delqnski47 написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:
Аз не съм присъствал, но ми разказаха какво е станало. Но, никога не бих коментирал такива неща във форуми.. дали е този или които и да е друг. Такива неща си останат на улицата.
@ Дай да говориме за ЦСКА... ако имаш нещо да казваш... е го Наско Кеца се изказва, че ще играем в новата Висша лига... интересното е как по дяволите ще се направи такава лига и колко отбора с ресурси може да побере. Мисля идеята за добра от 14 до 16 отбора да влязат вътре с нужните финансови параметри. Ще стане наистина интересно първенството, а не като сега... два куци коня се надбягват с таралежи
Май не виждате, че вие и лудогорец ще мажете всичко наред... титлата ще се реши в преките мачове, защото двигателя го няма в лигата в момента да ви направи по-сложни сметките
@ ЦСКА липсва ужасно много... които каквото иска да ми говори, ама без нас такова скучно първенство не е имало от 1948г. Нз, дали правиш разлика, ама В група беше по-интересна от А група есента... ЦСКА беше във водещите спортни сайтове и новини 24/7. За това и тоя Наско се изхвърля така... супер е намалял зрителския интерес към футбола ни!
Какво и е интересното на В група, Тео? Щеше да е интересно, ако мачовете се играеха нормално, а не половината ви гостувания да са домакинства.
Относно т.н. Висша лига:
Всичко, което не е с приемственост на шампионатите (да участват тези, които са го заслужили спортно, а не административно) трябва да означава абсолютно нов шампионат, който не трябва да има нищо общо с проведените досега от началото на организирания футбол у нас.
Ти имаш предвид трофей ли какво? Ами как е било преди да бъде основана А група през 1948?
Двамата влизате в безмислен спор.Няма как да се убедите,то е ясно.Жалкото е че трудно би се измислил механизъм,който да помогне на ЦСКА да си изплати задълженията.Аз дадох един пример преди време с това с НАП и служебни лица да контролират клуба с цел да се възвърнат минусите,но това е доста утопично,недоизмислено и т.н.Все пак е идеалистично и нещо хубаво поне като приказки.
Наско Кеца тогава за какво бръщолеви някакви глупости, Делянски?
@ Е така се много дразня някой като хвърли някаква помия в пространството и ние тука почваме да коментираме неговите думи... няма друг механизъм... трябва си върнем парите на държавата. За останалите на всякакви далавери и трикове съм готов само и само да не вземат лев с изключение на няколко човека.