River Plate написа:sin4ec написа:River Plate написа:ico49 написа:как един цскар не излезна и не каза да винивни сме ще си играем от началото ,всеки иска компромиси веднага ,а локомотивците феновете как приеха неща и си мълчат ,все едно тяхният отбор не е велик ,а цскато само реват ,ореваха орталъка ,а не си гледат в тяхния двор ,аре че ми писна от техния отбор .
За какво сме виновни бе, нагляр? Как Боко не излезе и не каза, пращам моите хора от Перник в затвора? Томов също е за там.
Я леко с нервичките, бе, шушлек! Никой не ви е виновен, че пикаете и серете в храстите на Армията и сте овоняли парка чак до телевизионната кула. Искайте джуджето от село да ви прекара канализация, нали ви е благодетел и му правите саксифон?
И Инджов-акционера от ДПС, дето строи по помашките села, колко му е и на вас да струпа един имарет с кенеф. Бездруго се молите на турския господ, та ще ви дойде отръки. Митал-циганина нали ви беше и той шеф, просто идилия: с цигани, помаци и турци шефове тръгнали на другите кусур да търсят... деева и кундурите прости!
Радвай се на Шиши и ДПС-то и не се превъзбуждай толкова
Аз съм спокоен, ти нещо май се бараш излишно. Селянин и турчин-депесар са ви собственици, това е положението. А след хокея някои се бяха насрали в гащите, мдаааааа...