Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот sandi74 » 19 фев 2016 23:06

ЕМИЛ написа:В цялата ситуация ми липсва колорита на Лупи :cry:

Спасителя :mrgreen: :lol: Той и микренския е същия ама те червеникавите клетници още не го осъзнават :idea: :!:

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 19 фев 2016 23:08

Nuke написа:
Teo написа:Ние сме отбора както казваш които се чете, пише и по всички спортни сайтове и новини първи. Целия футбол се върти около нашия клуб... това, че тука не го разбират, защото гледат плитко над нещата си е техен проблем.

Я да отворим спортал
http://www.sportal.bg/

Къде я чорбата? А, Стоичков щял да води Марадона на "Армията". Това са големите новини, дето ги пише за вас.

А би ли ми показал по голяма новина от тази да речем една година седем месеца и двайсет и швст дена назад ..??

ако за теб новинатА ЧЕ Стойчо Стоев иска Литекс в А група е по-голяма -Жалко ...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 фев 2016 23:10

skorpinoks написа:
Nuke написа:
Teo написа:Ние сме отбора както казваш които се чете, пише и по всички спортни сайтове и новини първи. Целия футбол се върти около нашия клуб... това, че тука не го разбират, защото гледат плитко над нещата си е техен проблем.

Я да отворим спортал

Къде я чорбата? А, Стоичков щял да води Марадона на "Армията". Това са големите новини, дето ги пише за вас.

А би ли ми показал по голяма новина от тази да речем една година седем месеца и двайсет и швст дена напреде ..??

ако за теб новинатА ЧЕ Стойчо Стоев иска Литекс в А група е по-голяма -Жалко ...

Ма аз не споря коя е голяма и коя малка новина, а само показвам, че на никого не му дреме за чорбата, освен на чорбарите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2016 23:12

skorpinoks написа:
Nuke написа:

Я да отворим спортал

А би ли ми показал по голяма новина от тази да речем една година седем месеца и двайсет и швст дена назад ..??

Стоичков и Марадона какво общо имат с ЦСКА в момента, та тази новина е свързана с ЦСКА?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2016 23:15

Ти си болен, русенско варено, по цял ден все с ЦСКА се занимаваш, колко ли жалък живот водиш, че това да го осмисля ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 фев 2016 23:22

sandi74 написа:Teo,пак ли я сънувате тази пуста А група бре :?: :? :mrgreen:

А група е под нивото им ! Сънуват виШа лига :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2016 23:22

1982 написа:Ти си болен, русенско варено, по цял ден все с ЦСКА се занимаваш, колко ли жалък живот водиш, че това да го осмисля ?!

Зайо-Байо, гуедай тук, аз ти нося зеенчук :mrgreen:
Мдааа.. определено имам жалък живот и единствено ЦСКА ми го осмисля. Чудех се кой ли ще е първият, който ще тръгне да ми обяснява колко ми е скапан животът, и не съм учуден, че си ти. Естествено, животът ми е жалък и скапан, защото не съм чорбарче и не си припадам по пачата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2016 23:26

От новия сезон ми е интересно, къде ще играят мачовете си Славия, Черно море, Ботев и Дунав Русе
Последна промяна от PFC Litex на 19 фев 2016 23:29, променено общо 1 път.
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 фев 2016 23:29

PFC Litex написа:От новия сезон ми е интересно, къде ще си играят мачовете Славия, Черно море, Ботев и Дунав Русе

A някои лаици мечтаят за Висша лига :idea: :!: :mrgreen: :lol:

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 19 фев 2016 23:30

Кашчей написа:
skorpinoks написа:
Nuke написа:

Я да отворим спортал

Стоичков и Марадона какво общо имат с ЦСКА в момента, та тази новина е свързана с ЦСКА?!

E какво общо може да има един петкратен шампион по футбол на България ,изиграл и някакво посредствено полуфиналче за Кеш с отбора на ЦСКА
-друго си е молбите на Стойчо да върнат Литекс -тук общото е осезаемо ,тук лицето Ст.Стоев мисли за доброто на Бг - футбола ,изобщо извисени неща нали ? Щом има инфо за Стоичков ,Пенев , Костадинов, Лечков , Бербатов ,Ст.Петров ,М.Петров -за мен това е новина и за ЦСКА ,същото важи и за Сираков ,Аспарухов ,Соколов , Боримиров ,Хубчев .М.Христов -съответно за ПФК Левски ....това са легендита на двата БГ колоса ,футболисти оставили голяма диря в Б-Г футбола а някой от тях в Европейският и Световният футбол ...

Върни се в “Свободна зона”