Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Мнениеот moni74 » 04 яну 2010 21:42

Кривия има право да подпише договор с друг клуб - остават по-малко от 6 мес от договора му с Черно море.
Но новият му договор ще влезе в сила от 01.07.2010. Дотогава или Черно море трябва да му плащат заплата без той да играе, или да го пуснат сега без пари в Левски.
Втория вариант за тях е по-изгоден, защото спестяват заплатата му за 6 мес. Така или иначе, те го загубиха като играч.
Последна промяна от moni74 на 04 яну 2010 21:43, променено общо 1 път.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 21:43

deepblue1963 написа:1.Да плащаш заплата на един играч,който си лежи в Пловдив и си гледа кефа-на това какво му викаш?Ако ТИМ са го правили,ТИМ-Христолов-открий разликата.
2.Ако не са му плащали заплата,за каква трансферна сума говорим?Разтрогва си и толкоз.
Аз,поне,средно положение не виждам(ако някой вижда-да ме поправи).

1. Не знаем каква е заплата му, а когато става дума за мръсни номера, цената няма значение. (след последният мач за купата очаквам, точно игра на котка и мишка)

2. Ако не са му плащали заплатата той може да разтрогне още на следващият ден след последния падеж и за това питам разтрогнал ли си е договора или не.

Договор се разтрогва по вина на клуб, по вина на играч, по взаимно съгласие.
Когато се разтрогва по вина на клуб или играч винаги една от страните решили, може да търси обезщетение.
Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 яну 2010 21:46

deepblue1963 написа: От Христолов до ТИМ разликата е от тук до Марс

1.Да плащаш заплата на един играч,който си лежи в Пловдив и си гледа кефа-на това какво му викаш?Ако ТИМ са го правили,ТИМ-Христолов-открий разликата.
2.Ако не са му плащали заплата,за каква трансферна сума говорим?Разтрогва си и толкоз.
Аз,поне,средно положение не виждам(ако някой вижда-да ме поправи).[/quote]

Наборе, не ти ли омръзна само да се заяждаш? В Гонг са го написали ясно и точно: "За да се осъществи трансферът е необходимо Левски и Черно море да уточнят дребни детайли около преминаването на Александров, който има договор до лятото с варненци." Същото ти го казаха още няколко човека. Какво повече ти трябва?!?!?!
Ако си платите по някакъв приемлив за ТИМ начин, ще го имате още утре, ако не - 01.07. наближава. Айде успокой топката.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 яну 2010 21:47

"Кривия има договор с "Черно море" до 30 юни 2010 г и ако някой клуб го иска, без значение "Левски" или който и да е трябва да
се свърже с ръководството на "Черно море"
, обяви за "Варна спорт" адвокат Мишо Статев, през когото минават всички трансфери от гледна точка на правните норми.
"Всичко ще стане ясно след 11 януари, но се водят преговори.

А сега де ? Да се свързва ли или вече се водят преговори ?
Последна промяна от LoveAndPeace на 04 яну 2010 21:51, променено общо 1 път.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 яну 2010 21:50

Автора, нямам спомен /от дълго време на живо гледам мачовете на Левски, когато гостува във вн/ да сте били /изключвам спартаклии/ в джент отношения с Левски.
И да ти припомня, за времето най-скъпо платен трансфер беше по оста Ч.море - Левски, Ил.Илиев - 1мил.лева.
А че се .упехте /без извинение/ на един отбор, е истина.
Но си объркал цвета, френд. :oops:

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 21:51

nikoko написа:Сан-Хосе, вземи си излей душата и си кажи, че ти е през оная работа за Черно Море!!!!
Всеки ден пускаш поне 10тина мнения срещу Левски?!?!?
Ти или си една от малкото червени подлоги във Варна или нещо не си добре!!!

цяла България сме червени подлоги ! Хайде сега емигрирай
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 яну 2010 21:53

PFC Litex написа:
ogrizko написа:Аз съм навит... да вземат Кривия, но да подпишем договор.. при евентуален следващ трансфер, да приберем 80% от сумата :geek:

Това ако не е ирония се чудя как да го дешифрирам :shock:

Шегувам се :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 21:55

Levski_sinite_fenove написа:Този смешен сайт очевадно с пристрастия към смешното отборче на Черно Море може да ми налапа *** 8-) Кривия искат или не идва в Левски и няма нищо да им плащаме на тия паляци

то Черно Море иска да го пласира , ти се дървиш . Човека не е играл от 4+ месеца ( но пак е по-добър от повечето в Левски .... и пак устата му е по-голяма от нужното ) . Докато Черно Море му плаща заплата за него може да си пишете по форумите .
Дори и да го привлечете не виждам какво ще промени толкова в играта ви - я даде 1-2 добри извеждащи паса на мач , които вашите топ реализатори изпуснат с лекота . Отделно Кривия е в такава форма и на такава възраст , че не знам дали издържал повече от 70 минути .
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 21:56

someone написа:То си пише в статията на Гонг, че Левски и Черно море трябва да уточнят дребни детайли, за да стане трансфера... какви са тези детайли може само да гадаем всички в този форум. А левскар07 е прав на кой отбор се дупеше Черно море преди 1989 година и при кой отиваха футболистите им, като военен отбор през един период от историята си...

като кажете дребни детайли се сещам за екскурзията до Русия .
В Русия съм ..... :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 яну 2010 22:02

someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!

Върни се в “Черно море”