Пет отбора от елита остават без стадиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Пет отбора от елита остават без стадиони

Мнениеот korteneca » 20 фев 2016 11:47

Iceberg написа:
korteneca написа:Не се залъгвайте, че нещо ще се промени с тая "Висша лига". Целта е ясна, да се върнат определени отбори и Домуса да си върне вложените пари. Като за начало ще се правят компромиси с отборите няколко години и накрая ще си е старата А група с порутените стадиони, лошите терени и т.н. 8-) Някак си не ги виждам 7-8 отбора да извадят по 1 млн. за осветлените и допълнително за стадион, школа и т.н. Ще се наложи отборите от "Чемпиъншип" а.к.а Б група да отговарят на почти същите условия, защото се борят за промоция във "Висшата лига" все пак. :lol:

Не си много прав, мисля! Не защитавам тая "Висша лига", защото не съм наясно, може ли такъв проект да се осъществи НА ТОЗИ ЕТАП така, че да е полезен и нещата да потръгнат в правилната посока за футбола ни. Не защитавам и онези отгоре. Няма вече закъде обаче, да си правят оглушки от БФС, относно изискванията! Фифа и Уефа яко ги препират и следят, какви ги вършат и затова не мисля, че ще посмеят да протакат повече! И без това прекалено се правеха на ощипани! Както сега не посмяха да погазват правилата с ЦСКА и Локо Сф, също с Литекс, така и няма закъде вече да отлагат с условията по стадионите, изисквани по световните стандарти! Затова си мисля, че нещата поне в тази насока ще се подобрят, с "Висша лига" или без нея! Ако пък някой не успее да осъществи ремонтите и нововъведенията (както много други посочиха вече), на първо време ще играят на близки, лицензирани стадиони, ако искат да са в елита. Така мисля, но да видим. ;)

Аз също съм за такава лига, но за тази цел се искат много пари и да няма различни условия и изисквания за всеки както е сега. Като ще се прави нещо да е както си трябва.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 фев 2016 12:40

Гледам във форума доста се говори за Дунав(Русе). Аз живея в Русе и горе-долу следя какво става. Още от преди Коледа от близки до клуба се шушука,че "работата е опечена" и от догодина Дунав е в А група. Малко ме притеснява това. Май и това като доста други неща в България се решава по някакви неведоми пътища а не спортно-технически. И особено след онова 0:6 срещу "аматьорите" от ЦСКА се чудя що ще дири Дунав в А група.
По повод на стадионите и на това че изобщо футболът в България отива на разпадане,и вече решенията ще са все повече административни а не футболни,мисля че решението е такова: 1. Изготвяне на критерии за участие в т.нар.Висша лига 2. Обявяване на нулева година и срок за една година отборите да ги изпълнят. 3. Който ги изпълни-да заповяда. Те отборите няма да са много. Ако пък са много желаещите ще се включи спортно-технически(футболен елемент)-пресявки. За да не се каже,че от един мач зависи всичко ще се играят двойки плейофи 4 от 7 като в NBA,NHL и т.н.
По-добре да се загуби една година отколкото да се продължава с тази мъка. Знам,че във форума е пълно с "разбирачи" дето ей сега ще почнат да се смеят,но точно такива умни глави ни докараха дотук и до това да треперим ще вкараме ли дузпата на Малта или няма да я вкараме.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 фев 2016 12:53

hydetoshi написа:Гледам във форума доста се говори за Дунав(Русе). Аз живея в Русе и горе-долу следя какво става. Още от преди Коледа от близки до клуба се шушука,че "работата е опечена" и от догодина Дунав е в А група. Малко ме притеснява това. Май и това като доста други неща в България се решава по някакви неведоми пътища а не спортно-технически. И особено след онова 0:6 срещу "аматьорите" от ЦСКА се чудя що ще дири Дунав в А група.
По повод на стадионите и на това че изобщо футболът в България отива на разпадане,и вече решенията ще са все повече административни а не футболни,мисля че решението е такова: 1. Изготвяне на критерии за участие в т.нар.Висша лига 2. Обявяване на нулева година и срок за една година отборите да ги изпълнят. 3. Който ги изпълни-да заповяда. Те отборите няма да са много. Ако пък са много желаещите ще се включи спортно-технически(футболен елемент)-пресявки. За да не се каже,че от един мач зависи всичко ще се играят двойки плейофи 4 от 7 като в NBA,NHL и т.н.
По-добре да се загуби една година отколкото да се продължава с тази мъка. Знам,че във форума е пълно с "разбирачи" дето ей сега ще почнат да се смеят,но точно такива умни глави ни докараха дотук и до това да треперим ще вкараме ли дузпата на Малта или няма да я вкараме.

Аз мисля, че не е редно град като Русе да няма отбор в А група. Толкова ли няма бизнесмени в тоя град, които да милеят за отбора си и да направят нещо, вместо да гледат само как да дойдат в София?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 20 фев 2016 13:04

Естествено, че ще искат да дойдат в София, така я подредиха държавата, че всички да искат да са в столицата. Защо иначе всички големи фирми са с регистрация и управление там, явно има някаква изгода или близостта с властта е толкова важна да могат да се развиват. То като гледам и в София няма много желаещи да си дават парите за футбол. Локомотив, Септември, Академик не се различават от много други бивши традиционни отбори останали в безпаричие и със затихващи функции.
Напълно съм съгласен да си спазват наредбите и който не отговаря да не играе на собствения си стадион до достигане на критериите. На всички ни писна да ходим на стадиони руини.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 фев 2016 13:11

damyanov1963 написа:
hydetoshi написа:Гледам във форума доста се говори за Дунав(Русе). Аз живея в Русе и горе-долу следя какво става. Още от преди Коледа от близки до клуба се шушука,че "работата е опечена" и от догодина Дунав е в А група. Малко ме притеснява това. Май и това като доста други неща в България се решава по някакви неведоми пътища а не спортно-технически. И особено след онова 0:6 срещу "аматьорите" от ЦСКА се чудя що ще дири Дунав в А група.

Аз мисля, че не е редно град като Русе да няма отбор в А група. Толкова ли няма бизнесмени в тоя град, които да милеят за отбора си и да направят нещо, вместо да гледат само как да дойдат в София?

Аз не казвам дали трябва или не трябва. Само се питам като нямат отбор за А група,какво ще правят там. Ще падат с по 6:0 обаче ще казват,че са в А група. Това е безсмислено и убива футбола.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2016 13:21

Не знам, колко си бил запознат с нещата и какви източници имаш, но бил ли си поне на един домакински мач на отбора през последните 6 месеца !?
Ако беше щеше да разбереш, че просто сме най-добрият отбор в първенството и на това се дължи първото ни място. Нищо не се е опекло, нито някой ни бута тенденциозно, дори напротив. Предлагам ти да изгледаш репортаж от гостуването ни в Поморие и да видиш, какво се казва порязване и въпреки това победихме.
Загубата от ЦСКА е много болезнена, но си има своите причини. Аз не казвам, че ако влезем в елита ще бъдем фактор, но със сигурност и няма да бъдем боксова круша.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2016 13:27

Pragmatichen написа:
Teo написа:На Овча купел кога ще има осветление?
@ А в Коматево?
@ Монтана?
А НА ТИЧА?

Още 3 отбора май не трябва да са в професионалната А група, а?

Е именно де, за тях става дума в статията и за още 2 отбора и общо стават 5.
Другите уж имат осветление, а именно Берое, Левски, Лудогорец и Локо Пд.
Най- вероятно без осветление са Славия, Черно Море, Ботев, Монтана и Пирин.
Колко смешно звучи, в държава, която е била 4-та на световно първенство 1994 година, през 2016 година има само 4 СТАДИОНА :shock: с осветление, за други екстри да не говорим.
И говорим за бъдеща висша лига, за професионален футбол, за някакви бъдещи успехи в ЕКТ, за силен национален отбор и т.н.
Резил сме като нация, на всички нива и във всички сфери! :(

Определено пишеш по инерция, колкото да се обадиш.
Стадиона на Пирин има осветление
На Монтана също, но не зная, колко лукс-а е

Към момента стадиони, които имат осветление отговарящо на изискванията са: Националния, на Левски, на ЦСКА, в Ловеч, в Разград, в Каварна, в Бургас, в Стара Загора, на Локо Пд, в Благоевград (ако пропусна някой е неволно), в Монтана с условности
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2016 13:28

Teo написа:Пирин имат осветление, ама терена е лош.

Как реши, че терена на стадиона в Благоевград е лош ми е много интересно?
Изображение

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 20 фев 2016 13:40

Теренът в Благоевград е един от най-добрите в страна в момента.
Аз съм от Микре Юнайтед

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 фев 2016 13:42

PFC Litex написа:
Teo написа:Пирин имат осветление, ама терена е лош.

Как реши, че терена на стадиона в Благоевград е лош ми е много интересно?

Тео,стадионът в Благоевград е като райска градина в сравнение с вашата развалина.Факт.

Върни се в “Футбол - България”