sandi74 написа:Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство![]()
![]()
Изпревари ме-и аз исках да питам за А окръжна ли иде реч в темата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 написа:Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство![]()
![]()
кристи3 написа:Кашчей написа:кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.
То е икономически логично и ЕРП да са български, както и БТК, защото са свързани пряко със сигурността на страната, обаче реално не са.
Напротив - точно икономически не е логично да са държавни. Може би, политически или или от гледна точка някакъв вид "национална сигурност" да е логично да са български (т.е. държавни), но не и от пазарна гледна точка.
sin4ec написа:sandi74 написа:Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство![]()
![]()
Изпревари ме-и аз исках да питам за А окръжна ли иде реч в темата?
Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!
veselinsk написа:То има 3 месеца до края на тоя сезон и след това ще са се класирали за Б група и след още една година ще са си в А група така или иначе. По-важния проблем е да си оправят дълговете и да излезнат на чисто.
Кашчей написа:кристи3 написа:Кашчей написа:кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.
Къде видя да съм написал държавни, защото аз не виждам нищо подобно. Всъщност, какво му е на пазарната гледна точка печалбата от ЕРП да остава в България, а не да ходи в Чехия, Австрия и нам си де си още?
Имаш ли пример в европейски мащаб, когато ФК е върнат обратно по административен път, след като веднъж е изваден от групата? Нали такова връщане ще е в пълно противоречие с идеята на спорта-да се състезаваш и посредством състезанието да спечелиш правото за нещо-дали ще е промоция за по-горна група, дали ще е участие в международен турнир, дали ще е званието Шампион-всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа. Как не бяхте толкова загрижени, когато шампионатът ни беше надбягване с два коня и ако случайно някой трети се намеси му се вземаше мярката на следващата година
Кашчей написа:Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!
Мдааааааааа..и двата коня вече рият с копито пред старт-правата в очакване на сигналния изстрел.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта