ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2016 16:31

Red joker написа:Трябва по най-бързият начин да се завърнеме в „А“ група и тогава сред подУЯнското стадо ,ще има епидемия от нервни кризи и сривове,много повече от колкото при загубата от „Антверп“ ,„триумфа“ на „Везаловден“ и финала в Бургас :twisted: За това са тези жални вопли на бракувани крави :cry:

Без лиценз и в Б група не може да играете. А такъв няма как да вземете. А група, ама окръжна...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 18 фев 2016 16:43

Tommi написа:
Red joker написа:Трябва по най-бързият начин да се завърнеме в „А“ група и тогава сред подУЯнското стадо ,ще има епидемия от нервни кризи и сривове,много повече от колкото при загубата от „Антверп“ ,„триумфа“ на „Везаловден“ и финала в Бургас :twisted: За това са тези жални вопли на бракувани крави :cry:

Още малко остава ЦСКА окончателно да отиде в архивите. 8-) А след това създавайте нови клубове, сливайте се, преименувайте се, припознавайте се, правете каквото искате, на левскарите няма да им пука за вас.

Искаш да кажеш, че като поздравявам феновете на твоят отбор с КОРЗАЛЕВСКИ,те няма да ми отговорят с бий чорбата!Първи ще ни припознаете,ха на бас! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 16:45

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!

Абе ти от омраза към ЦСКА не виждаш какво съм написал.Ще ти се пукне жлъчката от тези напъни в нашия форум.Както казах (повтарям го само и единствено заради теб),дано кредиторите бъдат разумни и да се съгласят на възможни за клуба срокове и плащания.А напъните да ни върнат заради провала на А група може само да ни навреди.На мен не ми пука за разни калтаци които губят пари от липсата на ЦСКА в елита,аз искам да си оздравим клуба,развием школата и оправим стадиона.Ако още не си разбрал това надявам се вече да ти се е изяснило!!!

Веднъж вече ти казах какво мразя, но ти, като истински армеец, не можеш да си представиш, че някой, който не ви харесва може и да не ви мрази, а просто да не ви харесва. А с такива фенове, като теб и още няколко тук, няма за какво да бъдете харесвани! Сега прочети отново маркираното, прочети ми и отговора и потърси омразата отново, па дано я намериш! Може и да потърсиш новината в думите на Наско Караиванов, но в тях няма новина, а просто явно желание отново да бъдат заобиколени правилата.
Нали знаеш какво трябва да последва след днешното изявление на Пл. Марков, че футболистите в ЦСКА получават заплати от отбора, или не си наясно с тази огромна изцепка на шефа ви?! Естествено, нищо няма да последва, защото ако това се разследва и се окаже вярно ще трябва да ви изхвърлят и от В група, но такива приказки са недопустими от страна на изпълнителен директор, който би трябвало да е наясно със статута на клуба и футболистите в него!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 фев 2016 16:59

Когато говори Наско Бидоня все едно говори Домуса. На Домуса Чери да се занимава с ЦСКА означава болка отзад , Гнома му е ясен ...5 години поред му бие шутове в малката муцунка ! Чери му е висока топка , мечтае си за Джудже в ЦСКА . Що се отнася до Нова , тя си лапа от Чери 1,5 млн на месец , а при Киро и футбола само набутва пари ! Сетете сами на чия страна ще застане Дидие :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2016 17:13

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!

Абе ти от омраза към ЦСКА не виждаш какво съм написал.Ще ти се пукне жлъчката от тези напъни в нашия форум.Както казах (повтарям го само и единствено заради теб),дано кредиторите бъдат разумни и да се съгласят на възможни за клуба срокове и плащания.А напъните да ни върнат заради провала на А група може само да ни навреди.На мен не ми пука за разни калтаци които губят пари от липсата на ЦСКА в елита,аз искам да си оздравим клуба,развием школата и оправим стадиона.Ако още не си разбрал това надявам се вече да ти се е изяснило!!!

Веднъж вече ти казах какво мразя, но ти, като истински армеец, не можеш да си представиш, че някой, който не ви харесва може и да не ви мрази, а просто да не ви харесва. А с такива фенове, като теб и още няколко тук, няма за какво да бъдете харесвани! Сега прочети отново маркираното, прочети ми и отговора и потърси омразата отново, па дано я намериш! Може и да потърсиш новината в думите на Наско Караиванов, но в тях няма новина, а просто явно желание отново да бъдат заобиколени правилата.
Нали знаеш какво трябва да последва след днешното изявление на Пл. Марков, че футболистите в ЦСКА получават заплати от отбора, или не си наясно с тази огромна изцепка на шефа ви?! Естествено, нищо няма да последва, защото ако това се разследва и се окаже вярно ще трябва да ви изхвърлят и от В група, но такива приказки са недопустими от страна на изпълнителен директор, който би трябвало да е наясно със статута на клуба и футболистите в него!

Кашчей,ти ясно заяви,че мразиш ЦСКА и аз от тогава непрекъснато ти го напомням!Ако се отричаш от думите си това си е твой проблем.Относно заплатите в ЦСКА (не съм чел изказването на Марков),то в много клубове е така и за това предполагам , че не е проблем да се взимат пари ако има кой да ги дава.На прима виста се сещам за бунта в Пирин ГД и Беласица Петрич (там имаше оставки).Защо не скочи на тия тимове е ясно (омразата ти към ЦСКА).Относно изпълнителния директор на ЦСКА - мислех,че е Тодоров(или ти не говориш за ПФК ЦСКА).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Achtung_Juden

Re: ЦСКА в А група?

Мнениеот Achtung_Juden » 18 фев 2016 17:27

Red joker написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Аз нямам нищо против. Само че всичко да е еднакво за всички-ако дойдат в А група, значи са им опростени дълговете. Така да бъде, и за останалите отбори в групата, и за Локо Сф, и за Миньор Пк. Сиреч, отпадат задълженията на Левски към НАП и ГБС.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.

Ай стьига бе... :lol: Тва не го знаех..

Няма и нужда. Вие от много знаене я докарахте дотук...

Що бе, вие сте големата работа ,ама докато са тиквата и пеевски,но и те не са вечни-много е ветровито ,особено за безскрупулните отрепки-и после ше те питам как ше плащате ,като си бият камшика „спонсорите“,тогава отивате директно у лево :o :!:

Toва ли те крепи, тъпа гъбо? Че някой ден, евентуално, ако еди-какво си, Левски ще иде при вас по селските групи. Егати копнежите, егати дребната душица :lol:
Левски няма да ходи никъде, не се притеснявай. Надявай се вас да ви продадат пак в пакет с нещо, че иначе отивате в още по-дълбоката провинция. Щото гледам дуорфа-оздравител нещо не оздравява баш както трябва.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 17:35

Tommi написа:

Още малко остава ЦСКА окончателно да отиде в архивите. 8-) А след това създавайте нови клубове, сливайте се, преименувайте се, припознавайте се, правете каквото искате, на левскарите няма да им пука за вас.

Да бе виждам,че не им пука-за това насрахте форума :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 17:41

GOLEADOR написа:Кашчей,ти ясно заяви,че мразиш ЦСКА и аз от тогава непрекъснато ти го напомням!Ако се отричаш от думите си това си е твой проблем.Относно заплатите в ЦСКА (не съм чел изказването на Марков),то в много клубове е така и за това предполагам , че не е проблем да се взимат пари ако има кой да ги дава.На прима виста се сещам за бунта в Пирин ГД и Беласица Петрич (там имаше оставки).Защо не скочи на тия тимове е ясно (омразата ти към ЦСКА).Относно изпълнителния директор на ЦСКА - мислех,че е Тодоров(или ти не говориш за ПФК ЦСКА).

Футболистите от аматьорските групи не могат законно да се водят на щат и заплати към клубовете. Щатен може да е само треньорът. Относно това какъв се води Пл. Марков в ЦСКА явно трябва да вярвам на теб, а не на това:
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков бе първият гост в съвместната рубрика на Gong.bg и „Ники Кънчев Шоу“ по Дарик радио - „Червени легенди“.

И специално за теб ще го постна още веднъж свръх умното изказване на Марков:

За заплатите в ЦСКА

„Няма как да издавам клубна тайна. Някои футболисти получават и по-малко от 2-3000 лева. Ако ЦСКА изчезне, това ще намали и тиража на медиите. Моята заплата е, каквато е била на касиерката в предишното дружество.“

Сега вече изясни ли ти се, или искаш и чертеж с три подписа?! Наясно ли си какво трябва да следва в нормална държава след такова изказване, че в аматьорски отбор има назначени професионални футболисти?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА в А група?

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 17:43

Achtung_Juden написа:
Red joker написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Аз нямам нищо против. Само че всичко да е еднакво за всички-ако дойдат в А група, значи са им опростени дълговете. Така да бъде, и за останалите отбори в групата, и за Локо Сф, и за Миньор Пк. Сиреч, отпадат задълженията на Левски към НАП и ГБС.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.

Ай стьига бе... :lol: Тва не го знаех..

Няма и нужда. Вие от много знаене я докарахте дотук...

Що бе, вие сте големата работа ,ама докато са тиквата и пеевски,но и те не са вечни-много е ветровито ,особено за безскрупулните отрепки-и после ше те питам как ше плащате ,като си бият камшика „спонсорите“,тогава отивате директно у лево :o :!:

Toва ли те крепи, тъпа гъбо? Че някой ден, евентуално, ако еди-какво си, Левски ще иде при вас по селските групи. Егати копнежите, егати дребната душица :lol:
Левски няма да ходи никъде, не се притеснявай. Надявай се вас да ви продадат пак в пакет с нещо, че иначе отивате в още по-дълбоката провинция. Щото гледам дуорфа-оздравител нещо не оздравява баш както трябва.

Не ми го крепи нищо свързано с вас ,през долуподписания ми е ,дори от месеци не посещавам вашия подфорум ;) Ти нали не припознаваше сегашният ви клЪб,що така скачаш като ужилен,аз ти предлагам начин да се пречистите-нещо ,което ще стане рано или късно- и да го припознаеш :twisted: Иначе тъпа гъба може да викаш на тази ,заради която имаш сърбежи в междукрачието :shock: ... :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2016 17:48

За "най-чистият" вариант пред ЦСКА

„Един от най-добрите и чисти варианти за ФК ЦСКА е клубът да продължи по този начин. Не и без подкрепата на държавата, разбира се. Този клуб няма никакви задължения нито към държавата, нито към частни лица“, сподели изпълнителният директор на ЦСКА. Не се съмнявам, че резултатите ще продължат по този начин и ще се изкачим в по-горна група. Ние ще влезем в следващата група и ще продължим така. Има и вариант, който се коментира в спортната общественост общественост за вземането лиценза на друг клуб.“
Аз си мисля,че ходя на мачовете на ПФК ЦСКА,а според Марков излиза,че е ФК ЦСКА.ШАШ!На кого да вярвам?
Има вид на сравнително интелигентен,а днес излезе друго.Май ги надроби днес едни.

Върни се в “Архив”