sapio0o написа:Мале, пак се срещат хейтърски коментари. На Бернабеу явно два гола ще са малко, за да се затворят усти.
Еми аз не съм много възхитен от мача. Срещу един бая слаб противник играхме неубедително. Резултатът е по-добър от показаното.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sapio0o написа:Мале, пак се срещат хейтърски коментари. На Бернабеу явно два гола ще са малко, за да се затворят усти.
Hohohoho написа:sapio0o написа:Мале, пак се срещат хейтърски коментари. На Бернабеу явно два гола ще са малко, за да се затворят усти.
Еми аз не съм много възхитен от мача. Срещу един бая слаб противник играхме неубедително. Резултатът е по-добър от показаното.
1914.1902 написа:Pace постни някой гиф на гола на Хесе , ако може .

sapio0o написа:Hohohoho написа:sapio0o написа:Мале, пак се срещат хейтърски коментари. На Бернабеу явно два гола ще са малко, за да се затворят усти.
Не можем да критикуваме играчите според мен. Вярно, трагично първо полувреме, но и страхотно второ. У играчите се забелязва прогрес, макар и на този етап да сме много далеч от истината. За атака на ШЛ ще трябва много повече, основно от атакуващите играчи.
Иначе тези, които оспорват Ла Лига, нека да си пуснат някое гостуване на Реал, дали срещу Гранада, дали срещу Хихон и същевременно да изгледат днешния мач с Рома да видят за какво става въпрос.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта