GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.
Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!
Абе ти от омраза към ЦСКА не виждаш какво съм написал.Ще ти се пукне жлъчката от тези напъни в нашия форум.Както казах (повтарям го само и единствено заради теб),дано кредиторите бъдат разумни и да се съгласят на възможни за клуба срокове и плащания.А напъните да ни върнат заради провала на А група може само да ни навреди.На мен не ми пука за разни калтаци които губят пари от липсата на ЦСКА в елита,аз искам да си оздравим клуба,развием школата и оправим стадиона.Ако още не си разбрал това надявам се вече да ти се е изяснило!!!
Веднъж вече ти казах какво мразя, но ти, като истински армеец, не можеш да си представиш, че някой, който не ви харесва може и да не ви мрази, а просто да не ви харесва. А с такива фенове, като теб и още няколко тук, няма за какво да бъдете харесвани! Сега прочети отново маркираното, прочети ми и отговора и потърси омразата отново, па дано я намериш! Може и да потърсиш новината в думите на Наско Караиванов, но в тях няма новина, а просто явно желание отново да бъдат заобиколени правилата.
Нали знаеш какво трябва да последва след днешното изявление на Пл. Марков, че футболистите в ЦСКА получават заплати от отбора, или не си наясно с тази огромна изцепка на шефа ви?! Естествено, нищо няма да последва, защото ако това се разследва и се окаже вярно ще трябва да ви изхвърлят и от В група, но такива приказки са недопустими от страна на изпълнителен директор, който би трябвало да е наясно със статута на клуба и футболистите в него!