Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 11:09

Nuke написа:
Onze_dOr написа:Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!

"МОРАЛИСТИ" , ХА

Ти ми гарантираш? Предполагам сам се досещаш колко смешно е това. Аз ти гарантирам обратното. И кво праим?

Пращам ти 10 линка към статии с дати 6,7,10,15 Април, и ако съм прав.... пишеш в един пост 100 пъти "САМО ЦСКА"!!!
Навит?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:10

гражданин от село написа:
Nuke написа:
гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона. :)

Някакви факти ще подкрепят ли твърдението ти, или сме на женския пазар?

Това ли измисли за оправдание?

Задавам въпрос. Когато ми покажеш фактите, тогава ще мисля дали има за какво да се оправдавам. Засега само празни приказки.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:10

Onze_dOr написа:
Nuke написа:
Onze_dOr написа:Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!

"МОРАЛИСТИ" , ХА

Ти ми гарантираш? Предполагам сам се досещаш колко смешно е това. Аз ти гарантирам обратното. И кво праим?

Пращам ти 10 линка към статии с дати 6,7,10,15 Април, и ако съм прав.... пишеш в един пост 100 пъти "САМО ЦСКА"!!!
Навит?

Ами не. Прати ми линк към документи. Аз на журналисти не вярвам.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 11:13

Специално за NUKE:
Бившият треньор на Левски Пепе Мурсия заяви, че с него тимът е щял да се класира в първата шестица. Той похвали и неговите сънародници на „Герена". "

С Аниете и Бедоя не говорим много. Това, че станаха титуляри, е доказателство, че довеждането на тези играчи от мен не е било лоша идея. Много бързо се наложи да си тръгна от Левски. Въпреки всичко мисля, че отборът щеше да остане в първата шестица с мен начело", посочи испанецът, който бе уволнен само след три кръга начело на тима.

В момента той е безработен. Въпреки това той ще даде отсрочка на Левски да му изплати дължимите суми. Мурсия има да прибира около 30 хиляди евро.

"Думите ми за дълга бяха грешно интерпретирани. Ако ми се бяха обадили от клуба, щяхме да решим нещата много по-рано. Предстои ми среща с Испанската федерация и след това ще се свържа с Левски. Искам споразумение, добро и за двете страни", каза испанецът.

http://www.novsport.com/news1441791_1003.html

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 11:15

Нуке, а да искаш случайно да стабилизирам съдебната система? Може дори да изискаш от мен да увелича БВП на България!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 фев 2016 11:18

Nuke написа:
Teo написа:
Чакай малко бе, ти се съмняваш, че няма да доминираме догодина в Б група ли?

Това какво значение има? Доминирайте си, ние ще ви чакаме.

Тео,аз съм на 100% убеден че няма да доминирате в Б група следващият сезон!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 11:20

Готвач, и аз съм убеден!!! :) ДОГОДИНА ЦСКА ЩЕ ДОМИНИРА В А Група и ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТЛАТА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 фев 2016 11:21

Nuke написа:
Nuke написа:
гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона. :)

Задавам въпрос. Когато ми покажеш фактите, тогава ще мисля дали има за какво да се оправдавам. Засега само празни приказки.

Недей да мислиш щом не искаш.Ясно, че така е най-удобно в момента, но не е далеч времето, когато ще си кажете - що не мислихме, когато всички ни казваха, а пък и ние си го знаехме. ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:22

Onze_dOr написа:Готвач, и аз съм убеден!!! :) ДОГОДИНА ЦСКА ЩЕ ДОМИНИРА В А Група и ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТЛАТА!

Ако стане така, никога няма да спра да ви напомням как сте влезли в тая А група. Вас явно само блясъкът на медалите и купите ви интересува.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:23

Nuke написа:
Nuke написа:

Недей да мислиш щом не искаш.Ясно, че така е най-удобно в момента, но не е далеч времето, когато ще си кажете - що не мислихме, когато всички ни казваха, а пък и ние си го знаехме. ;)

Напротив. Ако не мислех, щях да се съглася с бръщолевенето ти. Понеже на мен думи от фенове не ми стигат, затова искам факти. Ама нъцки - нула факти.

Върни се в “Свободна зона”