Жребият за полуфиналите на Купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Жребият за полуфиналите на Купата на България
Колеги, хайде малко повече уважение към Тео! Момчето толкова горещо и разпалено вчера цял ден го Изисква това уважение и респект. Че и от цяла България едва ли не. Дано и в двата мача ги уважим подобаващо. Пълен стадион може да повлияе на ... съдията ама нали ще го купуваме (според Тео), така че няма от какво да се притесняваме.
Берое бие и в двата мача , ако въобще се играят .
anker1878 написа:Берое бие и в двата мача , ако въобще се играят .
А има ли причина да не се играят? Да не би да закриват ЦСКА?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ЦСКА са фаворити за трофея!!! Всичко останало са празни приказки и лилави заклинания за нови административни наказания.
Берое фаворити срещу хегемона българския клубен футбол?
Това виц ли е?
Това виц ли е?
- dreben23
- Контакти:
А не ни подценявайте момчетата, щото са много мъжки такива. Аз смятам, че по-добър халф от Йордан Йорданов няма в А група например! Не съм гледал профи футбол с бг марка скоро, но бас ловя, че ще се наложи във всеки един отбор той. 92 наборче е все пак. Внимавайте с изказванията за разгромите, защото много борбени момчета сме сбрали си! Те няма какво да губят, с изключение на дружеството. Прякорът на Боби вече е Меси ако не знаете.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
На тази фаза от турнира за какво подценяване може да става въпрос!? Тук е работа на треньорския екип да не позволят отпускане в отбора. Иначе елате и атакувайте
. Хубчев такива отбори най ги обича.

Teo написа:Берое фаворити срещу хегемона българския клубен футбол?
Това виц ли е?
За червения хегемон на селския футбол от порутената Армийка в Борисовата градинка ли ми говориш бре Тео

-
Смешното държавно отборче ще отпада. Само ЦСКА!
-
- Контакти:
Teo написа:Берое фаворити срещу хегемона българския клубен футбол?
Това виц ли е?
Бил е хегемон в периода 1953-1962.Когато отвличаха донаборници.Ботев и Спартак Пловдив решават шампионската титла в пряк двубой.През 1967г канарчетата стават шампиони.И за назидание ги ,,обединяват с другия непослушник под армейски пагон.В отговор се ражда Левски Спартак със съответната сателитна система.Виц е мегаломанията по отминали времена.Берое е фаворит срещу отбор където лидери са футболисти нежелани от майсторите.Те са сигурни медалисти и ще имат амбиция за купа.
Върни се в “Футбол - България”