ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 21:50

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Интересно, никой нищо не каза за хокея...странно мълчание. Наистина странно.

Нормално.И дано така остане.В живота има доста по важни и интересни неща за коментиране от това че разни деградирали пишкодръпчовци са се били и са потрошили двореца.Дано компетентните органи са се намесили подобаващо и има наказания със силата на закона.
П.П.В някои страни такива като горните поне си организират мелето някъде на поляна,където не могат да пострадат нормални хора или деца,както и разни чупещи се предмети.В други страни пък правят още по добре - тая енергия я изхабяват за далеч по продуктивни работи (ебане,спорт...или потрошване на някой парламент ако щеш)

Чувам , че Стъки ще им организира некви ММА боеве през Април на агитките на Ботев и Локо ...а после на ЦСКА и Левски . Кой иска да се бие , да ходи там или като руснаците да оди у гората ! Всичко останало е простотия и престъпление .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 фев 2016 21:50

sin4ec написа:
Teo написа:изхабяват за далеч по продуктивни работи (ебане,спорт...или потрошване на някой парламент ако щеш)

Делянски е прав и само ще добавя, че не е тук мястото да се коментират такива неща.
Е има други филмирани форуми може да питаш там или някой твой познат които е бил на въпросното мероприятие.
@ Синчец с това мнение ти пада нивото което държиш да си пич.

Прав си, че не е тук мястото, а на мероприятието са били ...които трябва. Не знам дали ги познавам.
Извинявам се, исках да ви поразръчкам малко, но не става.[/quote]

Аз не съм присъствал, но ми разказаха какво е станало. Но, никога не бих коментирал такива неща във форуми.. дали е този или които и да е друг. Такива неща си останат на улицата.

@ Дай да говориме за ЦСКА... ако имаш нещо да казваш... е го Наско Кеца се изказва, че ще играем в новата Висша лига... интересното е как по дяволите ще се направи такава лига и колко отбора с ресурси може да побере. Мисля идеята за добра от 14 до 16 отбора да влязат вътре с нужните финансови параметри. Ще стане наистина интересно първенството, а не като сега... два куци коня се надбягват с таралежи :idea:

Май не виждате, че вие и лудогорец ще мажете всичко наред... титлата ще се реши в преките мачове, защото двигателя го няма в лигата в момента да ви направи по-сложни сметките :idea:
@ ЦСКА липсва ужасно много... които каквото иска да ми говори, ама без нас такова скучно първенство не е имало от 1948г. Нз, дали правиш разлика, ама В група беше по-интересна от А група есента... ЦСКА беше във водещите спортни сайтове и новини 24/7. За това и тоя Наско се изхвърля така... супер е намалял зрителския интерес към футбола ни!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 фев 2016 21:59

Абе, сега джуджето тръгнали си или не и сол ташакът на Дебелян взима ли ни и ще фурга ли 30 милки или не? :roll: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 фев 2016 22:00

гражданин от село написа:Абе, сега джуджето тръгнали си или не и сол ташакът на Дебелян взима ли ни и ще фурга ли 30 милки или не? :roll: :lol:

30 милки :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2016 22:01

Teo написа:
Аз не съм присъствал, но ми разказаха какво е станало. Но, никога не бих коментирал такива неща във форуми.. дали е този или които и да е друг. Такива неща си останат на улицата.

@ Дай да говориме за ЦСКА... ако имаш нещо да казваш... е го Наско Кеца се изказва, че ще играем в новата Висша лига... интересното е как по дяволите ще се направи такава лига и колко отбора с ресурси може да побере. Мисля идеята за добра от 14 до 16 отбора да влязат вътре с нужните финансови параметри. Ще стане наистина интересно първенството, а не като сега... два куци коня се надбягват с таралежи :idea:

Май не виждате, че вие и лудогорец ще мажете всичко наред... титлата ще се реши в преките мачове, защото двигателя го няма в лигата в момента да ви направи по-сложни сметките :idea:
@ ЦСКА липсва ужасно много... които каквото иска да ми говори, ама без нас такова скучно първенство не е имало от 1948г. Нз, дали правиш разлика, ама В група беше по-интересна от А група есента... ЦСКА беше във водещите спортни сайтове и новини 24/7. За това и тоя Наско се изхвърля така... супер е намалял зрителския интерес към футбола ни!

Какво и е интересното на В група, Тео? Щеше да е интересно, ако мачовете се играеха нормално, а не половината ви гостувания да са домакинства.
Относно т.н. Висша лига:
Всичко, което не е с приемственост на шампионатите (да участват тези, които са го заслужили спортно, а не административно) трябва да означава абсолютно нов шампионат, който не трябва да има нищо общо с проведените досега от началото на организирания футбол у нас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2016 22:09

sin4ec написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Интересно, никой нищо не каза за хокея...странно мълчание. Наистина странно.

Нормално.И дано така остане.В живота има доста по важни и интересни неща за коментиране от това че разни деградирали пишкодръпчовци са се били и са потрошили двореца.Дано компетентните органи са се намесили подобаващо и има наказания със силата на закона.
П.П.В някои страни такива като горните поне си организират мелето някъде на поляна,където не могат да пострадат нормални хора или деца,както и разни чупещи се предмети..

Има логика в казаното от теб. И адмирирам подобно мислене.
[offtopic]Притеснява ме единствено, че когато червени набият децата по спирките и им вземат три шала, това е голяма гордост и се афишира. Тук обаче се мълчи, и аз знам прекрасно защо. Погромът е страшен, и то при числено предимство на другите. Някога на Синьото дойдоха 500 човека срещу 80, и това беше велико и ах, как бягали говедата! Ми сега??>[/offtopic]

[offtopic]Няма кво да те ''притеснява''.Не се занимавай с глупости и си гледай жената и децата.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 17 фев 2016 22:10

Литекс,нещо като не отговаря на твойте ентелигентни представи за футбола,веднага го обявяваш за ненормално...Ти да не страдаш от шизоофрения?Успокой се...Догодина ЦСКА няма да е в А група...успокой се момчето ми...няма ,няма мойто момче..кошмара свърши... :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 фев 2016 22:10

Кашчей написа:
Teo написа:

Какво и е интересното на В група, Тео? Щеше да е интересно, ако мачовете се играеха нормално, а не половината ви гостувания да са домакинства.
Относно т.н. Висша лига:
Всичко, което не е с приемственост на шампионатите (да участват тези, които са го заслужили спортно, а не административно) трябва да означава абсолютно нов шампионат, който не трябва да има нищо общо с проведените досега от началото на организирания футбол у нас.

Ти имаш предвид трофей ли какво? Ами как е било преди да бъде основана А група през 1948?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2016 22:14

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Относно т.н. Висша лига:

Ти имаш предвид трофей ли какво? Ами как е било преди да бъде основана А група през 1948?

Двамата влизате в безмислен спор.Няма как да се убедите,то е ясно.Жалкото е че трудно би се измислил механизъм,който да помогне на ЦСКА да си изплати задълженията.Аз дадох един пример преди време с това с НАП и служебни лица да контролират клуба с цел да се възвърнат минусите,но това е доста утопично,недоизмислено и т.н.Все пак е идеалистично и нещо хубаво поне като приказки.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 22:17

гражданин от село написа:Абе, сега джуджето тръгнали си или не и сол ташакът на Дебелян взима ли ни и ще фурга ли 30 милки или не? :roll: :lol:

Някой нов оздравител ли се появи ?! :)

Върни се в “Архив”