Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 13:10

Nuke написа:На Левски никой не е назначавал спонсори. Ако ще милион пъти да го повторите, няма да стане истина.

Абе, върна се от едногодишна оставка ГЕРБ-аджията Иво Тонев, и с него бързо дойдоха и спонсорите. Че, докато той беше в оставка, па и партията му, ГЕРБ, беше в опозиция, нещо нямаше желаещи да спонсорират Леевски ..... те нещата са си прекрасно навързани и очевадни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 13:11

1982 написа:
Nuke написа:На Левски никой не е назначавал спонсори. Ако ще милион пъти да го повторите, няма да стане истина.

Абе, върна се от едногодишна оставка ГЕРБ-аджията Иво Тонев, и с него бързо дойдоха и спонсорите. Че, докато той беше в оставка, па и партията му, ГЕРБ, беше в опозиция, нещо нямаше желаещи да спонсорират Леевски ..... те нещата са си прекрасно навързани и очевадни.

Ти доказателство знаеш ли какво означава? Неопровержим факт, а не бълнуване. Къде са неопровержимите факти?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 13:13

Nuke написа:"Пеевски е собственик на Левски" - доказателства НУЛА

Доказателството е Александър Ангелов, цяла България знае чия дясна ръчичка е той.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 13:17

1982 написа:

Доказателството е Александър Ангелов, цяла България знае чия дясна ръчичка е той.

Факти:
1. Александър Ангелов е бил адвокат на Пеевски.
2. Александър Ангелов в момента не е адвокат на Пеевски.
3. Адвокатите имат повече от един клиент през живота си, и обикновено поддържат професионални отношения с тях.
4. Аз съм част от "цяла България", пък не знам чия дясна ръчичка е той.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 фев 2016 13:22

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Виж навсякъде има бедни и богати клубове. Просто ми се иска да ми е интересен шампионата както преди, спокойно можем да съберем 16 отбора в А група, нищо, че част от тях ще са по-бедни от други. 8 мача в два дни, да слушаме мачовете по ''Гонг'', ''Спорт и музика'', да гледаме безплатно по ТВ, както гледаме и слушаме мачовете от световни и европейски първенства, ШЛ и ЛЕ, от другите клубни първенства.

А "Карамел Му","Златна есен" и "Детска радост" не щеш ли? Тунквани вафли и "Голямо мешано"???
Я по-сериозно. Искал 16 отбора в А група. И после да се молят на такива като Нефтохимик,Ботев Вр или Хасково да завършат сезона,за да не им анулират резултатите?

Братята сърби, да не са с по-богати клубове, пък са си пак 16, но не гледат едни и същи мачве по милион пъти за една година. Да не споменаваме колко по-малка е от България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 13:23

Nuke написа:Ти доказателство знаеш ли какво означава? Неопровержим факт, а не бълнуване. Къде са неопровержимите факти?

Неопровержим факт е, че Иво Тонев е ГЕРБ-аджия, неслучайно и 5 години беше общински съветник на ГЕРБ в София.

Неопровержим факт е, че и Левски затъна в дългове, точно в годината, в която ГЕРБ не беше на власт. Върна се ГЕРБ, върна се Иво Тонев, върнаха се и парите .... ето, селекция за 1 млн. сте направили тази зима.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 фев 2016 13:25

Приятел, остави Георги Атанасов, четете, интересувайте се, като не знаете питайте, всичките ви опорни точки са доказано грешни, от създаването, през ореола на Гунди, първия гол на Уембли, до това, че сте били репресирани през гадния комунизъм за наша сметка. Но вие тези неща никога няма да си ги признаете, както сега това, измъквате се с доказателства, шикалкавене, и говорене с половин уста. Защо не попитате запада за коя партия и с чии пари агитираха на последните избори, защо не ги попитате с чии пари стана измисленото ви обединение в сектора, защо не попитате онзи смешник от Тръста защо започна уточнение за собствеността и после бързо забрави. И още много, много въпроси, но вие си вярвайте на поредния мит щом така ви е удобно, въпрос на време и той да бъде официално разбит.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 13:27

1982 написа:
Nuke написа:Ти доказателство знаеш ли какво означава? Неопровержим факт, а не бълнуване. Къде са неопровержимите факти?

Неопровержим факт е, че Иво Тонев е ГЕРБ-аджия, неслучайно и 5 години беше общински съветник на ГЕРБ в София.

Неопровержим факт е, че и Левски затъна в дългове, точно в годината, в която ГЕРБ не беше на власт. Върна се ГЕРБ, върна се Иво Тонев, върнаха се и парите .... ето, селекция за 1 млн. сте направили тази зима.

Само връзката между събитията я няма. Ти си я измисляш, за да спиш спокойно. Твоя воля. Аз наистина не знам що наливам от пусто в празно...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 13:29

Nuke написа:
1982 написа:

Факти:
1. Александър Ангелов е бил адвокат на Пеевски.
2. Александър Ангелов в момента не е адвокат на Пеевски.
3. Адвокатите имат повече от един клиент през живота си, и обикновено поддържат професионални отношения с тях.
4. Аз съм част от "цяла България", пък не знам чия дясна ръчичка е той.

http://offnews.bg/news/Politika_8/Tcvetan-Vasilev-Peevski-i-Tcatcarov-me-izvadiha-ot-igrata-za-da-plia_486274.html

От обясненията на Василев става ясно, че още през март 2014 година в прокуратурата е подаден анонимен сигнал срещу него, след като той отказал да прехвърли безвъзмездно свои дялове в определени компании, което му било поискано от Делян Пеевски чрез адвоката Александър Ангелов.

Сигналът обаче бил разгледан едва, след като КТБ била затворена, а по случая са разпитани Пеевски, адвокатът му Ангелов и Бисер Лазов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 фев 2016 13:35

Nuke написа:
1982 написа:

Само връзката между събитията я няма. Ти си я измисляш, за да спиш спокойно. Твоя воля. Аз наистина не знам що наливам от пусто в празно...

Нищо не си измислям, изброил съм само фактите и поредицата от "случайни" съвпадения между тях.

Върни се в “Свободна зона”