Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 14:43

1palq4o1 написа:
1982 написа:Какъв е Инджов "в ръководството", ще ми цитираш ли ??

Ми не знам-затова те питах!
А сега ми кажи какъв е и има ли нещо общо с вас?

Или само помага на другия в израз на добра воля?!?

Ми, никъде в ЦСКА не фигурира това лице, както и Пеевски на хартия няма общо с Леевски, нали това ви е златният довод ??! ;)

Иначе тоя боклук пролетта ни прати във В група, напълно умишлено.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2016 14:49

1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:Тези които са против ЦСКА, Литекс, Локо сф да бъдат върнати в една Висша лига, да ги попитам какво щеше да им е мнението, ако се създаде такава лига без тези отбори.
Обръщате темата на клубни пристрастия, а не дали ще е полезно създаването на подобна лига.

Милене,
А на теб какво тие мнението за отбори, които не могат да покрият елементарните изисквания, а се бутат за ВЛ?
И мнението ми е, че нов бардак със стари кОВри не се прави!
Не виждам смисъл под каквато и да е форма да се опрощават дългове ( цдна ) или тотално погазване на правилниците ( Ловеч ) защотот това ще доведе до прецеденти с невъобразими за розовите мозъци последствия!
А на теб точно каква ти е идеята? Да се създаде ( преименува "А" група ) ВЛ, да се прегърнем всички, да се опрости всичкои...? Пак отново със същите номера? До кога така? До следващия или по-следващия път?

Ако това е цената която трябва да се плати - да.
На теб може да ти е интересна а група от ВИП отбори, но на много хора не е. За това е и толкова и са толкова ниски рейтингите на тази продукция по ТВ (освен небивалият абсурд, че е платена). Към момента А група е направена да участва само богоизбрани и се направи всичко възможно да се гледа само от такива.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 14:54

1982 написа:
1palq4o1 написа:

Ми, никъде в ЦСКА не фигурира това лице, както и Пеевски на хартия няма общо с Леевски, нали това ви е златният довод ??! ;)

Инджов: "В момента моята роля е спонсорска - от време на време помагам за издръжката в тези трудни времена."

Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2016-01-17/indzh ... -kam-tsska

Като ми покажеш такова изказване на Пеевски, тогава ще ги сравняваме.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 фев 2016 15:03

1982 написа:
1palq4o1 написа:

Nuke ти ги каза-аз няма какво да добавя!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 15:07

Nuke написа:Като ми покажеш такова изказване на Пеевски, тогава ще ги сравняваме.

Пеевски не може да си позволи такова изказване, защото е политик, то затова е поставил и марионетката си Ангелов, а не фигурира лично в клуба. Както е в много други негови фирми, които ги държи с подставени лица, а на хартия е никой в тях и няма общо.

Живеем в блатото България, жалко че трябва да ти пиша елеементарни неща относно "бизнеса" у нас и това как се случват нещата.

А Инджов е просто едно "бизнесменче", може да си дрънка каквото пожелае, имидж не пази, просто защото е никой.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 фев 2016 15:09

milen.hristov написа:
1palq4o1 написа:
milen.hristov написа:Тези които са против ЦСКА, Литекс, Локо сф да бъдат върнати в една Висша лига, да ги попитам какво щеше да им е мнението, ако се създаде такава лига без тези отбори.
Обръщате темата на клубни пристрастия, а не дали ще е полезно създаването на подобна лига.

Милене,
А на теб какво тие мнението за отбори, които не могат да покрият елементарните изисквания, а се бутат за ВЛ?
И мнението ми е, че нов бардак със стари кОВри не се прави!
Не виждам смисъл под каквато и да е форма да се опрощават дългове ( цдна ) или тотално погазване на правилниците ( Ловеч ) защотот това ще доведе до прецеденти с невъобразими за розовите мозъци последствия!
А на теб точно каква ти е идеята? Да се създаде ( преименува "А" група ) ВЛ, да се прегърнем всички, да се опрости всичкои...? Пак отново със същите номера? До кога така? До следващия или по-следващия път?

Ако това е цената която трябва да се плати - да.
На теб може да ти е интересна а група от ВИП отбори, но на много хора не е. За това е и толкова и са толкова ниски рейтингите на тази продукция по ТВ (освен небивалият абсурд, че е платена). Към момента А група е направена да участва само богоизбрани и се направи всичко възможно да се гледа само от такива.

Определено говориш странни неща!
Ако това било цената...на кое, бе Милене?
И не не ми е интересна "А" група-не я гледам, както и преди не съм я гледал!
Ходя на стадиона да подкрепям своя отбор-"Левски" София и не ме интересува дали някои губят от слаб зрителски интерес по ТВ!
И когато ми предлагаш да забравя как някакви тъпоъгълници са ме направили на маймуна, вадейки отбора си в края на първото полувреме и то след безобразия на негови играчи-няма как да се съглася!!!
Мястото и на тях и на "богопомазаните" от село Панчарево е в аматьорския футбол-когато си променят мисленето, тогава са добре дошли! При нас това се случи преди известно време и затова не сме при ТЯХ, но затов и правим "селекция" със свободни агенти и аймуни изгонени от "Пирин"!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 фев 2016 15:10

1982 написа:
Nuke написа:Като ми покажеш такова изказване на Пеевски, тогава ще ги сравняваме.

Пеевски не може да си позволи такова изказване, защото е политик,...

И какво като е политик???
Сашо Апашо не е ли "политик"??? :mrgreen:
Собственикът на Милан(Берлускони) не е ли политик?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 фев 2016 15:15

1982 написа:

Пеевски не може да си позволи такова изказване, защото е политик, то затова е поставил и марионетката си Ангелов, а не фигурира лично в клуба. Както е в много други негови фирми, които ги държи с подставени лица, а на хартия е никой в тях и няма общо.

Живеем в блатото България, жалко че трябва да ти пиша елеементарни неща относно "бизнеса" у нас и това как се случват нещата.

А Инджов е просто едно "бизнесменче", може да си дрънка каквото пожелае, имидж не пази, просто защото е никой.

Политик, пък си придоби БТ и още куп фирми без да му мигне окото, та нямало да си каже за "Левски"! И няма да се легитимира с привържениците на отбора, като вашия гном, който ви взе само за да отсрочи това което го очаква!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 фев 2016 15:17

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Висша лига с отбори които са си го заслужили. Примерно сега отпадат два отбора и се класират от Б група 4 на тяхно място. Така стават 12 отбора, останалите до 16 се класират с т.нар. ''white cart'' по определени критерии разбира се.

Какво е "white cart"??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А,ако отборите от Б група НЕ ИСКАТ да играят в А насила ли ще ги вкараш? А после ще ги натискаш да доизкарат сезона?

Съжалявам за грешката имах предвид wild card. И не съм съгласен, че отборите в Б група не са съгласни да играят в А. Щом се работи по подобен проект, значи има желаещи освен ЦСКА, Литекс и Локо Сф. Преди как имахме 16 отбора пък не помня някой да се е отказал сам от участие или пък да не е искал да влезе в А група.

Щом не си спомняш как Нафтата искаше да спре на полусезона,значи си много зле. Беше по-миналата година.
По "подобен проект" се работи ЕДИНСТВЕНО заради ЦСКА. На прасето Караиванов не му дреме за отбори от Б група!Миналата година НИКОЙ не говореше за ВЛ.
Локо Сф НЕ ЖЕЛАЕ да участва във ВЛ!!!
Ако желаещите са 22 какво ще правим??? Лига от 22 отбора??? Ти нормален ли си?
Какво значи "желаещи"? Какво значи отбори с wild card???
Леле-мале...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 15:28

Сашо Апашо е палячо, той е никой. Къде го сравняваш с Пеевски, него никой не го бръсне за нищо, пълен шут.

Върни се в “Свободна зона”