква, това е КОМПЛИМЕНТ! Друг е въпроса, че сидерастите всяка година се подиграват с паметта на Апостола, самото им присъствие е някак си пошло, слугите на чужда държава и интереси да се кичат с името и лика на най-големият БЪЛГАРИН, това е кощунствено!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!