Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот boabbb » 17 фев 2016 08:33

БДЖ-то играят доста приятен футбол :roll: Качествени и технични играчи са събрали и се измъкват без проблем, дори от яка преса ... За мен няма да имат проблеми да продължат след мача в Лондон ... За фаворити - да видиме първо как ще играят Байерн и държавните отбори от Испания :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 фев 2016 09:40

Furious_Monk написа: Удоволствие е да се наблюдава играта на Верати .

Ако намали селските нарушения, ще е един от най-добрите халфове в света, факт. Според мен трябваше да е с картон още първото полувреме и да пропусне реванша, ама карай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 фев 2016 10:14

На това му се вика италианска страст .В минали години за какви глупости е получавал картони .Например ,все още се чудя ,как може да си със жълт картон и да си изкараш червен... след спор със съдията . :roll: Но когато играе ,не познавам фен на футболен отбор ,който не би го пожелал в състава на любимците си .
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 17 фев 2016 10:52

Бенфика имат интересен отбор вчера победиха заслужено но на реванша никак няма да им е лесно останаха без защита.Много искам да видях Тото Салвио,Гайтан и Талиска най сетне да играят заедно.Този Ренато Санчес много радва голям талант е :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 фев 2016 11:09

и аз честно казано не виждам вариант как Челси може да продължат нямат лидери, ПСЖ пак ще остави титулярите и физически отново ще са по-добре, а и като цяло ми се струва, че са по-добри отбор...ама айде да не ме погнат, че ги отписвам :mrgreen:

П.П. А и аз съм си за ПСЖ, не искам инглизи на 1/4 финала, а и ПСЖ-то са ни удобни :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 фев 2016 11:14

Доста добър мач се получи в Париж : )

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 фев 2016 11:31

Челси могат да ги излъжат по някакъв си там техен начин на Моста, но като класа поне за мен отстъпват сериозно в момента на едно 4-5 отбора в Европа. През 2012-та нещата стояха по друг начин. Франки го няма, Тери е на години.. Дрогба, Коул, ае като цяло тогава бяха хем сплотени, хем добри. И разбира се късметът бе с тях, което бе нормално след така прословутата 2009-та година. :lol: Иначе ако все пак успеят да се класират, вече нищо не се знае и дори може да стигнат до финала.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 фев 2016 13:00

ПСЖ играха доста солидно, но Челси въобще не им отстъпваха - е поне през първото полувреме - дори в първата част си бяха по-добрият отбор с по-добрите положения и трябва да съжаляват, че нямаха преднина, 2-рото полувреме ПСЖ си пое контрола върху мача и взе една важна, но не и решаваща победа. Много лошо беше построена стената при 1-вия гол на ПСЖ, Ибрахимката с ужасно слаб и неточен удар му се усмихна късмета и вкара.

Шансовете определено са на страната на ПСЖ, но и Челси не са за отписване - особено ако играчите им отпред имат ден.

В другия мач супер-мега колосът ЗЕНИТ, заедно с най-добрите играчи играли някога ХЪЛК, Витсел и много други. Просто заблудиха аудиторията и не би трябвало да имат проблеми на път към спечелването на Титлата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2016 13:17

CR7 пак обра оскарите ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BHAsG9Fu_0I[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 фев 2016 14:51

Нищо не е свършило докато не свърши! При домакинствата на ЧЕЛСИ в ШЛ може да има само един фаворит за победата. Ясно е, че състава на ЧЕЛСИ не е в оптимална кондиция и е много дисбалансиран. Сигурно е, че няма много общо с онзи от 2012 г. Но ЧЕЛСИ си е ЧЕЛСИ. Може да бие всеки на моста и вярвам,че ще го направи! Няма какво да го мислим дали отбора може да спечели турнира или не, щом под голяма въпросителна е класирането му на 1/4 финалите. Трябва да отстранят ПСЖ, за да покажат, че не са чак толкова убити. И ние сме хора и трябва да живнем малко. Купите не си ги държа в хола, че да съм обсебен от тях. Искам една емоционална вечер подобна на онази срещу Наполи и ще е по-хубаво от рожден ден :) Вярван на 120%, че ако настоящите играчи на ЧЕЛСИ покажат пълния потенциал на своите възможности ще продължат! Ако подкрепяш ЧЕЛСИ, но не вярваш, че може да излезе от тази ситуация... малко се губи чара да си от този отбор...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”