Жребият за полуфиналите на Купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Lovech2000
Контакти:

Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Lovech2000 » 16 фев 2016 15:04

BRF написа:
Lovech2000 написа:
Teo написа:Нз какво трябва да се случи, че да се респектирате от ЦСКА... май трябва да унижим Берое, че да ви покажем кой отбор сме наистина!
@ Това ли искате :?:

Какъв отбор сте?
Каква подготовка проведохте?
Какви съперници победихте за Купата до този момент?
Гришата защо се говори, че ще се отказва? Защото батака е пълен?
Наистина сме респектирани от начина по който феновете позволихте на няколко мутри да съсипят отбора.

Важното е ,че вие позволихте на шопара да ви е собственик заедно с човека унищожаващ България,ама това е друга тема!

Абе, как имаш очи да коментираш, като вас КОЙ ли не ви мина?
Сега като ви вземе новия, нали знаеш, КОЙ стои зад него?
Или като става въпрос за вас няма проблем? :) :) :)

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 16 фев 2016 15:05

Хубав жребий и за двата отбора. Сблъсък на отбори с традиции и публика, надявам се да стане хубав празник за хората по трибуните. Този мач ще покаже реално дали ЦСКА има сили за Купата и какво им е действително нивото. Берое няма да подцени този мач, това не е в стила на Хубчев. Реално погледнато ние сме фаворита в този полуфинал, но всичко ще се реши на терена от футболистите и който е по-достоен, ще има честа да излезе на Националния стадион във финала.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 фев 2016 15:35

Въъъй, спечелих бас и 10 лева от бащата :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 16 фев 2016 15:44

Служебна победа на Берое, мач няма да има. Знаете защо.
:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 фев 2016 15:59

Lovech2000 написа:
Абе, как имаш очи да коментираш, като вас КОЙ ли не ви мина?
Сега като ви вземе новия, нали знаеш, КОЙ стои зад него?
Или като става въпрос за вас няма проблем? :) :) :)

Честно ли бе Ловеч?
Кой стой зад нас?Кой ще ни вземе?Зад вас викаш не е дебелян чрез адвокатчето и ББПП чрез мазния перчем!Че и не те е срам!?Тая трибуна как се строй бе безсрамник!?Ходи си на полупразния герен и мучи в секбтор

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 16 фев 2016 16:00

Teo написа:
Avanti_Ragazzi написа:Teo не се излагай, вашия шанс не е повече от 5% и то само заради името ви! Берое са много сериозен съперник, особено в купата и не случайно имат 2 купи в последните 5, 6 години. Единствения ви шанс е да ви подценят много жестоко, но това в 2 мача е ужасно трудно. Може би ако беше обратното и в първия мач бяхте домакини, и с публика, надъхване и т.н. може би щяхте да имате малко по-голям процент шанс. Но сега с това гостуване в първия мач, не? Според мен няма да ви разгромят, просто защото Хубчев не практикува такъв тип футбол, но проблем с вас няма да имат! ;)

По-добре сме гости първия мач.... защото е първи мач! А там се случва подценяване, ние на Армията проблеми няма да имаме повярвай ми! Ще им вземем акъла още преди мача и 90-те минути ще са празник за хората на трибуните и всички които обичат ЦСКА!
@ Отиваме на финал само това знам и няма човек които да ме разубеди, че е невъзможно! Ние сме ЦСКА София, Берое да се съобразява с нас, защото имат честта да играят с най-силния отбор в България последните 68 години!

От какво да ме е страх? Тях ги е страх от нас... ние нищо не губим в тоя мач! Те ще трябва да се хвърлят и да се доказват за юбилея им... ние просто ще се постараем да им го развалим!
@ Виждам отбора ми на финал на Васил Левски!

Това е!

Дааа...много ги е страх Берое и даже треперят от страх! ...Я слезте на земята и бъдете реалисти! Как точно да стане това и ЧСКА да отстрани Берое??? Ми, не се сещам!! И не ми давайте пример с разгрома на Дунав Русе, защото мача до последно не го бяха извадили от тотото и някои хора сериозно лапнаха от победа с 4 и повече гола!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2016 16:10

Тео,натегай ги, баце!! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2016 16:11

Какво толкова коментирате? Берое ще играе директно финал, ще вземат мача служебно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 16 фев 2016 17:53

ralka_levskarka написа:Въъъй, спечелих бас и 10 лева от бащата :lol: :lol:

Въйй ти си дъщеря-мечта за всеки баща. Футболна фенка :)

Leeroy
Контакти:

Re: Жребият за полуфиналите на Купата на България

Мнениеот Leeroy » 16 фев 2016 18:05

Берое бяха до тук! Ние сме ЦСКА Сф и ние ще продължим, колкото и трудно да е.

Върни се в “Футбол - България”