Nuke написа:Onze_dOr написа:Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!
"МОРАЛИСТИ" , ХА
Ти ми гарантираш? Предполагам сам се досещаш колко смешно е това. Аз ти гарантирам обратното. И кво праим?
Пращам ти 10 линка към статии с дати 6,7,10,15 Април, и ако съм прав.... пишеш в един пост 100 пъти "САМО ЦСКА"!!!
Навит?