CTAHKO написа:1982 написа:diplomat написа:1982 написа:Русофилите са като отвързани кучета, няколко дена нямаше как да бълват пропаганда и сега наваксват.![]()
Мен ми прави впечатление как все едно нищо не се е случило с форума, и продължават да пишат едни и същи, в определена последователност коментари.Като роботи направо.
Не, не пишат едно и също ..... например, допреди няколко месеца, когато Ердоган и Путин се прегръщаха, и откриваха джамии насред Москва, Ердо беше голям пич, сега вече е по-омразен и от злите янки - империалисти и убийци.![]()
![]()
Хех, ами вие сте тия дето сте съжителствали с ибрястиките, не ниеИ докато вие сте си съжителствали и живуркали с поробителите, ние и такива като нас са се борили и са давали животът си за свободата на България
И за какво??? За да могат такива продажници като вас да ни продадат за жълти стотинки
Вие не сте българи, вие сте национални предатели!!!
Станко, Станко, кога и по какъв начин си се борил ти за свободата на България, нещо май съвсем си изтрещял.
Още по нелепо е да се сравняваме с хората които наистина са се жертвали и дали живота си за свободата на България и за мен това е кощунство, защото по-голямата част от пишещите са форумни патриоти, готови да се бият и умрат за България, а дойде ли такова време, по всякакъв начин ще гледат да се измъкнат и да не отидат на бойното поле. Те войници не искат да ходят и казват, че казармата била глупост, а какво остава да се хвърлят в реални военни действия. Скоро ми попадна коментар във форума, че казармата била излишна и пишещият бил по-подготвен от тези, които са ходили в казарма, тъй като могъл да стреля. Но едно е да можеш да стреляш, но колко са стреляли по движеща се цел, приближаваща се, отдалечаваща се или придвижваща се наляво или надясно, да можеш да прецениш къде да се целиш и да дадеш предварение, за да бъде поразена. Да си обучен на ставане под норматив при тревога, разгръщане при нападателна тактика, както и особеностите на защитната тактика. При засичане на автомата, да го разглобиш и сглобиш за норматив, защото това е от жизнено важно значение, да можеш да се придвижваш на марш на скок в пълно бойно снаражение, да можеш да си направиш окоп с шанцовият инструмент, да изпълняваш команди като газ, чорапи, наметало и т.н, неща, които не се учат за няколко месеца.
Така, че едно е да си форумен герой, който се бие и избива ислямисти, цигани и турци, а друго е да участваш в реални бойни действия и да се жертваш наистина за България.
А като те гледам теб и някои други, вие по-скоро сте готови да се борите срещу нея, ако в даден момент се окажем в конфликт с Русия, тъй като за вас Русия е над всичко.