Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
Рома са слаб за ШЛ отбор, а в Италия да точно 4-5-ти по сила, всичко останало са спекулации
[center]
[/center]

[offtopic]
[/offtopic]

1914.1902 написа:[offtopic][/offtopic]
Буфон мяза на Хитлер в туй фото

Автобус Ивеко от Торино с/у баварските каталунци на Пеп!
Постройката и играта на Юве доста изненадват.

Постройката и играта на Юве доста изненадват.
Последна промяна от Pichichi на 23 фев 2016 22:46, променено общо 1 път.
Гол за Байерн 0 : 1 напълно заслужен, Юве изненадват неприятно с начина си на игра.
-
- Контакти:
Pichichi написа:Гол за Байерн 0 : 1 напълно заслужен, Юве изненадват неприятно с начина си на игра.
Байерн не им дава да мръднат - просто Юве трябва да са доволни на гол пасив.
Юве и мен ме разочароват.Трудно задържат топката и оставят Байерн тотално да доминира.
А Арсенал засега ме изненадват приятно - висока преса,компактна игра + стремеж да се върне максимално бързо топката.Алексис отляво ги прави криви,а и публиката е мега надъхана.
А Арсенал засега ме изненадват приятно - висока преса,компактна игра + стремеж да се върне максимално бързо топката.Алексис отляво ги прави криви,а и публиката е мега надъхана.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Окслейд-Чембърлейн трябва да поработи малко върху ударите, че само с бързо тичане и развиване на линейни скорости по кривите няма да стане.
Непростим пропуск в началото на мача от непосредствена близост. Можеше да даде аванс на отбора си. Добро полувреме за Арсенал като цяло.
Непростим пропуск в началото на мача от непосредствена близост. Можеше да даде аванс на отбора си. Добро полувреме за Арсенал като цяло.
-
- Контакти:
Байерн ако и почнат да стрелят от наказателното, вместо да си дават пасове там - можеха повече да водят.
Този гол Робен го е вкарвал 1000 пъти
Този гол Робен го е вкарвал 1000 пъти