Не успях да прочета повечето истории на феновете преди мен, но все си мисля, че моята история е една от най-покъртителните !
На 1-ви Май 1994 година(Великден) почина един от най-великите спортисти раждали се някога на нашата планета - Аертон Сена.

Той беше един от моите любимци и аз доста тежко преживявах неговата кончина. На училище ходех със закачена черна лентичка и негова значка(собствено производство със снимка от списание Sport Bild), на която бях написал "НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ". Съучениците ми казваха, че тялом съм в клас, но духом ме няма там, което навярно беше така.
На 4-ти Май 1994 година един камион сгази малко дете пред мен и една моя приятелка. Няма да Ви разправям за това, защото гледката беше направо ужасяваща. Направо след това не помнех как съм се прибрал в къщи.
Моите съученици и преподаватели бяха убедени, че това вече ми е в повече, и че трябва да си остана няколко дни в къщи, за да се отърся от целия шок и всичките тези негативни емоции. Даже директорът ме извика при себе си и проведохме дълъг разговор с него. Той настояваше, че трябва да си почина, но аз го уверих, че съм добре, и че няма нужда да отсъствам от училище.
На 12-ти Май 1994 година ме блъсна(помете) кола на тротоара И ТОВА, ЧЕ СЪМ ВСЕ ОЩЕ ЖИВ, И ЧЕ СЕГА УСПЯВАМ ДА ВИ РАЗКАЖА ВСИЧКО Е НЯКАКВО ЧУДО НА ПРИРОДАТА. Две седмици след това бях жив труп. После започнах да ставам по-малко и за световното първенство по футбол в САЩ почти бях в пълна кондиция.
Моите съученици и приятели казваха, че щеше да е доста НЕЛЕПО И НЕСПРАВЕДЛИВО точно аз да си отида от този свят точно преди това НЕВЕРОЯТНО И НЕЗАБРАВИМО ФУТБОЛНО АМЕРИКАНСКО ЛЯТО.
Какво още да Ви кажа...... след мачовете ни срещу Аржентина, Мексико и Германия беше невероятно шоу по улиците на София. Всеки се прегръщаше с всеки, пиеше се яко бира и твърд алкохол, пееха се песни за възхвала на България и на всеобщите ни любимци и така нататък. Това чувство не може да се опише или преразкаже, ТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЖИВЕЕ.
Няколко дни след световното първенство в САЩ погледнах към небето и казах: Благодаря ти ГОСПОДИ, че ме остави жив, и че успях да видя и изживея всичко това. Сега вече мога да си умра спокойно !
P.S. ПОЧИВАЙ В МИР ТРИФОНЕ ! ТИ БЕШЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО ВИНАГИ МЕ КАРАХА ДА СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ И ДА СЪМ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !