Жребият за полуфиналите на Купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ
Според мен "жребият" ще срещне червените с Монтана, а Берое и Литекс ще са другата двойка. През цялото издание на турнира им бутат разни малки отборчета, че да не отидат съвсем в небитието. Не мисля, че и сега ще е по-различно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Според мен "жребият" ще срещне червените с Монтана, а Берое и Литекс ще са другата двойка. През цялото издание на турнира им бутат разни малки отборчета, че да не отидат съвсем в небитието. Не мисля, че и сега ще е по-различно.
Добре бе, господине, защо имаше умишлен жребии предните два пъти за да може Вие да не изтеглите ЦСКА и да Ви разкриеме пред цялата спортна общественост, че не струвате
ЦСКА са помолили Пената да присъства, така че всичко е ясно - ще се паднете с Монтана 
Наско ли ще тегли какво 
АЙДЕЕ!! Точно което исках!
БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!
Гответе се господа!
@ МАЧА НА АРМИЯТА ще ви се стори като ФИНАЛ ЗА ШЛ!
БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!
Гответе се господа!
до тука бяхме
Нека подценяването започне сега!
Давайте мнения с колко ще ни громите, заралии... искам да слушам!
Давайте мнения с колко ще ни громите, заралии... искам да слушам!
Teo написа:АЙДЕЕ!! Точно което исках!
БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!
Гответе се господа!
След като ви разкостят подобаващо в Стара Загора, мачът на "Народна армия" ще бъде протоколен, така че Хубчев да може да пусне някой и друг младеж от третия състав. Прогнозирам нещо като Валенсия - Барселона (1-1), след 7-0 за категоричния фаворит в първия сблъсък.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Teo написа:АЙДЕЕ!! Точно което исках!
БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!
Гответе се господа!
Аи стига бе.....[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OLdlppX1vNk[/youtube]
TristaNNN написа:Teo написа:АЙДЕЕ!! Точно което исках!
БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!
Гответе се господа!
След като ви разкостят подобаващо в Стара Загора, мачът на "Народна армия" ще бъде протоколен, така че Хубчев да може да пусне някой и друг младеж от третия състав. Прогнозирам нещо като Валенсия - Барселона (1-1), след 7-0 за категоричния фаворит в първия сблъсък.
Записвам в тефтера!
@ 7:0
Върни се в “Футбол - България”