Както и предполагах, че ще го сторят от Лудогорец, отпуснали са ви билети, както е по правилник http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ludo ... ski-364995 а именно 10% от капацитета на съоръжението.
Преди няколко дни ви го споделих, че ще го търсите вие този комфорт, който нашето ръководство в Ловеч ви предоставя да пуска всички, които дойдете и то на най-хубавата трибуна за гостуваща агитка в България.
8 лева за този Алкатраз никога няма да дам, по-добре по ТВ.
А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) / 21.02.20
korteneca написа:PFC Litex написа:Мача 99% ще го ръководи най-страхливия и неуверен съдия, който странно защо води в съдийската ранглиста.
Баща му е един от солташаците на Перуката.
Съдията в този мач трябваше да бъде чужденец за да няма после рев и от двете страни. Нашите съдии знаят, че не могат да водят спокойно и безпристрастно важните мачове, но се натискат и са против чуждите съдии.
За чужд съдия трябва да са съгласни и двете страни. Наемането на чужд рефер има редица изисквания и разходите са много повече. Ако има съгласие и от двете страни за чужд рефер, то трябва да се внесе това искане 15 дни преди датата на мача. Също така не зная, нашата федерация дали в момента има сключен договор с друга федерация за размяна на рефери, защото не става само: ние искаме чужд рефер и т.н.
Мисля, че мача ще го ръководи Никола Попов, който за мен е адски страхлив на тема наказателни картони и редовно изпуска мачовете. Всички знаете, на кой е синковец същия.

- ralka_levskarka
- Контакти:
PFC Litex написа:korteneca написа:PFC Litex написа:Мача 99% ще го ръководи най-страхливия и неуверен съдия, който странно защо води в съдийската ранглиста.
Съдията в този мач трябваше да бъде чужденец за да няма после рев и от двете страни. Нашите съдии знаят, че не могат да водят спокойно и безпристрастно важните мачове, но се натискат и са против чуждите съдии.
За чужд съдия трябва да са съгласни и двете страни. Наемането на чужд рефер има редица изисквания и разходите са много повече. Ако има съгласие и от двете страни за чужд рефер, то трябва да се внесе това искане 15 дни преди датата на мача. Също така не зная, нашата федерация дали в момента има сключен договор с друга федерация за размяна на рефери, защото не става само: ние искаме чужд рефер и т.н.
Мисля, че мача ще го ръководи Никола Попов, който за мен е адски страхлив на тема наказателни картони и редовно изпуска мачовете. Всички знаете, на кой е синковец същия.
Е, сега, ще бъдат спестени картони на Моци и Дяков, ама какво ти пука, това по принцип се случва в БЪЛГАРИЯ

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Далече съм от мисълта, какво ще е спестено, на кого ще е спестено и т.н., споделям мнение, като обща моя лична оценка на въпросния рефер.
Защо мисля, че той ще ръководи мача, защото днес слушах интервю с временния изпълняващ длъжността шеф на съдиите и той отговори, че обикновено мачовете с най-голяма заряд и интерес се ръководят от съдията водещ в ранглистата на съдиите.
Защо мисля, че той ще ръководи мача, защото днес слушах интервю с временния изпълняващ длъжността шеф на съдиите и той отговори, че обикновено мачовете с най-голяма заряд и интерес се ръководят от съдията водещ в ранглистата на съдиите.

- bilyaletdinov
- Контакти:
1Neutralen написа:Не ми отговори за статистиката...А точно Йорданов ни е рязал доста брутално когато играем срещу другите водещи отбори. Изобщо как може да говориш за съдии след онзи мач с Литекс миналата година.
Хахаха...рязал ги бил Лудогорец

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Мачът ще бъде труден, но не и невъзможен за взимане.
Ако сме концентрирани и не допуснем да ни изнервят задължителните съдийски подпирания, ще ги бием.
Този двубой се взима с хладен ум и горещо сърце, ако го имаме не могат да ни спрат!
САМО ЛЕВСКИ!
Ако сме концентрирани и не допуснем да ни изнервят задължителните съдийски подпирания, ще ги бием.
Този двубой се взима с хладен ум и горещо сърце, ако го имаме не могат да ни спрат!
САМО ЛЕВСКИ!
- сини шампиони
PFC Litex написа:korteneca написа:PFC Litex написа:Мача 99% ще го ръководи най-страхливия и неуверен съдия, който странно защо води в съдийската ранглиста.
Колега, ако искаха щяха да се разберат, но май така по им изнася.

И само Левски оле
- Neron
- Контакти:
Дано гонзУвата селекция този път е на по-добро ниво. Надявам се и вярвам за резултат 1:2 в полза на Левски и в края на април 25 000 на Герена.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
snakebite написа:С нетърпение чакам мача...Направо ме напушва смях от заканите на левскарите. Пак си бъдете Левски, а-у...При нас обаче няма хлабаво.Ние не сме останалите провинциалисти, които се сдухват като ви чуят името и ви правят евалла !
Съветвам хората, които ще посетят мача, да не правят провокации, а да си подкрепят нормално отбора. Ние не сме Ловеч, при нас знаете как е - ред и дисциплина Първо по улица "Ветеринарна" (не се подигравам, точно така се казва улицата до стадиона) и на стадиото.
Очаквам интересен мач и вдъхновен Лудогорец, който да се разправи с кандидат-шампиона...
Само Лудогорец !
......ЗВУЧИ КАТО ЗАКАНА
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
jungle написа:snakebite написа:С нетърпение чакам мача...Направо ме напушва смях от заканите на левскарите. Пак си бъдете Левски, а-у...При нас обаче няма хлабаво.Ние не сме останалите провинциалисти, които се сдухват като ви чуят името и ви правят евалла !
Съветвам хората, които ще посетят мача, да не правят провокации, а да си подкрепят нормално отбора. Ние не сме Ловеч, при нас знаете как е - ред и дисциплина Първо по улица "Ветеринарна" (не се подигравам, точно така се казва улицата до стадиона) и на стадиото.
Очаквам интересен мач и вдъхновен Лудогорец, който да се разправи с кандидат-шампиона...
Само Лудогорец !
......ЗВУЧИ КАТО ЗАКАНА
Мне..напълно приятелски съвет...Явно не си разбрал какво съм имал предвид - полиция, стюарди и т.н.
Успокойте топката ..това е просто един мач ! Убеден съм че ние сме по класния тим и са ми много смешни тези презастраховки със съдията....А и да не забравяме че заради един съдия на мач на Левски, изгониха цял един отбор...
Обикновено съдиите гледат да ги докарат до Хикс дербитата , така се чувстват най- спокойни. Вие си изиграйте безгрешно двубоя пък може и да вземете нещо, но пак казвам..нашите са като пружинки в такива дербита а и имат огромен опит и самочувствие !
Само Лудогорец !