Onze_dOr написа:Бихте ли ми припомнили един играч има ли право да играе за три отбора в една спортно-състезателна година?
Имат право само футболистите на ФК Пеевски, пише го в правилниците на ФУФА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Onze_dOr написа:Бихте ли ми припомнили един играч има ли право да играе за три отбора в една спортно-състезателна година?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Onze_dOr написа:Съжалявам, че ще се повторя, но явно не си погледнал П.п. ми!
"
п.п. При едно оплакване от любимият на всички лефскари Васил Божков пред Уефа/ФИФА, честният и ненарушаващ правилата син отбор, отново щеше да се окичи с дежурните си сребърни медали! Божков разбира се, се направи на разсеян!"
Кажете ми сега, като официално няма право, НЕОФИЦИАЛНО има ли това право?
п.п. Ако има, значи и ЦСКА има право НЕОФИЦИАЛНО да участва в А група!
Onze_dOr написа:Съжалявам, че ще се повторя, но явно не си погледнал П.п. ми!
"
п.п. При едно оплакване от любимият на всички лефскари Васил Божков пред Уефа/ФИФА, честният и ненарушаващ правилата син отбор, отново щеше да се окичи с дежурните си сребърни медали! Божков разбира се, се направи на разсеян!"
Кашчей написа:Onze_dOr написа:Съжалявам, че ще се повторя, но явно не си погледнал П.п. ми!
"
Ами участвайте неофициално в А група, кой ви пречи?
Onze_dOr написа:Кашчей написа:Onze_dOr написа:Съжалявам, че ще се повторя, но явно не си погледнал П.п. ми!
"
Това исках да чуя, след като прочетох стотици коментари, че е незаконно! Това сме българите, след като някой докаже че сме нарушили закона, си затвваряме очите и когато той го наруши......... Тиквания, това е вече нашата Родина!
Кашчей написа:Onze_dOr написа:Кашчей написа:Onze_dOr написа:Съжалявам, че ще се повторя, но явно не си погледнал П.п. ми!
"
Това исках да чуя, след като прочетох стотици коментари, че е незаконно! Това сме българите, след като някой докаже че сме нарушили закона, си затвваряме очите и когато той го наруши......... Тиквания, това е вече нашата Родина!
Имаш ли някаква идея, може и в стил ГА да е, с която да обясниш как е възможно един отбор да участва неофициално в официален шампионат?
Mitko-Levskar написа:Red thunderstorm написа:Не забравяйте, мили ми другарчета в малиново-пембени одежди, да помолите Шиши да пусне връзките си при ходжите, та барем някоя черна магия да направят, аман-заман за Висша лига да се не чуе!![]()
Що ма,другарко в червени одежди(крадени от турция)от кого да ни е страх?От един фалирал и длъжник на държавата отбор ли?Не позна,ще се молите вие на ходжите,пак да излъжете само и само да ви има.И последно:Не може да играете вече никъде освен на село,защото нямате лиценз,а такъв се иска за ВЛ,А ПФГ,дори и за Б група.Варианта ви е един-Лисека 2016 и влизате.Дано си разбрал,но се съмнявам като гледам какви глупости пишеш.Айде лека ти вечер,и успех на село.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта